- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.898
- 73
Yanlız burda size anlattıklarının tamamı bildiğin evlenmek istemeyen yada bir kadınla gelecek düşünmeyen klasik erkeklerin kullandığı oyalama taktiğidir.
Bu sorunların hiç biri onu ilgilendirmiyor. Onun umrunda da değildir büyük ihtimalle. Sadece
Bak bu kadar sorunlarım var şuan nasıl bir ilişki düşüneyim bahanelerine sığınarak sizi oyalıyor. Asla kanmayın.
Sen çıkar hayatından. Sen de çıkarmak istemiyorsun ki kararı en kararsız ve duygusu baskın kişiye birakmissin. Bu kadar olumsuzsa flortlesip duygusunun yoğunlaşmasına sebebiyet vermemeliydin. Oluru yoksa onu beklemeden sen bitir. Yazık günah çocuğa da.Bir erkek var hayatımda bir buçuk senedir tanıyorum onu. ailevi şartlarından dolayı onunla olamayız. onu ilk tanıdığımda ben de boşanma sürecindeydim. ben boşandıktan sonra bana hislerini anlattı vs. onunla sohbet etmeyi seviyorum. komik birisi arkadaş olma konusunda iyiz. ben zaten aslında onu arkadaş olarak hayatımda tutayım diyorum. ama o ise istemiyor. bir süre onunla görüştük flortlestik vs diyebiliriz belki. ama olma durumu yok. onunla evlenmem yani. bir gelecegimiz olamaz. O da ihtimal vermiyor zaten. böyle olduğu için belirsizlikler nedeniyle ben ona dedim ki "bu şekilde gorusmeyelim, arkadaş olarak kalalım. eğer arkadaş olmak istemiyorsan birbirimizi hayatımızdan çıkaralım.'' o da bana işin içinden çıkamıyorum nasıl yapayım bilemiyorum dedi. benden ağustosa kadar süre istedi. şu anda temmuzda iki hafta başka şehirde zaten ve ben ona iyice düşün dedim. ama sorun şu ki bence dusunmeyecek ve bana yine net bir şey söylemeyecek. sen benim için bir şanssın diyor ama ben belirsizlik istemiyorum. ya arkadaş olalım ya da sevgili olalım istiyorum. ağustosta bana net bir şey söylemezsen seninle iletişimi kesicem demiştim. şimdi kızlar benim sorum şu bence bana net bir şey söylemeyecek ve arkadaşlık boyutuna da geri çekmeyecek ilişkimizi. zaten üstüne düşen arayan o. ben bu belirsizlikten çok sıkıldım. sizce ne yapayım. nasıl bir konusma yaparak bitireyim. bitirmemem için bir bahane buluyor benle konuşuyor. arada bana ufak hediyeler alıyor filan. ama ben artık net bir davranış ortaya koymak istiyorum. nasıl yapayım. ağustosta benimle doğru düzgün oturup konuşacağını sanmıyorum çünkü. nasıl bitireyim ne yapmamı önerirsiniz? Çünkü ben düzgün bir ilişki istiyorum ya da olmayacaksa hiç olmasın.
