Ölmeden mezara girdim sanki

babisim

oglum rabbime emanet <3
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
309
9
68
İsveç
Slmlar nasıl anlatılır bilmiyorum ....
Benim eşim can yoldaşim arkadaşım herşeyim olan adama kanser lafını yakıştırmadım .... Daha 31 yasinda bi oğlumuz var ..ben nasıl dayanırım nasıl ayakta durabilirim allahım yardım et bu hastalığı nasıl atlatırız.. Kelime bulamıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Eşiniz ne kanseri ve hangi evrede hastalığı ?

Henüz çok gençmiş,kanseri yenebilme ihtimali çok yüksek.Moralinizi bozmayın sakın,eşinize destek olun.

Unutmayın moral çok önemli böyle durumlarda...

çok geçmiş olsun geçecektirde inşallah.. Allahım yardımcınız olsun
umarım erken teşhisdir. güçlü durmanız lazım hiç kolay değil ne yazık ki ama elinizden gelen şey budur
ve eğer imkanınız varsa istanbulda yaşıyorsanız tedavi sonrası bu memleketten gidin derim.. havası suyu toprağı temiz bir yere gidin
inşallah eşiniz iyi olacak inşallah sağlığın kavuşacak ama ne olur kendinizi bırakmayın ne olur

Kolon k... Daha tahlilleri. Bitmedi kacinci evrede olduğunu bilmiyoruz bilmekde istemiyorum ama çok korkuyorum allahım yüzüne baksin 15 gündür dışkısında kan olduğunu söylüyordu tek belirtisi buydu ne kilo kaybı ağrı sızı olmadı

Çok büyük geçmiş olsun inşallah erken evrededir. Erken teşhisle bu hastalığı yenen bir sürü insan var ümidinizi asla kaybetmeyin, dirayetli olun bu aşamada eşinizin en çok size ihtiyacı var siz inanınki o da inansın. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

öncelikle gecmıs olsun kanser artık ölümcül bir hastalık dgıl bu illtten kurtulan bir çok insan var ve en iyi ilaç moral siz ona destek olmalısınız zor bir süreç ama imkansız değil lütfen umutsuz olmayın..bu onu daha da kötü yapar güçlü olmalısınız...allah sıfa vrsin allah sıze ve çocuğuna bagıslasın

Rabbim yar ve yardimciniz olsun bu asamada size bolca sabirlar versin.inshallah esiniz atlatir bunu kesinlikle ona moral olmalisiniz..bol,bol dua edin,teheccud namazlarina kalkin ben duanin gucune cok inanan birisiyim.Buyuk gecmis olsun arkadasim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

en sevdiğim insan bu hastalığı hemde 4. evreden yendi.kolondan metastazlı olduğu halde.lütfen moralinizi yüksek tutun demiyorum çok iyi biliyorum ki çok zor. ben bu hastalığı yenen o kadar çok insanla tanıştımki. hepside inanılmaz güçlüydü benim hastamda bunun sayesinde yendi çok şükür. moral bu hastalığın ilacı diye hep duyardım ama sadece duyardım,ve gördüğüm gerçektende moral,güç ve yaşama isteği asıl ilacı.kolon kanseri ,diğer türlere göre çok daha kolay atlatılan kanser türlerinden.eşinizin yanında ağlamayın mümkünse.biz hastamıza hiç hasta gibi davranmadık. akrabalarımdan 3 kişi yendi kolon kanserini.dilerim biraz rahatlamışsınızdır. allah sizlere güç versin.acil şifalar diliyorum.

Kardesim, buyuk gecmis olsun kocana yardimci ol destek ol.. Allaha yalvar dua et!

Lutfen guclu olun hem cocugunuz hem de esiniz icin, o kadar cok insan var ki bu hastaligi atlatan...
Hem esiniz genc hem de baska belirti bile vermedi diyorsunuz, aman aman ilerlermemistir bana kalirsa, ilk rahatsiz eden durumda gitmissiniz zaten...
Lutfen gonlunuzu ferah tutun ve bunu esiniz icin de saglayin, su an ona yapabileceginiz en buyuk iyilik her ne olursa olsun, onu her an pozitif tutabilmek, cok buyuk bir ilac, zaten yasi genc, bu sekilde atlatir gecer...
Lutfen sureci ve guzel haberlerinizi bizimle paylasin, guzel olacagina eminim...
Cok gecmis olsun, hepimiz sizin icin dua edecegiz emin olun...

çok geçmiş olsun
anneannem de kolon kanseriydi ameliyat oldu ve 1000 tl değerinde bi cihaz taktılar bundan 7 sene önce
hala yaşıyor çok şükür
güçlü olun destek olun rabbim yardımcınız olsun

canım allah evladına sana bagıslasın esını hıc moralınızı bozmayın bu hastalıgı atlatmıs ıkı kısıyı tanıyorum ınsalaah esınde allahın ıznıyle atlatır

çok geçmiş olsun canım moralini sakın bozma derdi veren dermanınıda verir inşallah dualarımız sizin için mübarek günde

Çok yakın akrabalarım da yaşadı bu hastalığı,
yengem meme kanseriydi ve yendi çok şükür kurtuldu şuan maşallah bizden sağlam
eniştem malesef akciğer kanseri (en kötüsü ve kurtulma olasılığı çok düşükmüş)
çok çok acı...
Gerçekten buna da şükür demeliyiz hep..Kötünün kötüsü var..Kolon kanseri çok daha hafif inanın..ve herşeyin başı moral..
Kesinlikle bu hastalık grip gibi..Lütfen herşeyden önce moralinizi iyi tutun ve eşinize moral verin..
Artık bu illet hastalık malesef çok yaygın, ama tıp da bi o kadar ilerledi...
Dediğim gibi, yengem bu hastalığı moralini yüksek tutarak yendi.Hem eşiniz de çok genç, yengem de o yaşlardaydı 4sene önce.Ve şuan çok iyi Allah'a şükür..

Rabbim yardımcınız olsun.
umudunuzu kaybetmeyin,inşallah erken teşhistir.

çok gecmış olsun.hemen en kotusunu duşunmeyın.dun komşumuz amelıyat olmuştu gecmış olsuna gıttım yenı yenı tanıyorum kendısını.meğer 20 yıldır kanser hastasıymış.aslında cok saglıklı duruyordu şaşırdım.bırde 20 yıl olunca....alıştım artık tedavılerım devam edıyo yıllardır dedı.
ALLAH buyuk yanınızda olsun ınş

canım inş erken evredir..eğer metastaz yapmadı ise kanserli olan kısım alınır..birkaç kür kemoterapi alırsınız ve biter inş..
şu anda dua et inş erken evredir..
çok ama çok geçmiş olsun Allah şifa versinn

Sağolun Allah duysun dualarınızı

Bu hastalık eskisi gibi değil ki, başarı hikayeleri oldukç fazla. Eşinizin yaşı da çok genç. Bu kadar güzel örnek varken onlara bakın ve sonunun mutlulukla biteceğine inanın. Eşinizi de buna inandırın.
Rabbim yardımcınız olsun. Bir an evvel sağlığına kavuşsun İnşallah. Moralinizi yüksek tutun. Bebeğiniz ve siz eşinizin en büyük destekçisi olacaksınız unutmayın lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…