Olmayan bebek

Bir tane doktor eşinin spermleri kötü ama 2 defa hamile kaldığın için çok da üstünde durmamak lazım dedi.

Profesör asla bu değerle aşılama yapmam dedi
bize de asilama asla olmaz diyorlar bosuna yapilir tutmaz dedi doktor direk

Allah yardımcın olsun canım sizinde. Rabbim çok güzel bir hamilelik ve bebek nasip etsin inşallah

Aynı durum. Denemek lazımmı acaba verecek olan rabbim.
Ama bizim doktorumuz asilamaya harcayacaginiz parayi tup bebege harcayin yazik emek veriliyor dedi yani ihtimal cok dusuk tibben asilama yapilamaz bu sayiyla dedi tamam veren Allah tabiki ama ben olmaz diye hic asilama dusunmedim bile

sanki ben yazmisim gibi hissettim yemin ederim 3 yildir benimde olmuyor
insanlarin lafindan sormasindan biktim ...
artik kimse ile gorusmemeye calisiyorum.. soranlari kiriyorum ..
bin kere soruyor yine soruyor.. esimin bi akrabasi beni yolda gordu hem benimle konusuyuor hemde karnima bakiyor icim acidi yemin ederimmmm

bi kadin gecen gun yine dedi senin yasinda benim kac cougum vardi dedi ...
bende belli dedim simdide patates gibi ortaliktaa dolasiyorsun sen bana laf yetistirecegine diyetisyene git dedim yaaa...
yani beni asiri yaraliyor sormasi ve ben o insani nasil aci veririm diye elimden geleni yapiyorum artik...
ben ben olmaktan ciktim baska biri oldum...
32 yasindayim yaza artik tup bebek dusunuyoruz bekle bekle daha kotu piskolojiye girecegim diye cok korkuyorum...

Daha yolun basindasiniz
Sorunlara buz suan cocuk düşünmüyoruz de
Allah en kisa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Haklısınız aslında ben de aynı durumdayım aslında sinir bozucu oluyorlar heleki yaşlılar iyice ne söylediklerini bilmiyorlar cahil mi desem bilmiyorum bizim binada bir yaşlı teyze var bana diyor sen kisirmisin bu kavgada söylenemez çok sinir oldum ama birsey belli etmedim eve gelince ağladım resmen kendi açıklarını kapatmak için başkalarının açığını ararlar kafaya takma diyeceğim çünkü heryerde insanlar aynı meraklı ben 1 yıllık evliyim gitmedigim doktor kalmadı en son gittiğim doktor gizli şeker tanısı koydu ilaç kullanıyorum doktorların çoğu paraci iyi bir doktor bulmak zor gittiğim özel bir hastahanede hsg film cekildim çekilmez olsaydım özel dedim hijyen dedim enfeksiyon kaptim gitmedigim doktor kalmadı tam herşey yeni düzeldi derken bu sefer enfeksiyonla uğraşıyorum Rabbim herseyin hayirlisini biliyordur uzmeyin birde şunu diyeyim sitres çok etki ediyormuş çocuk olmasinda kesinlikle sitres yapmayın elinizde olmadığını biliyorum ama deneyin

Aynı durumdayız bitanem RABBIM yâr ve yardımcımız olsun bende 5 yıllık evliyim iki gebelik geçirdim ALLAH'IN izniyle ama ikiside düşük oldu hatta en son gebeliğim geçen çarşamba sonlandı ben dışarı bile çıkmak istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum eşimde aynı doktor fobisi oldu hastaneye gelmek bile istemiyor INŞAALLAH RABBIM'IN izniyle en kısa zamanda yavrularımızı kucağimiza alırız sağlıklı sıhhatli bir şekilde ümmet-i muhammedle beraber

Seni çok iyi anlıyorum çok haklısın allah tez zamanda sağlıklı uzun ömürlü bebek nasip etsin sana inşallah. Bizim oldu çok şükür vesile olarakta tedavinin yanında sabah namazını kıldıktan sonra bin tane ihlas suresi okumak ve 14 secde ayetini okuyup secde edip dua etmek çok etkili oluyor

Çok üzüldüm canım. İçim gidiyor birinin kaybettiğini duyunca. Rabbim sağlıkla sıhhatle tez zamanda hayırlısını versin. Kayıpların kaç haftaydı. Senın suan acın cok taze. Rabbım sabrını versın.