Bir erkek var hayatımda bir buçuk senedir tanıyorum onu. ailevi şartlarından dolayı onunla olamayız. onu ilk tanıdığımda ben de boşanma sürecindeydim. ben boşandıktan sonra bana hislerini anlattı vs. onunla sohbet etmeyi seviyorum. komik birisi arkadaş olma konusunda iyiz. ben zaten aslında onu arkadaş olarak hayatımda tutayım diyorum. ama o ise istemiyor. bir süre onunla görüştük flortlestik vs diyebiliriz belki. ama olma durumu yok. onunla evlenmem yani. bir gelecegimiz olamaz. O da ihtimal vermiyor zaten. böyle olduğu için belirsizlikler nedeniyle ben ona dedim ki "bu şekilde gorusmeyelim, arkadaş olarak kalalım. eğer arkadaş olmak istemiyorsan birbirimizi hayatımızdan çıkaralım.'' o da bana işin içinden çıkamıyorum nasıl yapayım bilemiyorum dedi. benden ağustosa kadar süre istedi. şu anda temmuzda iki hafta başka şehirde zaten ve ben ona iyice düşün dedim. ama sorun şu ki bence dusunmeyecek ve bana yine net bir şey söylemeyecek. sen benim için bir şanssın diyor ama ben belirsizlik istemiyorum. ya arkadaş olalım ya da sevgili olalım istiyorum. ağustosta bana net bir şey söylemezsen seninle iletişimi kesicem demiştim. şimdi kızlar benim sorum şu bence bana net bir şey söylemeyecek ve arkadaşlık boyutuna da geri çekmeyecek ilişkimizi. zaten üstüne düşen arayan o. ben bu belirsizlikten çok sıkıldım. sizce ne yapayım. nasıl bir konusma yaparak bitireyim. bitirmemem için bir bahane buluyor benle konuşuyor. arada bana ufak hediyeler alıyor filan. ama ben artık net bir davranış ortaya koymak istiyorum. nasıl yapayım. ağustosta benimle doğru düzgün oturup konuşacağını sanmıyorum çünkü. nasıl bitireyim ne yapmamı önerirsiniz? Çünkü ben düzgün bir ilişki istiyorum ya da olmayacaksa hiç olmasın.
Yazılanları okumuyorsunuz sanırım herkes aynı şeyi yazıyor fakat siz sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsunuzBen de bir şey anlamıyorum yaptıklarından. Ailesi ile ilgili durumlarını anlattı ve bu sebepten seni ilk sıraya kıyamam, önceliğim olamazsın dedi. Ama seninle vakit geçirmeyi seviyorum vs diyor. Bu yüzden bana arkadaştan ileri boyutta davranıyor. Ama sevgilim de değil. Yani arada bir şey. Bu durum da beni rahatsız ediyor. Sevgili olacaksak sevgili olalım. Arkadaş olacaksak arkadaş olalım, herkes yerini sınırını bilsin. Beni arada bıraktığı için evet bence kısmetimi de kapatıyor ve beni beynen yoruyor. 'Ağustosta izinden dönünce bu konuyu konuşalım' dedi. 'Lütfen o zamana kadar bana bu konuyla ilgili bir şey sorma' dedi. Ama şu an içim içimi yiyor. Halen rahatsızım bu durumdan. Doğru düzgün sevmek sevilmek istiyorum. Kötü bir evlilik boşanma süreci atlattım zaten istediğim asla bu değil. Ağustosta bu konuyu açık açık konuşacağını ve bir karar vermiş olacağını sanmıyorum. Muhtemelen beni geciştirecek.
Ben boşanmış birisiyim o değil. Aramızda bir 9 yaş fark var. sorunlu bir abisi var. Ablasının boşanma gibi durumları var. Abisinin çocuklarına o bakıyor. Kısacası sürekli ilgi isteyen bir ailesi var. Annesi hasta sürekli onlara koşturuyor. Düşünmesi gereken başka şeyler var. Hayatında ilk sırada ben yokum. Bunu da açıkça söyledi. Hatta keşke sen olsan bir de hayatımda şöyle olsa böyle olsa diye anlatıyor. Bana beraber tatile gidelim bile dedi. Hayır dedim kızdım ben de. Hayatında kenar süsü olmak istemiyorum dedim. Bana dediği seninle konuşmayı sohbet etmeyi eğlenceli flört etmeyi seviyorum. Sana takıntılı değilim ama sen benim hayattaki şansimsin tam istediğim gibi birisin filan dedi. Ama ben pişman oluyorum evet onunla vakit geçirmek istiyorum, bu güzel ama hayatımda olmasını istediğim şey bu değil. Ben hayatımda bazen olan bazen olamayan bazen yakın bazen uzak birini istemiyorum. Siz olsanız agustosu bekler misiniz benim sorduğum bu aslında. Yoksa tatilden gelince ben yapamıyorum diyip direkt ilişkiyi kesmek mi? Durduk yere artık bu konuyu açmak istemiyorum. Sürekli aynı şeyleri konuşan dirdirci birisi gibi. Net bir duruş sergilemek istiyorum.
