Is ariyorumÇalışmak gibi bir imkanınız var mı acaba?
Olabilir o sarkiyi cok severim esim dinletmisti bir gun tartismistik yine bunu dinletmisti ask degilse neydi peki diye soruyorum simdilerde onca eziyete dayanma nedenim neydi saflikti belki belki caresizlikdi ama sevmesem dayanamazdim 6 koca yil ...Yatsın yanıma, sarılmasın dönsün uyusun yazıyor profil mesajınızda. Siz sanırım eşinizi eş gibi değil de arkadaş gibi sevmeye başlamışsınız. Aşk yok, bu benim kocam, erkeğim düşüncesi yok. Zaten aşık olarak evlenmemişsiniz, sevgiye dönüşmüş, sevgi olarak kalmış. Benim fikrim bu.
Gençlik, kavak yelleri, evlen evlen baskıları sonucu tutunulan dal, evliliğin ilk yılları... kim bilir? Zaten sevmiyorsunuz demiyorum, eş gibi sevmiyorsunuz; yakın bir arkadaş, yıllarınızı beraber geçirdiğiniz bir dost sevgisine dönmüş gibi.Olabilir o sarkiyi cok severim esim dinletmisti bir gun tartismistik yine bunu dinletmisti ask degilse neydi peki diye soruyorum simdilerde onca eziyete dayanma nedenim neydi saflikti belki belki caresizlikdi ama sevmesem dayanamazdim 6 koca yil ...
Is ariyorum
Gençlik, kavak yelleri, evlen evlen baskıları sonucu tutunulan dal, evliliğin ilk yılları... kim bilir? Zaten sevmiyorsunuz demiyorum, eş gibi sevmiyorsunuz; yakın bir arkadaş, yıllarınızı beraber geçirdiğiniz bir dost sevgisine dönmüş gibi.
Aradim calisiyormus hala gorusuruz bi tanem dedi kisa kesti yani kapatirken var mi benden bi istediginiz dedi yok dedim bende senin dedim canin sagligi dedi kapatti ama konusmak istemedi sankiAradın mı canım esini?
Aradim calisiyormus hala gorusuruz bi tanem dedi kisa kesti yani kapatirken var mi benden bi istediginiz dedi yok dedim bende senin dedim canin sagligi dedi kapatti ama konusmak istemedi sanki
Soyledim ama duymadi zaten son 2 yildir hep bi evden gonderme hadi annenlere git hadi disari cik kuzeninle kardesinle sonra beni isteyken arama demelerE hanı özledimler seni merak ettimler hanicanı sıkkındır konusmak istemeyebilir musait degildir etrafı..
Soyledim ama duymadi zaten son 2 yildir hep bi evden gonderme hadi annenlere git hadi disari cik kuzeninle kardesinle sonra beni isteyken arama demeler
Geliyor ama bir ses yapma inanma diyor tutuyor beni nasil anlatayim sabah ac gidiyor ise ben icimde mucadele ediyorum bi tarafim kalk hazirla birseyler yazik diyor diger yanim bosver beter olsun diyorBen evli degilim.
Belkide o yuzdendir ama nasil olurda bi erkege asik olursun ama cinsel cekim olmazki?
Cunku biz kadinlar bi erkegin kasina gozune asik olmayiz, merhametli yuregine,Bizi mutlu edisine asik oluruz.
Kocan sen yorulma diye senin icin yemek hazirladiginda hic icinden gecmiyormu " ne sansli bi kadinim bn" diye?
Hic dudagindan opup sarilasin gelmiyomu? Gozlerine bakip gulumsemek gelmiyomu?
Geliyor ama bir ses yapma inanma diyor tutuyor beni nasil anlatayim sabah ac gidiyor ise ben icimde mucadele ediyorum bi tarafim kalk hazirla birseyler yazik diyor diger yanim bosver beter olsun diyor
Sordum hemde defalarca son 4 yilim hep konusmakla ona kendimi anlatmakla gecti ama ses yok bir ara sıkildım bir ara yoruluyorum ondan bir ara sensiz yapamiyorum ama seninlede olmuyor vs hep ayni seyler son 4 aydir konusmamaya calisiyormSordun mu bunu ona neden böyle yapıyormus
Aldatmadi en azindan yakalamadim ama aileden gelen bi bosvermislik ve yalan soyleme huyu var kv dem yuzunden cok kirdi zamaninda belki omdan bilmiyorumKonuyu takip edemedim kusura bakmayin.
Ama neden " beter olsun"?
Aldattigini dusundugunuz icinmi?
Bi hatami yapti?
Ilk sayfalarda evliligimizi kurtarmaya calisyor demistiniz halbuki.
Sordum hemde defalarca son 4 yilim hep konusmakla ona kendimi anlatmakla gecti ama ses yok bir ara sıkildım bir ara yoruluyorum ondan bir ara sensiz yapamiyorum ama seninlede olmuyor vs hep ayni seyler son 4 aydir konusmamaya calisiyorm
Deneyecegim tamamIcinden gelenleri yap bence. Esini ozluyorsun, hastaydi diye endiseleniyorsun, ac gitsin istemiyorsun... icinden gelenleri yap. Kalk kahvalti hazirla, ara ya da mesaj at ozledigini soyle merak ettigini.. ne biliyim git yanagindan öp küçük bitane.. yani icinden ne geliyorsa, kinine yenik düşüp durdurma kendini. Belki de boyle olmasi gerekiyordur. Çabalıyor diyorsun bak, bir de boyle dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?