Olmazlara Meyilim

E begendiyseniz siz mesaj atin bu kadar dusunecek birsey yok ki..
illa erkek mi adim atmali? belki o da siz erkenden kalkalim dediginiz icin begenmedi mi acaba diye sizden bir adim bekliyordur.
numara silmeyi erkekler onemsemez ama belki de sizi yazar diye silmiyor bilinmez yani hersey olabilir.
ne kaybedersiniz bence bir deneyin olmazsa kafaniz rahat onunuze bakarsiniz.
Bu olumlu taraf. Çogunluk olumsuz dedi. Ben de öyle hissediyorum ben ilgimi belli ettim zaten anlamaması imkansız..
İyice kendimi düşüremem ya :((((( üzüldüm ama bu da geçerr. Sezen aksu geçeri kendime armağan ettim :( bi de ben de yoluma giderim i :((

Bu olumlu taraf. Çogunluk olumsuz dedi. Ben de öyle hissediyorum ben ilgimi belli ettim zaten anlamaması imkansız..
İyice kendimi düşüremem ya :KK43:(((( üzüldüm ama bu da geçerr. Sezen aksu geçeri kendime armağan ettim :KK43: bi de ben de yoluma giderim i :KK43:(
aslında o kendini düşürmek falan değil. ama bizim erkekler anlamıyor. yani sorun bizim erkeklerde. gereksiz bir egoları var. mesele adamın sana yazmaması değil, yazmayabilir, frekans tutmamış olabilir bu çok normal. ama böyle bir adım kadından gelince gerçekten en dandik adam bile kendini prens sanıyor arşa değiyor bir tarafı. her adımı erkek atmalı kafasında bir kadın değilim buna rağmen senin durumunda bişey olsaydı yazardı diyorum. öyleler çünkü. peşinde koşmayı sevdikleri için hoşlandıkları zaman yazıp belli ediyorlar ilgilerini, doğaları böyle. yoksa bugün mesaj atsan asla kendini düşürmüş falan olmazsın ama bir tarafı kalkar yani %95 ihtimalle. halbuki güzel aslında kendini, ne istediğini bilen ve beğendiği kişiye ilgi gösteren, bunun için bir adım atan kadın. ama anlayana işte. anlamazlar.

Numaranin silinmesi neden bukadar onemli ya adam umursamiyorki silmis silmemis kim
Ugrasiyo telefon silmekle merak ediyorum yani neye anlam yukleyeceginizi sasirmissiniz

Olumlu olsaydı yazardı bence ayıp olmasın diye silmemiştir benim de başıma geldi sonradan ben sildim.

Kızlar şahsın biriyle görüştük fotoda hiç beğenmemiştim. Yine de bi buluşayım dedim. Görünce tanıyamadım bile adamın içine düştüm🙄 aptal aptal gülümsemeler falan. O da duygusunu pek belli eden biri değildi ara ara güldü. Sorular sordu ama düşünüyorum da çok genel. Ben de sordum ama neler yaparsınız nelerden hoşlanırsınız tarzı sorular.. 1.5 saat gibi oturduk sonra ben kalkalım mı dedim şaşırdı tabi ilgimi büyük ihtimal anlamıştır onun üstüne bunu diyince. Neyse afalladı kalktık. Yine gülümseyerek görüşürüz dedim ayrıldık.
4 gün geçti yazmadı. Dün de salak gibi stalklarken fotosunu beğendim totosu iyice kalkmıştır.
Wpden sadece var ve numaramı da silmemiş kontrol ettim. Delircem ama ne yazıyo ne siliyor.
Evet büyük ihtimal olumsuz yoksa yazardı :KK43:(((( ama niye teli silmiyor ?
Sizden ricam içimdeki umudu öldürün :KK43:
Net beğenmemiş

Biz yaşlandık heralde lale, yeni nesil hemen numara mı siliyor acaba?
Ben yeni sayılırım ya. Hiç silmem önceki görev yerimdeki yogurtcunun bile numarası var. Eski sevgili(ler)m, fingirdeklerim, oynaştıklarım falan. Hepsi duruyor, ben evlenince bir kısmı beni sildi ama olsun. Kırıldım brzck.

Ben yeni sayılırım ya. Hiç silmem önceki görev yerimdeki yogurtcunun bile numarası var. Eski sevgili(ler)m, fingirdeklerim, oynaştıklarım falan. Hepsi duruyor, ben evlenince bir kısmı beni sildi ama olsun. Kırıldım brzck.
Evlendiğimin ertesi günü facebooktan (o zaman sadece facebook vardı 😂) 15 kişi falan eksilmişti 😂 erkek milleti çok komik 🤷🏻‍♀️

Göndermeli bi şey paylaşın wp durumunuza :D ben seçilmem seçerim falan tarzı, bakalım buna da kayıtsız kalacak mı :D

Evlendiğimin ertesi günü facebooktan (o zaman sadece facebook vardı 😂) 15 kişi falan eksilmişti 😂 erkek milleti çok komik 🤷🏻‍♀️
Benden hoslandıgını bildigim bir arkadasımla arkadas ayagı takılıyordum (arada yüz verip egleniyordum simdi yalan yok) djfjfkfk
Neyse iste evlendikten sonra cocuk geyikli mesajlara bile cevap vermemeye basladı. Kardes zaten arkadas olarak takılıyorduk yani????

