Merhaba arkadaslar baslik biraz kafanizi karistirmis olabilir ama kisaca anlatacak olursam.
Ben 26 esim 35 yasinda
2 çocuğumuz var biri 6 biri 2 bucuk yasinda
Ama esime yetmiyorr yetmiyorr. 3.cu hatta 4.cu cocugu istiyor
Simdi soyle hayatimizi anlatayim ben çalışmıyorum
Ufak tefek odemelerimiz var onlardan dolayi simdilik sikinti cekiyoruz ama 1 sene sonra durumlar duzelecek insallah.
Arabamiz var
Ailelere uzakta olduğumuz icin cocuklarimi tek basima buyutuyorum.
Eşim cocuklari seviyor oyunlar oynuyor istedikleri herseyi aliyor cok ilgili bir baba.
Ama hersey bundan ibaret.
Doguran ben
Buyuten ben
Emziren ben
Baynyo yaptiran tirnaklarini kesen yemeklerini yediren okula goturup getiren ben
Ev 3+1 buyukce bir ev ama kiradayiz.
Temizlik bitmez yemek surekli yapıyorum
Camasir bulasik utu hersey bende asla yardim etmez.
Ayni zamanda aciktan universite okuyorum. Bitirince calismayi düşünüyorum
Erken yasta anne olup her hevesimin kurdagimda kalmasina sebep oldum.
Hayallerim var kucuk cocugum anaokuluna baslayinca ehliyet alicam. Spora gitmek istiyorum calismak sosyallesmek istiyorum cok sıkıldım
Hal böyleyken esim bir kac sene sonrasi icin simdiden cocuk düşünüyor.
Allah saglik ve imkan verdigi surece çocuğumuz olmalıymış
Cok cocuk iyiymis
Bu konu tartismaya bile acik değilmiş
Spiralle korunuyorum.
Hap kullanamaiyorum yan etkilerini cok görüyorum
Ben napicam bu adamla cunku ben daha hicc çocuk istemiyorum Allah olmayana versin insallahhhhh
Bir kizim bir oğlum var bana yetiyor Allah inlara can sagligi versin . Zaten zor buyutuyorum
Goruslerinizi merak ediyorum
Sevgiler..
Eşine eve yardımcı çocuklara da bakıcı tutmasını söyle bakalım hala ısteyecek mıIste bizde de tam tersi benim agzimi actirmiyor tam konu aciliyor diyorum ki psikolojik olarak çöktüm zaten bir suru kadin hastalıkları bas gösterdi dogumlardan sonra. Ayyy agzimi actimiyir hik vik diyorum konuyu kapatiyor.
Besigi vs saklattirdi bana kilerde gizli gizli attim cope.
Bu konu galiba benim bir sinir krizi gecirmemele sonuclanacak
neden ki bilmeden yanlis biseymi yazdim yazdim acaba incitmek degildi aslinda niyetimowwwwww incitici olmuş sanki bu biraz
haklisiniz dusunemedim bu noktasinidawn sendromu bir hastalik degildir bunu belirtmek istedim.
guzel cevapmis 2. Benden olmaz hebüyük konuşmayacağım ama ben eşime 2. bir çocuk istiyorsan o benden olmaz sanırım dedim.
yapamam yani. yaparım ama yapmak istemiyorum.
her ne kadar eş yardımcı olsa da çocuk kadının üstünde ve onu yıpratan bir şey.
sizin durumda eş yardımı da yokmuş. istemiyorum diyeceksiniz, gerisine o karar verecek. ya kabullenecek ya da evliliği bitirip çok çocuk yapmak için başka bir yol çizecek.
Spiralle korundugumu biliyor . Bi kere kaydi yine taktirdim. Zaten taktirirken de bir ton soylendi basimin etini yedi. Ne gerek var vs vs. Diger mesajlarda bur arkadasin dedigi gbi he hee diyorum simdilik o zaman gelince spirali cikarttirdim diyip cikarttirmamayi dusunuyorum.Spiralle korundugunuzu biliyormu??? Bilmiyorsa soylemeyın. Hem cocuk konusu ıkı tarafın istemesi ile olur. Zorla degil. Madem cok meraklı kendisi dogursun 3. De hem yardım etmiyor benim esım gibi hemde bos bos konusuyor
Nasil oluyor bu 3 aylik igneler . Ben dogum kontrol hapi kullanamıyorum yan etkilerini cok oluyor bendeMadem fikriniz sorulmuyor,siz de kendiniz alın tedbirinizi. 3 aylık iğneler var. Yaptırın.
