Olmayacak bir durumdan kendimi kurtulmak için ne yapmalıyım?

zupergood

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2023
26
24
3
29
Bir erkek var hayatımda bir buçuk senedir tanıyorum onu. ailevi şartlarından dolayı onunla olamayız. onu ilk tanıdığımda ben de boşanma sürecindeydim. ben boşandıktan sonra bana hislerini anlattı vs. onunla sohbet etmeyi seviyorum. komik birisi arkadaş olma konusunda iyiz. ben zaten aslında onu arkadaş olarak hayatımda tutayım diyorum. ama o ise istemiyor. bir süre onunla görüştük flortlestik vs diyebiliriz belki. ama olma durumu yok. onunla evlenmem yani. bir gelecegimiz olamaz. O da ihtimal vermiyor zaten. böyle olduğu için belirsizlikler nedeniyle ben ona dedim ki "bu şekilde gorusmeyelim, arkadaş olarak kalalım. eğer arkadaş olmak istemiyorsan birbirimizi hayatımızdan çıkaralım.'' o da bana işin içinden çıkamıyorum nasıl yapayım bilemiyorum dedi. benden ağustosa kadar süre istedi. şu anda temmuzda iki hafta başka şehirde zaten ve ben ona iyice düşün dedim. ama sorun şu ki bence dusunmeyecek ve bana yine net bir şey söylemeyecek. sen benim için bir şanssın diyor ama ben belirsizlik istemiyorum. ya arkadaş olalım ya da sevgili olalım istiyorum. ağustosta bana net bir şey söylemezsen seninle iletişimi kesicem demiştim. şimdi kızlar benim sorum şu bence bana net bir şey söylemeyecek ve arkadaşlık boyutuna da geri çekmeyecek ilişkimizi. zaten üstüne düşen arayan o. ben bu belirsizlikten çok sıkıldım. sizce ne yapayım. nasıl bir konusma yaparak bitireyim. bitirmemem için bir bahane buluyor benle konuşuyor. arada bana ufak hediyeler alıyor filan. ama ben artık net bir davranış ortaya koymak istiyorum. nasıl yapayım. ağustosta benimle doğru düzgün oturup konuşacağını sanmıyorum çünkü. nasıl bitireyim ne yapmamı önerirsiniz? Çünkü ben düzgün bir ilişki istiyorum ya da olmayacaksa hiç olmasın.

Senden hoşlanan birine arkadaş kalalım demek bencilce değil mi? Ya sevgili olursun ya olmazsın. Madem olmayacaksın, iletişimi kes bu kişide önüne baksın. Niye hayatında kalıp, onun aklını karıştırıyorsun?

Arkadaşlar ben aslında netim. Şöyle ben onunla konuştuğumda ya arkadaş olalım ya da sevgili olalım ciddi bir ilişki düşünelim dedim. Ailevi sorunları var ve bunları ne zaman cozecegi belli değil. Ben ona seni belli olmayan bir şey için bekleyemem dedim. Arkadaş kalalım dedim. Gerçekten muhabbetimiz güzel. Ama o benimle arkadaş kalmak istiyor. Beni hayatında sevgili gibi bir durumda tutmak istiyor ama sevgili de değil tam olarak. Saçma bir şey. En baştan ben belirsiz bir şey istemediğimi söylemiştim. Her konuyu açtığımda konuyu kapatmaya çalışıyor. Mesela ilgilidir sürekli sevgili gibi arar sorar. Muhabbet eder. Arada bana hediye almaya çalışıyor. Yani muhakkak bir iletişim kurmaya çalışıyor benimle. Ben artık git düşün bana net bir şey demeyeceksin benimle konuşma dedim. Muhtemelen yine konuyu kıvıracak ben bu saçma ilişkiyi nasıl bırakayım ne yapmalıyım?

Kendimi 2. paragraf nerden başlamalı sorusu okuyor gibi hissettim

İletişimi keseceksiniz bu kadar basit. Aynı iş yeri vs değilse, engelleyin. Karşılıklı hoşlantının olduğu iletişimde, "ay arkadaş kalalım" olur mu hiç? Karşınızdaki kişi sizi oyalıyor sevgili olma konusunda.

