Oncelikle sizin düşünceleriniz tamamen doğru, kendinizden asla şüphe duymayın. Cocuk konusunda nicelik degil nitelik onemli. `Su kadar` sayıda cocuk istemek şahsen ilginç geliyor. `Cocuk istemek` ya da çocuğunuza kardeş istemek olabilir. `Boyle` , `bu özelliklerde` bir cocuk yetiştirmeyi istemek olabilir. Sayidan çok o cocuklara nasıl bir gelecek hazırlayabiliyorsunuz ona bakmak lazım. Kimi insanlar var 5 çocuğu da madden ve manen yetiyor, helal olsun yapsin ama gerçekçi olmak gerekirse günümüzde 2 cocuk dahi gercekten cok cok zorluyor her bakımdan. Genc yasınıza ragmen bunların hepsinin farkindasiniz ki bu basligi acmissiniz. Size tavsiyem; esinizle suan asla ama asla inatlaşmayın. Bir arkadas da yazmış, olur kismet hayirlisi ama ben biraz dinleneyim senelerdir çok yoruldum hem daha genciz diyerek biraz zaman gecirin. Inatlasmayin ama kararlı ve net olun. Suan yapamam, o gucu kendimde görmüyorum ilerisi icin de kismet deyin. Bu arada hem cocuklarinizi daha keyifle rahat rahat buyutun hem de bahsettiginiz hayallerinizi, ertelediklerinizi biraz yaşayın. Bu konuyu da kafanıza takmayın. Esinizle gundem yapmayın, yaptırmayın. Bir laf vardır kocanın iki tabağı varsa birini kıracaksın diye ki o 2. tabağı almak icin calissin. Bu aslinda ona hedefler koymak gibi birşey. O size cocuk hedefi koyuyorsa siz de ona (karsilik olarak degil tabi ki tamamen konudan bagimsiz olarak) bir ev alma ya da farklı bir sey hedefi koyun. Bakalım kolaymiymis is basa düşünce:) Kendinizden emin olun her zaman. Siz suan bakamam diyorsanız o 3. çocuğa bakamayacaksinizdir o kadar basit. Bu yazdıklarım taktik falan da degil sadece inatlasmamaniz ve gündeminizi değiştirmeniz konusunda tavsiyeler.
Ve gercekten yasiniz genc ileride 35-40 yaşında da olabilir çocuğunuz. Belki o zaman siz de istersiniz.
Hayallerinizin hepsine ulaşırsiniz insallah. Genc yasta iki tane evlat doğurmuş yetiştiriyorsunuz. Allah size mukafatinizi versin, esiniz siz ne derseniz tamam desin amin:)