Olmayacak birşey ama aklimdan çıkmıyor

Bilincaltısal olarak bir insandan hoslanınca ve o kisi aklımızda uzun süre kaldigında bu kisi hayatimizda olmasa bile diger adaylara karsı olumsuz düsünebiliyormusuz.bunun sebebi de bilincaltı aklınızdaki o kisiyi kendince koruyormus.bu sebeple o konuya cok takılmayıp kendi yolunuza odaklanın.
Duygusal boşluk çalısmakla dolmayabiliyor önemli olan ruhunuzun duygusal olarak dolması. Bu da illaki bir erkekle olmak zorunda degil çünkü siz bir insan olarak değerlisiniz ve en önemlisi kendinizi sevmelisiniz ❤
Kişisel gelişim videoları izleyerek,kendinize vakit ayırarak,meditasyon yaparak da duygusal anlamda iyi hissetmeniz mümküm

Kendimi rezil ettim sevmek ilgi duymak söyle dursun insan yerine konmadigimizi anladım dün hem doğum gününü hemde bayramını kutlarım diye yazdım faceden cevap yok okunmuş ta sayfasına yazılan mesajlara cevap vermiş ama neyse tamamen aklımdan da gönlüm den de silme kararı aldım

Anlamadım hangi doktor hastasının geceleri internette dolaştığını bilir ki
Doktorlar ağır bir tıp eğitiminden geçtiklerinden mesleki anlamda iyi olsalar da geneli sosyal ilişkiler anlamında çok iyi olmayabiliyorlar belki Bu yüzden adım atamamıştır
Olmazsa da olmaz salla yalnız şu ben güzel değilim ki lafını bırak hemen bakımlı olan her kadın güzeldir kadını güzel yapan tavırdır özgüvendir edadır

Çok teşekkürler evet kendime bakma çeki düzen vermeye karar verdim hastalıklar yüzünden pek kendimi önemsemedim kortizonlar yüzünden aldığım kiloları vereceğim hem sağlık ve fiziksel olarak ve kurslara ve gezi turlarına katılacağım ilk önce kendimi sevmeye karar verdim kimseyi zorla aşık edemem kimse içinde kendimi uzemem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…