Sizi oyalaması hoş değil.Siz bitirin onun keyfine bırakmayın.Mantığınız olmayacağını söylüyor size,mantığınızın sesini dinleyin,muallakta bırakmayın,bitirin. Boşuna zaman kaybı,muhabbet edecek kişi bulursunuz,kız arkadaşlarınızla muhabbet edin.Ciddi ilişki istiyorsunuz,kısmetlerinize de engel oluyor bu belirsiz durum.Size bir faydası yok.

Evet kesinlikle başka kismetimde de engel oluyor. Bunu ona da söyledim. Seninle görüşüyorum diye başkasıyla görüşmüyoruz dedim. Bana haksızlık ediyorsun dedim. Aynı işyeri. Kızlar konuştum laftan anlamıyor. Arkadaş olalım dedim anlamıyor. Napayım yani birden iletişimi mi keseyim? Benim yerimde olsanız nasıl yaparsınız? Telefonlarını açmayayım mı? Mesela her gün beni muhakkak iş çıkışı arar. Benim yerimde olsanız Ağustosa kadar bekler misiniz ne yaparsınız nasıl davranırsanız? Son bir konuşma yapıp mi bititirisniz?

Sizin yerinizde olsam iletişimi keserim,tlf açmam
Sizi elinde tutmaya oyalamaya hakkı yok
Son konuşma yapmayın defalarca söylemişsiniz anlamamış
Ve siz konuştukça naz yaptığınızı düşünüyor olabilir
Kesip atın ve net olun

En son konuşmamızda bana Ağustosun birine kadar süre ver dedi. Ağustosta bu konuyu konuşalım dedi. Ama o zamana kadar lütfen tekrar aynı konuyu konuşmayalım dedi. Şu an bayram izni sonrası birkaç hafta ailesinin yanına gitti izin aldı. Kardeşleri ile konuşabilir belki bilmiyorum. Ağustos niye dedi hiçbir fikrim yok bunun dışında

Kendiside mi bosanmis biri sadece sizmi .

Birlikte olmanıza engel olan durum nedir?

Ben boşanmış birisiyim o değil. Aramızda bir 9 yaş fark var. sorunlu bir abisi var. Ablasının boşanma gibi durumları var. Abisinin çocuklarına o bakıyor. Kısacası sürekli ilgi isteyen bir ailesi var. Annesi hasta sürekli onlara koşturuyor. Düşünmesi gereken başka şeyler var. Hayatında ilk sırada ben yokum. Bunu da açıkça söyledi. Hatta keşke sen olsan bir de hayatımda şöyle olsa böyle olsa diye anlatıyor. Bana beraber tatile gidelim bile dedi. Hayır dedim kızdım ben de. Hayatında kenar süsü olmak istemiyorum dedim. Bana dediği seninle konuşmayı sohbet etmeyi eğlenceli flört etmeyi seviyorum. Sana takıntılı değilim ama sen benim hayattaki şansimsin tam istediğim gibi birisin filan dedi. Ama ben pişman oluyorum evet onunla vakit geçirmek istiyorum, bu güzel ama hayatımda olmasını istediğim şey bu değil. Ben hayatımda bazen olan bazen olamayan bazen yakın bazen uzak birini istemiyorum. Siz olsanız agustosu bekler misiniz benim sorduğum bu aslında. Yoksa tatilden gelince ben yapamıyorum diyip direkt ilişkiyi kesmek mi? Durduk yere artık bu konuyu açmak istemiyorum. Sürekli aynı şeyleri konuşan dirdirci birisi gibi. Net bir duruş sergilemek istiyorum.

9 yaş büyük olan siz misiniz o mu?.

Adam hem sizinle bir gelecek düşünmüyor hemde zamanınızı çalıyor. Sadece şuan için ona iyi geliyorsunuz ve boş vakitlerini sizle dolduruyor. Yerinizde olsam benimle gelecek düşünmeyen, bana net olmayan birine bir dakikamı vermezdim. derhal hayatımdan çıkarırdım.

Yanlız burda size anlattıklarının tamamı bildiğin evlenmek istemeyen yada bir kadınla gelecek düşünmeyen klasik erkeklerin kullandığı oyalama taktiğidir.
Bu sorunların hiç biri onu ilgilendirmiyor. Onun umrunda da değildir büyük ihtimalle. Sadece
Bak bu kadar sorunlarım var şuan nasıl bir ilişki düşüneyim bahanelerine sığınarak sizi oyalıyor. Asla kanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…