Ben öle yapıyorum valla hiçte gocunmuyorum.Yerinde olsam şunu yapardım.o istediği zaman bende kabullenmiş gibi yapıp korunmayı bırakmış gibi yapıp korunmaya devam ederdim.
Eşinize hatırlatın lütfen, çocuklar hep küçük kalmıyor. Büyüyorlar ve büyüdükçe sorumluluklarımız da büyüyor.Merhaba arkadaslar baslik biraz kafanizi karistirmis olabilir ama kisaca anlatacak olursam.
Ben 26 esim 35 yasinda
2 çocuğumuz var biri 6 biri 2 bucuk yasinda
Ama esime yetmiyorr yetmiyorr. 3.cu hatta 4.cu cocugu istiyor
Simdi soyle hayatimizi anlatayim ben çalışmıyorum
Ufak tefek odemelerimiz var onlardan dolayi simdilik sikinti cekiyoruz ama 1 sene sonra durumlar duzelecek insallah.
Arabamiz var
Ailelere uzakta olduğumuz icin cocuklarimi tek basima buyutuyorum.
Eşim cocuklari seviyor oyunlar oynuyor istedikleri herseyi aliyor cok ilgili bir baba.
Ama hersey bundan ibaret.
Doguran ben
Buyuten ben
Emziren ben
Baynyo yaptiran tirnaklarini kesen yemeklerini yediren okula goturup getiren ben
Ev 3+1 buyukce bir ev ama kiradayiz.
Temizlik bitmez yemek surekli yapıyorum
Camasir bulasik utu hersey bende asla yardim etmez.
Ayni zamanda aciktan universite okuyorum. Bitirince calismayi düşünüyorum
Erken yasta anne olup her hevesimin kurdagimda kalmasina sebep oldum.
Hayallerim var kucuk cocugum anaokuluna baslayinca ehliyet alicam. Spora gitmek istiyorum calismak sosyallesmek istiyorum cok sıkıldım
Hal böyleyken esim bir kac sene sonrasi icin simdiden cocuk düşünüyor.
Allah saglik ve imkan verdigi surece çocuğumuz olmalıymış
Cok cocuk iyiymis
Bu konu tartismaya bile acik değilmiş
Spiralle korunuyorum.
Hap kullanamaiyorum yan etkilerini cok görüyorum
Ben napicam bu adamla cunku ben daha hicc çocuk istemiyorum Allah olmayana versin insallahhhhh
Bir kizim bir oğlum var bana yetiyor Allah inlara can sagligi versin . Zaten zor buyutuyorum
Goruslerinizi merak ediyorum
Sevgiler..
Ayne canım.konu sahibini çok iyi anlıyorum banada 3.çocuk fikri o kadar uzakki .eşim bu konuda baskı yapsa tereddüt etmeden aynı şeyi yaparım.Ben öle yapıyorum valla hiçte gocunmuyorum.
Yalan sölemeye iten düşünsün...
Eşine söylemeden çift korunmaya başla . Yoksa 5 6 gidicek belliMerhaba arkadaslar baslik biraz kafanizi karistirmis olabilir ama kisaca anlatacak olursam.
Ben 26 esim 35 yasinda
2 çocuğumuz var biri 6 biri 2 bucuk yasinda
Ama esime yetmiyorr yetmiyorr. 3.cu hatta 4.cu cocugu istiyor
Simdi soyle hayatimizi anlatayim ben çalışmıyorum
Ufak tefek odemelerimiz var onlardan dolayi simdilik sikinti cekiyoruz ama 1 sene sonra durumlar duzelecek insallah.
Arabamiz var
Ailelere uzakta olduğumuz icin cocuklarimi tek basima buyutuyorum.
Eşim cocuklari seviyor oyunlar oynuyor istedikleri herseyi aliyor cok ilgili bir baba.
Ama hersey bundan ibaret.
Doguran ben
Buyuten ben
Emziren ben
Baynyo yaptiran tirnaklarini kesen yemeklerini yediren okula goturup getiren ben
Ev 3+1 buyukce bir ev ama kiradayiz.
Temizlik bitmez yemek surekli yapıyorum
Camasir bulasik utu hersey bende asla yardim etmez.
Ayni zamanda aciktan universite okuyorum. Bitirince calismayi düşünüyorum
Erken yasta anne olup her hevesimin kurdagimda kalmasina sebep oldum.
Hayallerim var kucuk cocugum anaokuluna baslayinca ehliyet alicam. Spora gitmek istiyorum calismak sosyallesmek istiyorum cok sıkıldım
Hal böyleyken esim bir kac sene sonrasi icin simdiden cocuk düşünüyor.
Allah saglik ve imkan verdigi surece çocuğumuz olmalıymış
Cok cocuk iyiymis
Bu konu tartismaya bile acik değilmiş
Spiralle korunuyorum.
Hap kullanamaiyorum yan etkilerini cok görüyorum
Ben napicam bu adamla cunku ben daha hicc çocuk istemiyorum Allah olmayana versin insallahhhhh
Bir kizim bir oğlum var bana yetiyor Allah inlara can sagligi versin . Zaten zor buyutuyorum
Goruslerinizi merak ediyorum
Sevgiler..
dawn sendromu bir hastalik degildir bunu belirtmek istedim.esinize 35 yasindan sonra down sendromu gibi hastaliklarin riskinin arttigindan bahsedin mesela
zorla cocukmu yapilir ya
owwwwww incitici olmuş sanki bu birazesinize 35 yasindan sonra down sendromu gibi hastaliklarin riskinin arttigindan bahsedin mesela
zorla cocukmu yapilir ya
Yardimci kadin mii aa o da ne. Ben evde ne yapıyormuşum.
Is guc onemli degil yemek vs onemli degil sen yeter ki cocuklari yakmadan yikmadan buyut = esim aynen boyle diyor
Amma velakin evde o gun yemek yoksa benden kotusu yok butun gun naptin bir yemek yapamadin mi diyor
at sürekli çocukları eşinin üstüne
daha da istiyor mu bakalım
benimki gece 1 saat uyutmaya çalıştıktan sonra "ben başka çocuk istemem" dedi geçen akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?