Olmayacak bir durumdan kendimi kurtulmak için ne yapmalıyım?

O kadar bos beles bi adam ki afedersiniz, en evrensel oyalama taktigi bu "ailevi sorunlarim var". Siz onun sadece ayni isyerindeki mesai saatinin eglenceli ve heyecanli gecmesini saglayan bir aracsiniz. Lutfen at gozluklerini cikaralim artik, bu adamlari buralara konu ediyosaniz zaten olmasi gereken bellidir. He gaz istiyosaniz bizlerden ben sahsen veririm, koyun tekmeyi yuzune bile bakmayin agustos magustos hadi kardesim hadi.

Bi insana verebileceginiz en degerli sey zamaninizdir cunku. Keske son 1.5 yilimi da bana geri verseler.

%100000000000
Engellerim dimdirekt

Hiçbir şey anlamadım

Ailevi sorunlarla olamazsınız
Ama ya arkadaş ya sevgili olmak istiyorsunuz
O arkadaş kalmak istemiyor ama sevgili olmak da istemiyor

Başlığa göre cevaplayayım sağlam bir irade ortaya koyarak bitirebilrsiniz ancak

Sen çıkar hayatından. Sen de çıkarmak istemiyorsun ki kararı en kararsız ve duygusu baskın kişiye birakmissin. Bu kadar olumsuzsa flortlesip duygusunun yoğunlaşmasına sebebiyet vermemeliydin. Oluru yoksa onu beklemeden sen bitir. Yazık günah çocuğa da.

Ben de bir şey anlamıyorum yaptıklarından. Ailesi ile ilgili durumlarını anlattı ve bu sebepten seni ilk sıraya kıyamam, önceliğim olamazsın dedi. Ama seninle vakit geçirmeyi seviyorum vs diyor. Bu yüzden bana arkadaştan ileri boyutta davranıyor. Ama sevgilim de değil. Yani arada bir şey. Bu durum da beni rahatsız ediyor. Sevgili olacaksak sevgili olalım. Arkadaş olacaksak arkadaş olalım, herkes yerini sınırını bilsin. Beni arada bıraktığı için evet bence kısmetimi de kapatıyor ve beni beynen yoruyor. 'Ağustosta izinden dönünce bu konuyu konuşalım' dedi. 'Lütfen o zamana kadar bana bu konuyla ilgili bir şey sorma' dedi. Ama şu an içim içimi yiyor. Halen rahatsızım bu durumdan. Doğru düzgün sevmek sevilmek istiyorum. Kötü bir evlilik boşanma süreci atlattım zaten istediğim asla bu değil. Ağustosta bu konuyu açık açık konuşacağını ve bir karar vermiş olacağını sanmıyorum. Muhtemelen beni geciştirecek.

Sizin kendinizi kurtarmak gibi bir niyetiniz yok ki. Olsa pasama dusunmek icin zaman vermezdiniz. Siz dusunup kendi kararinizi veremiyor musunuz? Sizin hayatiniz ve kararlariniz hakkinda bu pasa mi dusunmeli? Konuda Turk filmi tadinda gereksiz bir dram var.

Yazılanları okumuyorsunuz sanırım herkes aynı şeyi yazıyor fakat siz sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz
Siz istiyorsunuz bu adamı ama adam Zaman geçirme günü kurtarma peşinde
O ailevi sorunlarım dediği şey evlenmek,kız istemek bile olabilir

Sevgili olmak isteyen bir adamı hiçbir şey engelleyemez. Hele de karşısında isteyen bir kadın varsa.
Adam vakit geçiriyor o kadar. Gönlünü eğlendiriyor sadece. Sevgili olmak istediği biri karşısına çıkınca o sorunlardan eser kalmayacak bakın görürsünüz. Söz, nişan haberini de hemen alırsınız.

Yani o zaman ben ilk muhatap olduğumuz zaman artık rahatsız olduğum için seninle görüşmek istemiyorum dersem olur değil mi? Yoksa Ağustosu beklemeli miyim? Beni halen rahatsız eden şey bu belirsiz bekleme süreci. Ağustos başında konuşalım diyince ben tamam demiştim. Ama bekleyemiyorum kafamda sürekli huzursuzum

Adam götürmek istiyor canım seni kusura bakma açık açık uyarayım dedim.
İlişki isteyen adam böyle belirsiz davranmaz sorumluluk alır .
Öyle sen benim şansımsun vs laflara kanma.
Bu kadar da önem verme bu insana kestirip at yoksa bir gün o yapıxak zaten

