Bir oglum bir kizim var:)afedersiniz oğlunuz var mı? şundan sordum, kimi babalar çok istiyor da, sizin ki de oğlanı bulana dek çalışıyor olmasın
Iste bizde de tam tersi benim agzimi actirmiyor tam konu aciliyor diyorum ki psikolojik olarak çöktüm zaten bir suru kadin hastalıkları bas gösterdi dogumlardan sonra. Ayyy agzimi actimiyir hik vik diyorum konuyu kapatiyor.Benimde bir kızım bir oğlum var..Eşimde ilgili bir baba.3.yü de istiyor içten içe biliyorum ama ben asla istemiyorum ve doğurmuycam.Bu tek başına verilecek bir karar değil.Ben kendimi psikolojik olarak 3.çocuğa yetebilecek gibi hissetmiyorum.Diğerlerine haksızlık değil mi bu.Benim kesin kararımı bildiği için eşim ağzını açamıyor.Sonuçta ben doğurup ben büyütçem.
Evet zaten madem konuyu tartismaya bile acmiyorsun o zaman yap kendin 3.cocugu dedim. Demez olaydim yapinca görürsün diye cikisti banaortada fol yok yumurta yok, kendinizi strese soktugunuza degmiyor bile bence. bosverin, konussun dursun kendi kendine. napacak zorla mi dogurtacak.
Yardimci kadin mii aa o da ne. Ben evde ne yapıyormuşum.valla ben süttün ağzı yandıgı için yogurdu üfleyen biri olarak
senın yerında olsam dogururum ama yanımada br yardımcı kadın şartıyla
Yardimci kadin mii aa o da ne. Ben evde ne yapıyormuşum.
Is guc onemli degil yemek vs onemli degil sen yeter ki cocuklari yakmadan yikmadan buyut = esim aynen boyle diyor
Amma velakin evde o gun yemek yoksa benden kotusu yok butun gun naptin bir yemek yapamadin mi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?