Ölmeden mezara girdim sanki

Bu hastalık eskisi gibi değil ki, başarı hikayeleri oldukç fazla. Eşinizin yaşı da çok genç. Bu kadar güzel örnek varken onlara bakın ve sonunun mutlulukla biteceğine inanın. Eşinizi de buna inandırın.
Rabbim yardımcınız olsun. Bir an evvel sağlığına kavuşsun İnşallah. Moralinizi yüksek tutun. Bebeğiniz ve siz eşinizin en büyük destekçisi olacaksınız unutmayın lütfen..

Bu hastalık eskisi gibi değil ki, başarı hikayeleri oldukç fazla. Eşinizin yaşı da çok genç. Bu kadar güzel örnek varken onlara bakın ve sonunun mutlulukla biteceğine inanın. Eşinizi de buna inandırın.
Rabbim yardımcınız olsun. Bir an evvel sağlığına kavuşsun İnşallah. Moralinizi yüksek tutun. Bebeğiniz ve siz eşinizin en büyük destekçisi olacaksınız unutmayın lütfen..

Allah yardımcınız olsun.
Allah şifasını versin.
Eşinizi size ve yavrusuna bağışlasın inşallah.

En iyisi sizinle olsun... Geçmiş gitmiş olsun... Moralinizi yüksek tutun

Gecmis olsun, dilerim esiniz en kisa zamanda hayirlisiyla sagligina kavusur.
Kendinizi birakmayin, su anda esinizin desteginize ihtiyaci var.
Güclü durun, sonucta bu hastaligi yenmis tekrar sagligina kavusmus bir sürü insan var.
Siz bu kadar etkilenmisken esinizin psikolojisi nasildir kim bilir, bu hastalikda moral cok önemli bunu asla unutmayin.

öncelikle geçmiş olsun benim babam 95 yılında yakalandı kolon kanserine sayılı kişide vardı bu hastalık babamla birlikte tedavi olan arkadaşlarıda vardı...çok zor günler geçirdik dile kolay 19 yıl babam dışkısından kan geliodu kendisi basur olduğunu düşünmüş 1 2 ay sallamıştı geçmeyince yüksekihtisasta tedavisine devam edildi gitmedi doktor kalmada harcanmayan para kalmadı...deneme yaptılar önce makatının ağzındaydı yarası ilaç tedavisi uyguladırlar aylarca yıllarca sonra kolonoskopi yapıldı kanser sarmıştı heryerini kalın bağırsaklarını amelyat edecek bi durumu kalmamıştı 5 cm iyi 5cm kötü kesip ulama şansları yoktu ilaçla götüre bildikleri yere kadar götürdüler en son çare bağırsakları alındı 1 yıl kadar torba ile yaşadı dışardan günlerce ağldaı dışarı çıkardı torbası patlardı ağlardı çok zor zamanlardı eğer tedavi sonuç güzel verirse makata ince bağırsagını bağlayacaklardı tedavi güzel ilerliyordu 1 yılın sonunda makata bağlandı babam 37 yaşında yakalndı şu anda hayatta çok şükür ince bağırsaklarıyla yaşıyor yediğini yarım saat sonra çıkarıo annem yemek yapmaktan bıktı artık:) şükür iyi bizde ırsı amcamda aynı hastalıkta halamda bizde yılda kontrole gidiyoruz korkudan...rabbim şifasını versin inş korkulcak derecede değildir....biz atlattık ama hala tedavi altında hala ilaçlarla yaşıyor...biz yaşadığımız için size belki bişeyler katabilirim herşeyin başı stresten uzak durcak strese girdiği zaman kanaması başlardı ateşi çıkardı anlardık o yok bişeyim desede aklıma gelenleri yazıyorum ...geçmiş olsun

Kolon kanseri kanser turleri arasinda nispeten tedavisi kolay bir tur. Benim cevremde kolon kanseri teshisi konulan herkes basarili tedaviyle atlatti sureci. Hic moral bozmayin. Rabbim guc versin.

Umudunuzu kaybetmeyin lütfen, daha çok genç eşiniz. Rabbim yüzünüze gülsün, şifa versin inşallah..

benim babamda akciğer k. sizi çok iyi anlıyorum duygularınızı korkularınızı, ama eşinizin yaşı genç ve çoğu arkadaşın dediği gibi kolon k. diğerlerine göre nispeten daha iyi tedavi yönünden. bir tanıdığımız gerçi yaşlı ama yüzde yedi yaşama şansıyla girdiği ameliyattan sağlıklı şekilde çıktı. moralinizi mümkün mertebe yüksek tutun biliyorum kolay değil ama Allah hepimizin hasta yakınlarına şifa versin çok geçmiş olsun

Allah oğluna bağışlasın şifa versin...

sizi en iyi anlayanlardanım
kanser hastası bir annem var
1,5yıldır tedavi görüyor
çektikleriniz yaşadıklarınız
tahliller çok bunaldınız ama sabır herşeyin başıdır
eşiniz moralini yüksek tutarsa yenme olasılıgı çok yüksek
beraber bol bol geçirin
hastalıgı yokmuş gibi vakit geçirin
eşinle evladınla birbirinize sımsıkı sarılın gerisi gelecektir zaten

Allah şifa versin inşallahh. Daha çoookkk güzel günler yaşayaksınız inşallah eşinizle çocuğunuzla:) yeter ki dilinizden duayı ve iyi düşünceyi eksik etmeyin.

Allah saglik versin. Canim benim dayimin vücudunda birden fazla çeşitte kanser tespit edildi.simdi masaallah çok iyi. Rabbinden umut kesme.sadece sizin sinav vaktiniz gelmiş. Eğer dua etmek istersen ben sana katilirim

Rabbim şifalar versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah hepinizden razı olsun elinizden geldiğince dualarınızı esirgemeyin destekleriniz için sagolun Allah razı olsun sizden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adını anmak istemediğim tek hastalık !
Lütfen dirayetli olun. Ve sımsıkı sarılın eşinize ve çocuğunuza.
Bu hastalığa iyi gelen tek şey moral.
Dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…