Siz boşanmış biri olarak duygusal bosluktasiniz. ama tip adamlar sizi bir süre sömürüp kenara atar yollarina bakarlar..kanmak istiyorsunuz ilgisinden memnunsunuz muhtemelen bir süre daha bu şekilde devam edeceksiniz vazgeçmeye hazır değil gibisiniz.. Hâlâ aynı işyerinde olmanız bu tezimi kuvvetlendiriyor..
Bu arada siz kaç yasindasiniz ve kaç yıllık bir evlilikten sonra ayrıldınız eşinizden biraz daha detaylandirirmisiniz..
Buna göre yorum yapmak daha mantıklı çünkü eğer gencseniz bizi zaten kaale almayacaksiniz biraz daha olgunsaniz yaş olarak o zaman yazdıklarimizi daha dikkatli degerlendirebilirsiniz

Adam bırak ciddi düşünmeyi sevgili bile olmadan ihtiyaçlarımı giderebilir miyim derdinde sen hala ağustos diyorsun
Her şeyi kenara bırak bu kadar sorunlu bir ailenin yükünü taşıyan biriyle (ona da inanmadımya neyse) ciddi düşünebilir misin
Adam tabii sana şansım diyecek düşünsene evlilik yok sevgililik yok ama fingirdeşelim oynaşalım falan artık ne koparabilirse.
Bi de diyosun ki "tatile "BİLE" gitmeyi teklif" etti. Ee yani?? Sanki evlenme teklif etmiş.
Bazı kadınlar hayatlarına uzaktan bakabilmeyi ve yorumlayabilmeyi ne zaman öğrenecek

İlgisi hoşunuza gidiyor olabilir, sevgili de olabilirsiniz fakat bu kişiyle işler ilerlediğinde ikinci bir boşanma/ayrılık kaygısı kabak gibi ortada. Bütün aile bireyleri adamın tepesine tünemiş. Eskisini niye boşadınız bilmiyorum da bu bir ilişkiye dönüşünce devamı tam boşanmalık olur.
Sizin için milat ağustos olmasın şu saat olsun, arayınca açmayın, mesajlarına cevap vermeyin, hayatınıza odaklanın ve daha fazla yerleşmesine izin vermeden kontrollü şekilde ordan çıkarın. Kaçın ordan.

9 yaş büyük olan kim ? Profilinizde 27 yaşında olduğunuz yazıyor; yaşınız doğru mu ? Doğru değilse, kaç yaşındasınız ?

Bahsettiğiniz adam kaç yaşında ?

Benim yaşım 27. Bahsettiğim kişi benden büyük 36 yaşında. Ben duygusal boşlukta olduğum yorumuna katılıyorum. Kesinlikle haklısınız velev ki sevgili olsak bile yürüyecek bir ilişki değil. Ben aklı başında düzgün bir ilişki istiyorum. Ama karşıma çıkanlar hep saçma sapan. İkinci bir hata yapamam evet. Bana bugün evlenelim dese ben evlenmem mesela onunla. Ben iyi anlastigim için arkadaş olalım diyorum o da arkadaş olmak istemiyor. Doğrusu dediğiniz gibi fingirdemek istiyor tatile gidelim gibi saçma şeyler söylüyor

Bu adamla ilişkiniz olmuyor ciddi anlamda ailevi nedenlerle ama siz geçici sevgili yapmak yerine onunla arkadaş kalıp başka adaylara geçmek istiyorsunuz doğru mu anladım? Bu durumda da adam geçici de olsa sonu olsa da olmasa da sevgili olmaya çalışıyor. Eğer siz netseniz bu iş olmayacak, direk telefonları açmayacaksınız, max görünce bir selam der geçer gidersiniz sohbet muhabbet dahi uzamayacak, hediye kabul etmeyin telefonları açmayın mesajlara da dönmeyin olmaz deyin geçin en son kendisi de pes eder zaten.

Adam bağlantıyı koparmak istemiyor cinsellik peşinde..böyle süresiz ilişkiye varsanız devam edin

36 yaşında hala laylaylom ilişkiler peşinde olan bir adam düzgün evlilik sürdüremez. Zaten bu yaşa gelmiş bir erkek playboy değilse, birazcık ta parası varsa mümkün çoktan evlenmiş olurdu. Kaç yaşına gelmiş halen saçma sapan ilişkiler peşinde. Geride bıraktığı 36 yaştan haberi yok. Halen olgunlaşmamış. İyisi mi siz bırakın konu sahibi bu adamı yoksa üzülen siz olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…