- Konu Sahibi Rapunzelea
ay yanlış konuya yazmışım ahahah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Engellemek demiyor zaten, silmekten bahsediyor. Numaramızın kayıtlı olmadığı insanlara da ulaşabiliyoruz zaten istersek.Niye yazmaz?
SMS var,sosyal medya mesajı var,telefonla arama var.
Bunları yapamaz mı?
marketleri dolaşın, hayat çok pahalı ve zorKızlar şahsın biriyle görüştük fotoda hiç beğenmemiştim. Yine de bi buluşayım dedim. Görünce tanıyamadım bile adamın içine düştümaptal aptal gülümsemeler falan. O da duygusunu pek belli eden biri değildi ara ara güldü. Sorular sordu ama düşünüyorum da çok genel. Ben de sordum ama neler yaparsınız nelerden hoşlanırsınız tarzı sorular.. 1.5 saat gibi oturduk sonra ben kalkalım mı dedim şaşırdı tabi ilgimi büyük ihtimal anlamıştır onun üstüne bunu diyince. Neyse afalladı kalktık. Yine gülümseyerek görüşürüz dedim ayrıldık.
4 gün geçti yazmadı. Dün de salak gibi stalklarken fotosunu beğendim totosu iyice kalkmıştır.
Wpden sadece var ve numaramı da silmemiş kontrol ettim. Delircem ama ne yazıyo ne siliyor.
Evet büyük ihtimal olumsuz yoksa yazardı(((( ama niye teli silmiyor ?
Sizden ricam içimdeki umudu öldürün![]()
Sen temizle,ben böyle iyiyim.sırf bu yüzden evlenmeyip beni bekleyen bi kaç kişi ya varsa?
ben bunun vebaliyle yaşayamam.
Laale kusura bakma ne kadar zekice bir sebep de olsa akşam rehberimi temizliyorum
bu sayede bir kaç kişi hayatına kaldığı yerden devam edebilir belkiSevaptır.
Ne numara silmeymiş arkadaş vay beeePeki kızlar numarasını ben sileyim mi. Şimdi silince tamamen bitircem içimde. Ama silersem yazacağı varsa da yazmaz. Silerseö sonra pişmam olabilirm((((
ahahahah ya bende salak diye kayıtlı biri varmış mesela yeni farkettim. Kim diye biri varmış. hakikaten kim bunlar bilmiyorum. kim bilir kaç sene önceki çöpler, duruyor.Ne numara silmeymiş arkadaş vay beee![]()
![]()
Ben birinin benim numaramı silip silmediğini nerden anlayacağımı bile bilmiyorum.. ve bilmek de istemiyorum banane yani silmiş mi silmemiş mi
Ben silmem. Eski sevgililerimin numarası bile durur. Can düşmanımın numarası bile durur. Çöplük gibi rehberim var valla bazen bu kimdi ya diye bile soruyorum kendi kendime. Üşenirim uğraşamam
![]()
Bir date’im olmuştu; buluşmadan sonra eve gider gitmez bahaneyle bir soru sordu, gülücükler emojiler falan. Bu güzel sohbet için teşekkürler falan. Ben teşekkür ederim yazdım adam arazi.. 2 yıl olacak kendisinden haber alamadıketkilense kesinlikle yazardı ya, erkekler o fırsatı hiç kaçırmıyor. niyeti ne olursa olsun, hoşlanmışsa ve karşısındaki kadından ışık görmüşse kendince, muhakkak yazıyorlar. hatta aynı günün akşamı yazıyorlar, eve vardın mı gittin mi, uyudun mu vs en azından bugüne kadar benim deneyimlerim aynen böyle. her kim buluşma sonrası yazmadıysa o kişiyle olmadı mesela. bi de 4 gün oldu diyorsunuz. erkekler en başından etkilenmediyse sonradan pek etkilenmiyorlar.
numarayı silmemesi bir anlam ifade etmiyor ki. yani aranızda kötü bir şey olmadıysa neden silsin ne gerek var. ben dönem dönem temizlik yaparım rehberden ama konuşmadığım, bana da zararı olmayan kişiler duruyor.
Ay bende de kim diye kayıtlı biri var hahahahahhaahahahah ya bende salak diye kayıtlı biri varmış mesela yeni farkettim. Kim diye biri varmış. hakikaten kim bunlar bilmiyorum. kim bilir kaç sene önceki çöpler, duruyor.
Bende de…Ay bende de kim diye kayıtlı biri var hahahahahha![]()