olmasaydı sonumuz böyle...

Yatsın yanıma, sarılmasın dönsün uyusun yazıyor profil mesajınızda. Siz sanırım eşinizi eş gibi değil de arkadaş gibi sevmeye başlamışsınız. Aşk yok, bu benim kocam, erkeğim düşüncesi yok. Zaten aşık olarak evlenmemişsiniz, sevgiye dönüşmüş, sevgi olarak kalmış. Benim fikrim bu.

Olabilir o sarkiyi cok severim esim dinletmisti bir gun tartismistik yine bunu dinletmisti ask degilse neydi peki diye soruyorum simdilerde onca eziyete dayanma nedenim neydi saflikti belki belki caresizlikdi ama sevmesem dayanamazdim 6 koca yil ...

Olabilir o sarkiyi cok severim esim dinletmisti bir gun tartismistik yine bunu dinletmisti ask degilse neydi peki diye soruyorum simdilerde onca eziyete dayanma nedenim neydi saflikti belki belki caresizlikdi ama sevmesem dayanamazdim 6 koca yil ...
Gençlik, kavak yelleri, evlen evlen baskıları sonucu tutunulan dal, evliliğin ilk yılları... kim bilir? Zaten sevmiyorsunuz demiyorum, eş gibi sevmiyorsunuz; yakın bir arkadaş, yıllarınızı beraber geçirdiğiniz bir dost sevgisine dönmüş gibi.

Evliligimizin ilk yillari cok ama cok zor gecti hem maddi hem manevi olarak yeri geldi tek bi simiti ortadan böldük yeri geldi tek bi minderin ustunde hem uyuduk hem oturduk tek bi hali tek bi tülümuz vardi ben romatizma agrilarindan sabahlara kadar kivranir aglar dim esimde benle aglar sabahlardi bi 5 dk uyuyabileyim diye kundaga sarar gibi battaniyelere sarar kucagina basardi 6. Ayimizda hamile oldugumu ogrenmistide taa isyerinden kosarak yuruyerek isini birakip 40 dk lik yolu bi nefeste gelmis mahallenin ortasinda sarilip bagirmisti baba oluyorum diye 2.haftasinda bebegimin rahatsizligiyla yikildik zaten 4 aydir kimseler aramaz sormaz olmustu altinlarim azdi 3 bilezik sattik onlari konyanin en iyi dr una gittik ordan digerine 8 ay boyunca cirpindik yasasin yavrumuz diye 20 ayri dr gozuktuk 2 si ozel biri devlette 3 dr umuz vardi nihayet 8. Ayinda kaybettik bebegimizi sonra ailesiyle baristik ailesi acimiz gecmeden vurdukca vurdu bize esimin psikolojisi bozulmustu bense dik durmaya calisiyordum ama esim giderek uzaklasir oldu benden annesi ne dese inanir oldu 1 yilim heba oluyor esim ellerimin arasindan kayiyor kv zafer naralari atar olmustu ki dayanamadim acile dustum asiri stres yorgunluktan sonra kovdum kv deyi de esimi de ama esim gitmedi o donem tam 1 ay ayri kaldik sonra bu eve tasindik kv de yine bi yolunu bulup barisyi bizimle ama artik esim eskisi gibi degildi sürekli kizan azarlayan ayri uyuyan biktim senden diyen bi adama donmustu ne oluyor du hic anlamiyordum bi donem boyle gecti buarada biz 3 .yilimizi bitiriyorduk yine hamileydim bunu ben istemistim anne olmak tek hayalimdi zaten az olan sansimi kaybetmek istemiyordum esimden suphelenir olmustum ama hicbirseyi yakalayamiyordum yakalayamadim da zaten ikinci hamileligimde esim biraz duzelir gibi olmustu nihayetinde kv deme gidip kalmam gerekti doguma kadar cunku bende bebegimde tehlikedeydi ama ne yazik ki kv de bi yolunu bulup kavga cikartti bende gece terkettim esimi tam 21 gun ulasamadi bana dogumdan sonra 2 ay gelemedi kv simdide boyleyiz iste hep sunger cekmeye calistim ama olmadi hep yeni sorunkar eklendi

