Olmayan bebek

Her ser de bir hayır var bunu unutmayın bende sizin gibiyim kafaya Takma maya çalışıyorum ama cevremdeki baskılar beni bunaltiyor ama bir neden var bunu biliyordum şeker hastasiymistim nedenini sonuna kadar araştırın memnun kalmazsaniz doktorunuzu değiştirin iyi doktor bulana kadar uğraşin

Evet cok buyutuldugunu dusunuyorlar. Ilk ogrendigimizde biz esimle kendimize engel olamadik agladik kaynanam geldi o da bizimle agladi. Ama nasil utandim sonra kac kere ozur diledim. Aglamamaliydm diye.

Başa gelmeden kimse anlamiyor malesef. Allah herkese hayirlisiyla versin. O istemeden hamile kalanlari da anlamiyorm. Istemiyorsa olmamali. Benim bi tanidigim anlatiyor evlilik disi 3 kere ilaçla dusuk yaptirtmis kendine bunu da guzel birseymis gbi anlatiyordu. Evlendi 6 ay sonra hamile kaldi sonra bidaha kaldi dogurdu ikisinide.. ona da cok sasirmistim yani gunah degilmi 3 cocugu istegiyle dusurmuş. Ama ne diyim vardir rabbimin bi bildigi...

Rabbi kucagınızı doldursun bı an önce inşallah. Kımseyı evlatla sınama Allahım.. 2bebegınız niye düştü peki bı sıkıntı var demek kı?

Kayınvaliden de tatlı kadınmış maşallah.
Benım ki sürekli benım yanımda çocuğa onu alcam bunu alcam zıbın ı söyle alcam alcaksan al kımse sana bsy demıyor neden anlatıyorsun ki. Kayınvalidem 2-3düşük yapan bir kadına mana bulmuştu. Diyorum benm basıma mı geldi.

O kısımları hiç srma benım kuzenımde evlilik dısı hamıle kaldı sonra evlendi. Bir süre sonra bosandı. Eski eşiyle ilişkiye girmiş spirali oldugu halde hamile kalmış mesela.
Vucudlarımızı cok yoruyoruz sanırım kurler ilaçlar beyin olarak düşünceler. Rahatlayamıyoruz. İlaçlarda yan etki vs yapıyor

Rabbi kucagınızı doldursun bı an önce inşallah. Kımseyı evlatla sınama Allahım.. 2bebegınız niye düştü peki bı sıkıntı var demek kı?
Sağol canım amin inşallah. Genetik testlerse sorun cıkmadı. Pıhtılaşma testlerinde sadece bir değer minimum değere yakın cıktı. Ikıncı gebelıkte coraspin kullanıyordum ama geç döllenmeydi. Yani reglimden cok uzun sure sonra. Kalitesiz yumurta kalitesiz sperm olablr dediler. Hsg cektirdim. Rahımde sekıl bozuklugu cıktı histeroskopi oldum. Sonrasında bşr daha hamıle kalamadım. Pko da var eşimin spermlerinde sorun da var

stres malesef çok etkiliyor biraz kafanızı rahatlatın

Pkolu olup hamile kalan çok kısı var da hıstereskopıde ne dediler? Sonucu ne cıktı. Eşinin spermlerı sıkıntılıysa onun üstüne yoğunlaşın canım.

Pkolu olup hamile kalan çok kısı var da hıstereskopıde ne dediler? Sonucu ne cıktı. Eşinin spermlerı sıkıntılıysa onun üstüne yoğunlaşın canım.
Hıstereskopi de rahımde sekıl bozuk lugu vardı o düzeltildi canım. Benım yumurtlamam da saglıklı degıl bazı doktorlar cok keyıfcı her ay farklı tahlıl istiyor. Hepsını ıste gec dımı zaman öldürme. Eşim ayrı dert ztn sankı ilk sperm testi veren o . Smsi iyi bir ürolog bulup göndereceğim yine

Cnm bana kafandan at hamile kalirsin dediler diye 2 senem bosa gitti oluruna biraktim sonra kuzenim kizdi bana ne birakiyosun yeter diye aldi doktora goturdu beni zorla... gecen temmuzda asilama yaptirdik tutmadi. Kuzenim dediki hemen tup bebege basliyorsun. O sirada da eltimle kaynim kasima gun aldilar dugun icin. Bende dedimki dugunden sonra yaptiririm tup bebegi simdi misafirler falan agirlanacak zor olacakti yerinde oturan biri de degilim. Tam baslicaz eltim hamile kaldi allahin işi işte.. kaynanamla kayinbabam cok iyidir sagolsunlar kendi annemle babamdan daha cok severim o derecede yani. O kadar dusunceliler ki allah bozmasin. Eltimin hamileliginden sonra onlarin ne kadar iyi olduklarini daha iyi anladim. O kadar destek oldular ki ikiside bana oturdular konustular nasihat verdiler. Kayinbabam esime hemen tedaviye basliyorsunuz beklemiceksiniz pes etmiceksiniz dedi diye devam ediyorum yoksa cökmustum ben. Yani tup bebegin tutmayacagini daha cok uzulecegimi dusunmustum ama kaynanamla kayinbabam beni depresyondan cikardilar...
Allah onlardan razi olsun..

Senin icinde kaynananin dediklerini neden sen cekesin ki...

