Slmlar nasıl anlatılır bilmiyorum ....
Benim eşim can yoldaşim arkadaşım herşeyim olan adama kanser lafını yakıştırmadım .... Daha 31 yasinda bi oğlumuz var ..ben nasıl dayanırım nasıl ayakta durabilirim allahım yardım et bu hastalığı nasıl atlatırız.. Kelime bulamıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlı geceler arkadaşım.
Tesadüfen bu yazınızı gördüm,yorum yapmadan geçemedim.
Öncelikle çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin eşinize,size ve sevdiklerine sabır versin.
Sizden ricam ne pahasına olursa olsun sakın yalnız bırakmayın eşinizi bu zamanlarda. Moral ve destek veren ilk kişi siz olun lütfen.
Dahası,2013 Ağustos ayında dayıma kolon kanseri teşhisi konuldu. Uzun zamandır hastaymışta,rahatsızlığının sebebini kimse aklına bile getirememiş. Gözlerindeki sarılık ve yüzündeki çökmelerden sonra herkes ayaklandı. Yani baya bir rahatsızlanmadan sonra Doktora götürüldü,lakin hastalık çok ilerlediğinden dolayı,artık umudumuzu kesmiştik. Tanıdık bir arkadaşın tavsiyesi üzerine,Irana, Tahran şehrine götürüldü ve ameliyat oldu. Hastalık o kadar ilerlemiştiki,her kes tamamen umudumuzu kesmiştik. Lakin Allah büyüktür, dayım şuan turp gibidir :) maşallah
Ameliyat sonrası yapılan kemoterapiler ve ilaç tedavileriyle yeniden doğmuş gibidir,şükürler olsun.
Ayda 3,4 kere yapılan kemoterapiler,ayda 1 kereye düştü. Bu gidişle tamamen ihtiyac kalmayacaktır.
Size anlattığım bu hayat hikayesi belki moral vermiştir
inşallah.
Ben kesinlikle eminim,eşiniz hastalığın daha yeni aşamasında olduğundan,çok daha çabuk toparlayacaktır,Allah'ın izniyle.
Hiiiçççç canınızı sıkmayın.