Siz nasil korunuyorsunuz yani 3 aylik ignelerden miBen öle yapıyorum valla hiçte gocunmuyorum.
Yalan sölemeye iten düşünsün...
Pek sanmiyorum ama hayat neler getirir bilemeyiz buyuk konusmuyoru sadece 3 cocuk bakamam bende o potansiyel ve istek yok2-3 sene sonra eşiniz istemiyomus siz istiyormuşsunuz ve buraya konu acarmışsınız :) olabilir de insanlar 2-3 yılda çok değişir şimdiden canınızı sıkmayın
InsallahhhBence siz şimdiden kafaya takmayın bunu. Bakarız makarız diyin sussun. Ama siz de o dediklerinizi yapın spora gidin ehliyet alın işe girin. Siz dünyaya çocuk doğurmak için gelmediniz. Biraz da siz yaşayın kendinize vakit ayırın. Çok erken evlenmişsiniz yapmak istediğiniz şeyleri yapın bence. İki çocuk yeter.
Ayy evet ayniyiz. :) gecen gun bendr dedim yillardir sinemaya bike gidemedik cunku cocuklari birakabilecegimiz hic kimsemiz yok bu sehirde. Gezmeyi yemeyi icmeyi tatil yapmayı severiz ama cocuklarla olmuyor ki . Uzun zamandir basbasa disarda biseyler icmedik.Aaa benim esim gibi.
Bendr 26 yasindayim oglum 5 yasinda kizim 10 aylik. Kızim cok cok cok uslu bir bebekti yeni yeni ben burdayim demeye basladi. Ama ben yaşlandim gibi hissediyorum.
Cocuk imsani genclestirir derler ya yalan bence.
Daha gecen gun yapmamak gibi bi dusuncen olmasin dedi yok yaa dedim.
Ya sakin sakin oturamiyoruz. Evlendik hemen cocuk yaptik. Kostur kostur yasiyoruz hayati resmen. Birbirimizi iyice tanidik zevklerimizi biliyorken cocuklarimiz da buyuyo entrikaya ne gerek var diyorum.
O seviyo ama butun yük bende. Banyosu yemesi icmesi. Ya bi sinemaya gidemiyoruz karı koca. Kızimda buyuyup kres yasına gelince benden pes yani okullari dersleri var daha birde. Ohooo.
Cok zor dimi ya. Ben artik kendime bakmak sosyallesmek çalışmak istiyorum evde durmaktan bıktım insan icine karismak istiyorum. Spiral guven vermiyor bana igneleri arastircam3 çocuğum var. Çok şükür Allah eksikliklerini göstermesin. Son çocuğum 5 aylık sürpriz bir bebek oldu ve doğumla beraber tüplerimi baglattim. Gerçekten çok çok çok zor. Büyütmesi başka dert yetiştirmesi başka dert masrafı başka dert gelecekleri ile endişesi başka dert çevre faktörü bambaşka dert. Yani çok yıpratıcı. Gönlü olmayan kisi yüreği yetmeyen kişi yapmasın üçüncü çocuğu derim. Allah bağışlasın herkesin evladını. Şu aylık mı üç aylık mi ne iğneler vardı korunmak için onu araştırın eşinize demeden ondan olun madem
Tam anlayamadim maazur gorun övdünüz mü sövdünüz mü bilemedin :) hatta 3 kere okudumBoyle kadınları görünce helal olsun diyorum. Benim yaşımdasınız 2 cocuk büyütmüşsünüz , bir de büyütmeye devam ediyorsunuz.
Acikca da söylüyorsunuz calismiyorum,okul okuyorum.
Bir de bosanmak istedigi kocasından 2.cocuk yapmayi dusunenler var
Hatta bu adamdan olan 2.cocugu (ona icime bosalma dedim.ama boşaldı)
Diyip gidip kürtajla aldiran.
Ne diyim Allah herkese iyi.kalp iyi beyin versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?