Bizimde 4 senedir olmuyor herseye baktilar bir sorun bulamadilar. En son tup bebege baslicaktik hidrosalpenks oldugumu iki tupumu de aldirmam gerektigi soylendi yikildim tabiki. Ama bi yandanda demekki bu yuzden olmuyo dedim. Bu surecte 1.5 aylik evli eltimin hamile oldugunu ogrendim. Ondan sonra hicbisey eskisi gbi olmadi. Bugune kadar yuzlerce hamile haberi aldm ama hicbirine hicbirine bu kadar aglamadim. Kiskancliktan cekememezlikten degil. 4 senedir benim mucizem dedigim şeyi bu kadar yakinimda olan bir insan yasiyordu. Ben 3 aya olur bebegi derken ilk geceden hamile kalanlardandi. Sonra kendime dondum dedim ki demekki o daha cok istemis , alismaya calistim alisamadim. Durumumu bilmesine ragmen elle tutulur bisey yapmamsina ragmen midem bulaniyo dedikce gozlerim doluyordu cok kotu oluyordum allahim neden ben diyordum bu kadar mi kotuyum diyordum... kendime gelemiyordum kendimi sucluyordum. Iki senedir tup bebek yaptiracaktik bir turlu kismet olmuyordu. Hem tuplerimin alinma olayi hem eltimin hamilelik durumu beni cokuntuye soktu.

Sayin konu sahibi daha iki gun once doktorumun soyledigi seyi size iletiyorum... eger ki ben bu doktorla daha once karsilassaydim dogal yolldan hamile kalabilir tuplerimi aldirmayabilirdim...

Doktorum dediki cocugu olmayan bir bayana yapilacak tedavi 9 aydir aşama aşamadir. Klomen , klomen catlatma ignesi , ignelere geciş , igneler ve asilama , ikinci asilama , ucuncu asilama... toplam 9 ay bu surede gebelik oluştu oluştu oluşmadi zaman kaybetmeden tup bebek diyoruz dedi. Cunku hersey denenmiş tedavi bitmis artik sorunun derinine inmek gerekiyor dedi. Tup bebege geciste hem erkek hem kadin faktorleri daha gelişmis arastiriliyor dedi. Sorun olmasada tup bebek asamasinda cikabiliyor dedi. Tup bebege gecis yapin zaman kaybetmeyin bir sorun varsa da en azindan zaman kaybetmeden cozmuş olursunuz.
Suan ameliyati dusuneyim diyemiyorm cunku cok zaman kaybettim gereksiz tedavilerle. Insallah en kisa surede bir bebeginiz olur sizindr

Amin ınşallah canım. Çok sağol

Ah canım tez zamanda hepimizin inşallah. Rabbim sana mükafatını cok güzel versin inşallah. Bende 3yıldır ugrasırken yenı evli eltim kazara hamile kaldı. Ki o ay aşırı ümitliydim hayaller kuruyordum. Benim kurdugum hayali baskası yasıyordu. Kıskançlık değil ama o duygu ınsanı cok üzüyor. Rabbım sana oyle güzel yardım etsin şifa versin ki inşallah. Olması gereken en iyi sekılde ameliyatını ol yapılacak ne varsa en kolay en güzel sekılde olsun. Rabbim yüzünü güldürsün.

Sorma her ay farklı engel cıkıyor dimi. Bende aynı sekılde malesef. Cok fazla vucudumuzu yoruyoruz galiba

Evet sanırım tüp bebek benımde yapmam gereken artık o da olumsuz olursa bırakmak lazım kendımızı yıpratıyoruz

Canim cok cok sagolll insallah en kisa zamanda olmayan herkesin olur. Biz ilk denemeye basladigimizda oturduk esimle hayal kurduk. Kaynanamla kayinbabami cok cok seviyorum hep nasil soyleriz soyle yapalim falan dedik. Herkes bizden bekliyordu tup bebek yapilcakti bu ay. Herkes sok oldu ogrenince. Suan benim yillarrrdir hayalini kurdugum seyi baskasi yasiyor. Kimse sevinemedi ben en cok buna uzuluyorum.

Kaynanam hep bana dua etti allah ondan once sana versin diye ( eltimi de cok sever ama onun da 4 sene olmamis ne kadar uzulecegimi biliyordu ) ve onlar cok problemli bir cift kaynanam hep onlara evliliginizi oturtun once diyordu. Ama vardir bunda da bi hayir dedim. Bugun ilk ultrason fotografini gordum ne diyim bilmiyorum. Nasil davranmam gerektigini de bilmiyorum kitleniyorum onu gorunce. Rabbimin dedigi olur diyorum. Insallah isteyen herkese nasip eder allah kimseyi bununla sinamasin.

Cok iyi anlıyorum canım seni. Dıyecek söz bile bulamıyorum hemen hemen aynı durumda oldugumuz ıcın. Benim eltim de hamile oldugunu öğrenınce ağladı mesela istemiyordum diye. Bizim sabretmemız lazım sanırım bu durumda. Bazıları cok büyütüyorsunz diyo ama iş başa gelince öyle olmuyor malesef. Allah hayırlısını versin inşallah hepimize

Benzer bir konuya yazmistim burada ,tekrarlamak istiyorum. On yıl ugrastim üç aşılama beş tüp bebek ,sonuç beş aylık bir prensesim var . Pes etmeyin pes etmeyin sonu çok güzel lütfen pes etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…