Aradın mı canım esini?
Aradim calisiyormus hala gorusuruz bi tanem dedi kisa kesti yani kapatirken var mi benden bi istediginiz dedi yok dedim bende senin dedim canin sagligi dedi kapatti ama konusmak istemedi sanki

Aradim calisiyormus hala gorusuruz bi tanem dedi kisa kesti yani kapatirken var mi benden bi istediginiz dedi yok dedim bende senin dedim canin sagligi dedi kapatti ama konusmak istemedi sanki

E hanı özledimler seni merak ettimler hani canı sıkkındır konusmak istemeyebilir musait degildir etrafı..

E hanı özledimler seni merak ettimler hani canı sıkkındır konusmak istemeyebilir musait degildir etrafı..
Soyledim ama duymadi zaten son 2 yildir hep bi evden gonderme hadi annenlere git hadi disari cik kuzeninle kardesinle sonra beni isteyken arama demeler

Ben evli degilim.
Belkide o yuzdendir ama nasil olurda bi erkege asik olursun ama cinsel cekim olmazki?
Cunku biz kadinlar bi erkegin kasina gozune asik olmayiz, merhametli yuregine,Bizi mutlu edisine asik oluruz.
Kocan sen yorulma diye senin icin yemek hazirladiginda hic icinden gecmiyormu " ne sansli bi kadinim bn" diye?
Hic dudagindan opup sarilasin gelmiyomu? Gozlerine bakip gulumsemek gelmiyomu?

Acaba biri mi var diye cok dusundum ama bulamadim e biri olsa cikardi illa ortaya diyorum ama yok belki oda bikti benden sırf cocuk icin dayaniyor

Son düzenleme:
Geliyor ama bir ses yapma inanma diyor tutuyor beni nasil anlatayim sabah ac gidiyor ise ben icimde mucadele ediyorum bi tarafim kalk hazirla birseyler yazik diyor diger yanim bosver beter olsun diyor

Geliyor ama bir ses yapma inanma diyor tutuyor beni nasil anlatayim sabah ac gidiyor ise ben icimde mucadele ediyorum bi tarafim kalk hazirla birseyler yazik diyor diger yanim bosver beter olsun diyor

Konuyu takip edemedim kusura bakmayin.
Ama neden " beter olsun"?
Aldattigini dusundugunuz icinmi?
Bi hatami yapti?
Ilk sayfalarda evliligimizi kurtarmaya calisyor demistiniz halbuki.

Sordun mu bunu ona neden böyle yapıyormus
Sordum hemde defalarca son 4 yilim hep konusmakla ona kendimi anlatmakla gecti ama ses yok bir ara sıkildım bir ara yoruluyorum ondan bir ara sensiz yapamiyorum ama seninlede olmuyor vs hep ayni seyler son 4 aydir konusmamaya calisiyorm

Konuyu takip edemedim kusura bakmayin.
Ama neden " beter olsun"?
Aldattigini dusundugunuz icinmi?
Bi hatami yapti?
Ilk sayfalarda evliligimizi kurtarmaya calisyor demistiniz halbuki.
Aldatmadi en azindan yakalamadim ama aileden gelen bi bosvermislik ve yalan soyleme huyu var kv dem yuzunden cok kirdi zamaninda belki omdan bilmiyorum

Sordum hemde defalarca son 4 yilim hep konusmakla ona kendimi anlatmakla gecti ama ses yok bir ara sıkildım bir ara yoruluyorum ondan bir ara sensiz yapamiyorum ama seninlede olmuyor vs hep ayni seyler son 4 aydir konusmamaya calisiyorm

Icinden gelenleri yap bence. Esini ozluyorsun, hastaydi diye endiseleniyorsun, ac gitsin istemiyorsun... icinden gelenleri yap. Kalk kahvalti hazirla, ara ya da mesaj at ozledigini soyle merak ettigini.. ne biliyim git yanagindan öp küçük bitane.. yani icinden ne geliyorsa, kinine yenik düşüp durdurma kendini. Belki de boyle olmasi gerekiyordur. Çabalıyor diyorsun bak, bir de boyle dene

Deneyecegim tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…