9 yaş büyük olan siz misiniz o mu?.
Adam hem sizinle bir gelecek düşünmüyor hemde zamanınızı çalıyor. Sadece şuan için ona iyi geliyorsunuz ve boş vakitlerini sizle dolduruyor. Yerinizde olsam benimle gelecek düşünmeyen, bana net olmayan birine bir dakikamı vermezdim. derhal hayatımdan çıkarırdım.
Bu adamla ilişkiniz olmuyor ciddi anlamda ailevi nedenlerle ama siz geçici sevgili yapmak yerine onunla arkadaş kalıp başka adaylara geçmek istiyorsunuz doğru mu anladım? Bu durumda da adam geçici de olsa sonu olsa da olmasa da sevgili olmaya çalışıyor. Eğer siz netseniz bu iş olmayacak, direk telefonları açmayacaksınız, max görünce bir selam der geçer gidersiniz sohbet muhabbet dahi uzamayacak, hediye kabul etmeyin telefonları açmayın mesajlara da dönmeyin olmaz deyin geçin en son kendisi de pes eder zaten.Evet kesinlikle başka kismetimde de engel oluyor. Bunu ona da söyledim. Seninle görüşüyorum diye başkasıyla görüşmüyoruz dedim. Bana haksızlık ediyorsun dedim. Aynı işyeri. Kızlar konuştum laftan anlamıyor. Arkadaş olalım dedim anlamıyor. Napayım yani birden iletişimi mi keseyim? Benim yerimde olsanız nasıl yaparsınız? Telefonlarını açmayayım mı? Mesela her gün beni muhakkak iş çıkışı arar. Benim yerimde olsanız Ağustosa kadar bekler misiniz ne yaparsınız nasıl davranırsanız? Son bir konuşma yapıp mi bititirisniz?
Adam bağlantıyı koparmak istemiyor cinsellik peşinde..böyle süresiz ilişkiye varsanız devam edinBen boşanmış birisiyim o değil. Aramızda bir 9 yaş fark var. sorunlu bir abisi var. Ablasının boşanma gibi durumları var. Abisinin çocuklarına o bakıyor. Kısacası sürekli ilgi isteyen bir ailesi var. Annesi hasta sürekli onlara koşturuyor. Düşünmesi gereken başka şeyler var. Hayatında ilk sırada ben yokum. Bunu da açıkça söyledi. Hatta keşke sen olsan bir de hayatımda şöyle olsa böyle olsa diye anlatıyor. Bana beraber tatile gidelim bile dedi. Hayır dedim kızdım ben de. Hayatında kenar süsü olmak istemiyorum dedim. Bana dediği seninle konuşmayı sohbet etmeyi eğlenceli flört etmeyi seviyorum. Sana takıntılı değilim ama sen benim hayattaki şansimsin tam istediğim gibi birisin filan dedi. Ama ben pişman oluyorum evet onunla vakit geçirmek istiyorum, bu güzel ama hayatımda olmasını istediğim şey bu değil. Ben hayatımda bazen olan bazen olamayan bazen yakın bazen uzak birini istemiyorum. Siz olsanız agustosu bekler misiniz benim sorduğum bu aslında. Yoksa tatilden gelince ben yapamıyorum diyip direkt ilişkiyi kesmek mi? Durduk yere artık bu konuyu açmak istemiyorum. Sürekli aynı şeyleri konuşan dirdirci birisi gibi. Net bir duruş sergilemek istiyorum.
Benim yaşım 27. Bahsettiğim kişi benden büyük 36 yaşında. Ben duygusal boşlukta olduğum yorumuna katılıyorum. Kesinlikle haklısınız velev ki sevgili olsak bile yürüyecek bir ilişki değil. Ben aklı başında düzgün bir ilişki istiyorum. Ama karşıma çıkanlar hep saçma sapan. İkinci bir hata yapamam evet. Bana bugün evlenelim dese ben evlenmem mesela onunla. Ben iyi anlastigim için arkadaş olalım diyorum o da arkadaş olmak istemiyor. Doğrusu dediğiniz gibi fingirdemek istiyor tatile gidelim gibi saçma şeyler söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?