Buradaki hatunların teli niye silmiyor sorusuna hastayım ya. Canı istemiyor, önemsemiyor, silmiyor.

15 sene önce bi kahve içtiğim adamın numarası da telefonumda kayıtlı eski sevgiliminki de şu an görüşmediğim küs olduğum arkadaşımın da. Niye sileyim? Bana bi zararı yok ki numaranın orda durmasının. Belki bir gün lazım olur.
Aman sende çok Coolsun... Eski sevgilini niye silmiyon bakıp bakıp bak bana aşık falan der🤮

Duygusal ilişki yaşamak anlamında beğenmemiş sizi.
Numaranızı silmemesinin bir anlamı yok. Sohbetinizi sevmiştir. Arkadaş olarak kalabileceğinizi düşünmüştür.
Ben date'lerimde beğenmediklerimin silerdim. Sosyal medyada ekliyse onu da silerdim. Senden hoşlanmadım demenin en kolay yoluydu bence.

Sen erkenden kalkmak isteyince beğenmediğini düşünüp nasılsa reddedileceğim diye dönüş yapmamış olabilir. Ne kadar beğense de reddedilme korkusu erkeklere böyle şeyler yaptırabiliyor.
Bir kelime bile yazmadı mı, teşekkür de mi etmedi?
Yok be kızı begenmemis

Ya sizi beğenmedi ya da sizin onu beğenmediğinizi düşündü bir şekilde. Erkeklerin davranışlarına çok anlam yüklemeyin, onlar için çok mühim değil telefon numaranızın rehberinde olması.

Yok be kızı begenmemis
Beğenmemiş olsa buluşmak da istemezdi. Görsel olarak beğenmiş. Belki konuşma, jest, mimik gibi detaylardan hoşlanmamıştır. Belki de konu sahibinin ilgisinden çok emin olup “kesin beğendi, o arasın.” diye de düşünüyor olabilir. Tek bildiğim “acaba şöyle mi, böyle mi?” diye düşündüren erkeklerden hiçbir iş çıkmadığı.

numarayı silip silmemesi niye önemli ya, hemen herkes görüşüp beğenmediği biri olunca eve gelip numarasını mı siliyor anlamadım :halay: bir de siz beğendiyseniz mesaj atın halini hatrını sorun, konuşma devam ederse eder etmezse etmez. ben böyle o yazmalı, ben asla yazmamalıyım stratejilerini de aşırı saçma buluyorum. sonuçta yazınca kucağına atlamış olmuyorsun.

Biz yaşlandık heralde lale, yeni nesil hemen numara mı siliyor acaba?
Cehalet fışkıracak şu an benden ama yine de soracağım. Numaralarının silinip silinmediğini nerden anlıyor bu insanlar? Whatsap fotosundan falan mı? Hiç böyle şeylere kafa yormamışız çok şükür😄

Kızlar şahsın biriyle görüştük fotoda hiç beğenmemiştim. Yine de bi buluşayım dedim. Görünce tanıyamadım bile adamın içine düştüm🙄 aptal aptal gülümsemeler falan. O da duygusunu pek belli eden biri değildi ara ara güldü. Sorular sordu ama düşünüyorum da çok genel. Ben de sordum ama neler yaparsınız nelerden hoşlanırsınız tarzı sorular.. 1.5 saat gibi oturduk sonra ben kalkalım mı dedim şaşırdı tabi ilgimi büyük ihtimal anlamıştır onun üstüne bunu diyince. Neyse afalladı kalktık. Yine gülümseyerek görüşürüz dedim ayrıldık.
4 gün geçti yazmadı. Dün de salak gibi stalklarken fotosunu beğendim totosu iyice kalkmıştır.
Wpden sadece var ve numaramı da silmemiş kontrol ettim. Delircem ama ne yazıyo ne siliyor.
Evet büyük ihtimal olumsuz yoksa yazardı :KK43:(((( ama niye teli silmiyor ?
Sizden ricam içimdeki umudu öldürün :KK43:
Silmezki erkekler lazım olur dıye bekletır .Neden tekı sılmemesıne takıldınız ki ?Sizde bılıosunuz erkekler telefonları sılmez

Cehalet fışkıracak şu an benden ama yine de soracağım. Numaralarının silinip silinmediğini nerden anlıyor bu insanlar? Whatsap fotosundan falan mı? Hiç böyle şeylere kafa yormamışız çok şükür😄
Valla benim bi fikrim yok gençlere sor bacım 😂

Back
X