Sen biyerden başla. Bak ben kitap aldim gecen gun psikolojimi duzeltti o kitap hem okudum hem agladim :) kendinden parcalar bulabilirsin. Her hikayenin mutlu sonu vardir bizimde mutlu sonumuz yakin o sona ulaşacaz oyle ya da boyle ulasacaz. Kitabin adi merve ozturk seni beklerken bana cok iyi geldi o kadar rahatladimki. Hepimiz isteklerimiz ugruna fedakarlik yapmamiz gerekiyor kotu zamanlardan geciyoruz bu yol hep kotu gitmicek bazen istedigin sey tam umudunu kaybetmisken gelir derler ya gercekten oyle. Hayirli evlatlar nasip etsin allah bize. Ama uzulmekle olmuyor cabala... kuzenimin 6 ay olmadi 6 ayri doktora gitti. Istiyorsan pesini birakmayacaksin... 6.ayinda hamile kaldi. Sorunu hormonlari cok hizli calisiyormus 4-5 yumurtasi gelisiyordu. Doktor bir ilac verdi hamile kaldi. Keske bizimkide bu kadar kolay olsa. Ama elimizi tasin altina koyuyoruz baskasi icin yapmayacagimiz seyleri daha ortada olmayan o canli parcasi bebegimiz icin yapiyoruz bu cok guclu bir duygu herseyi yaptiriyor.

Sizin hayaliniz benim hayatımdaki en büyük derdim...
Hiç istemez ve hazır değilken 2 bebege sahip oldum.
Hep yakındım onca isteyen varken neden ben diye.
Çevremde çocuksuz çiftlere o kadar imreniyorum ki çünkü doğurmak marifet değil, bilincindeyim bu durumun.
Normal bir insan olmayi çok özledim.
Sorumluluklarımın altında ezilen ezilen ufacık kaldım.
Hayallerim hep icimde ukde kalacak, baslayamadigim kariyerim son bulacak ve ben en güzel ve verimli yıllarımı bebek bakarak geçireceğim.
İşte tüm zihnimdekiler bunlar...
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin, sizin sınavınız zor sahip olmak benimki ise sahip olmak...

Not: öyle bir yazmışım ki sanki bebeklerimi sevmiyorum gibi.
Benim diyen anneyi cebimden çıkartırım ama insanoğlu işte haftada 1 yikaninca ya da 24 saatte 1 kere yemek yiyince boyle oluyor, zihnimdekiler bunlar yalan yok...

Canım seni o kadar iyi anliyorum ki , herşey biz insanlar için bu dünyada ama Allah çaresini vermiş dimi tedavisi var öyleyse gerekeni yapacaksın bu senin imtihanın isyana düşme sakın Allaha sığın , her zaman dua et ama sakın bıkma içinden gelerek ağlayarak iste olacağına yürekten inanıyorum.Sonucta güzel günler sana gelmez sen onlara yürüyeceksin..

Cok tatlısın teşekkür ederim. Ağlayarak okudum ne kadar acı cekersek cekelım birbirimize destek olmaktan vazgecmıyoruz. Allah razı olsun. Allah büyük rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah. Derdini anlatabileceğin yanında destek olan kısıler var ne güzel. Hep ıcınde yasayarak olmuyor malesef. Umut hiç tükenmıyor. Dedıgın doğru bunyelerde sorun var akısına bırakmamak gerekıyor belli ki tedavisiz olmayacak. Rabbım işini bilen doktorlarla karşılaştırsın.

:)) dogru söylüyorsun. İşte olmayan özenir ya bızımkı o hesap.

Evliler bosanmak, bekarların evlenmek istemesi gibi :))

Sizinki de sınav bir nevi olsun azcık buyusunler sonra yaparsın kariyerini hiç birşey için geç değil. Yeterki hayatta sağlık huzur mutluluk olsun. Rabbım acılarını göstermesın

Evliliginizin kacinci senesinde hamile kaldiniz? Bu sorular benimde aklimda cunku. Ama engel olamiyorum

İyi ki eltim yok da pat diye hamıle kalıp sinirimi bozamayacak bende 4 yıllık evliyim 1 yuldır düşünüyoruz ama olmAdı dr hormon testi ve sperm testi yaptı hepsi normal klomen verdi bakalım bu ay ne olacak hepimiz için hayırlısı olsun

Amin bitanem tüp bebek tedavisiyleydi iki gebeliğimde biri 5 haftalıkken kanamayla düşük oldu bu gebeliğimde 10 ay sonra oldu ALLAH'IN izniyle... bu gebeliğimde de 9 haftalıkken kalp atışı durdu kürtaj oldum genetiğe gitti sonucu merakla bekliyoruz daha da düzelemedim yarında geçmiş olsuna gelicekler bakalım bana ne dicekler senin yaşadıklarının fazlasını yaşıyorum kiloluyum diye demediklerini bırakmıyorlar RABBIM kimseye evlat acısı yaşatmasin ve evlat hasreti çeken ümmet-i muhammede içinde de bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin INŞAALLAH

Ahh ah o soranlar, doktora gidin diyenler vs. Yok mu nefretim geldi benim ne yasadigimi biliyor musunuz diye bangir bangir bagirasi geliyor insanin.. Sizi o kadar iyi anliyorum ki...

Amin canım inşallah. Ben glukofenle 8 kılo verdim sende pko varmı yada ınsulın direnci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…