ölmek istiyorum artik..yeterrr..

Allah aşkına arkadaşım ne ölmesi!
Biraz mücadeleci ol bakalım,hemen pes etme.
Hepimiz neler yaşıyoruz hayatta,nelerle kimlerle mücadele ediyoruz.
Ya da etmiyoruz da görüşmeyi kesip kendi hayatlarımıza bakıyoruz.
Ben şahsen beni mutsuz eden,her fırsatta laf sokmaya çalışan insanlarla,
kim olduğunun hiç bir önemi olmaksızın görüşmeyi kesiyorum.
Kimsenin cehaletinin sorumlusu olmadığım gibi çekmek zorundada değilim.
Sende öyle yap,görüşme!
Eşinin ailesi bırak onlar görüşsün,kaynaşsın.
Sen geri dur,hiç yoklrmış gibi davran.
Eşine imalarda bulunma,trip yapma.tavır alma.
Ama bu konuda sana anlayışlı olması gerektiğini anlat mutlaka.
Sen eşinle mutluysan(bu sorunlar haricinde)
Aşamayacağınız problemler yoksa bence biraz mücadele et.
Anlayış göstermiyor,sürekli problem çıkarıyorsa,
bu evliliğin bu şekilde yürümeyeceğini değişmezse sonunun çok da parlak olmayacağını söyle.
Sana hak veriyorsa kaybetmek istemeyecektir.
Şansın açık olsun.

eşin senin yanında madem canım bunu anlat ona.ben ailenle senin arana girmiyorum sen istediğin zaman görüş ancak seni dolduracaklardır buna hazırlıklı ol ve gaza gelme.aramız bozulmasın bu yüzden de.eğer öyle olursa bizimde aramız bozulur.gibisinden bir konuş bakalım inşaallah eşin annesinin dolduruşlarına kulak asmaz.böylece herşey yoluna girer.boşver görüşmeme kararı almaklada en iyisini etmişsin.

sana bisey söyluyum mi arakadasim bizim yakin bi akrabamamiz bundan 3 ay önce tup bebek sayesinde bi oglan evladi dunyaya getirdi....
10 yildir cocuklari olmuyordu, umudunu hic yitirme derim Allahtan umut kesilmez....

Son düzenleme:
Selam;Hiç üzülme dirençli ol ne kadar inanırsın bilemem ama kapağında çift güllü yasin-i şerif kitabının içinde çevir gel duası var onu namazın sonunda ve cuma günleri selayla ezan arasında oku seni çok rahatlatacaktır inşallah

Daha önceki mesajımda eksik anlatmışım Önce yalnızca eşinin adına niyetlenip ondan sonra iki reket namaz kıl sonra çevir gel duasını oku (Okuduğun duayı eşine de gösterme)

boyle cadi bir kadin yuzunden olmek mi?
asla bunu aklina bile getirme, hatta ona inat sorunlarina cozup esinle mutlu olmaya bak
esini karsina alip adam akilli konusman lazim annesinin, akrabalarinin gazina gelmesin diye.
bu sorunu cozdun mu gerisi onemli degil canim onemli olan esinin sana destek olmasi.
ondan gerekli destegi gordukten sonra kaynananla savasirsin azicik :18: o da elbet bir gun pes eder seninle ugrasmaktan

Son düzenleme:
öncelikle panik olma
neden bukadar kendini yıpratıyorsunki
benimde 8 sene sonra oldu bebeğim
şükürler olsun
tartışmışsın kayıvalidenle o şimdi belkide rahat yatıyor
sen kendini üzüyorsun
sen üzülünce stres olunca eşinde üzülüyor
zamana bırak bir şeyleri sabırla bekle
aynı şeyleri düşünüp durma
kendini meşgul et
kek yap
temizlik yap
duş al
sakinleşmeye çalış
sen sakin rahat ol öyle eşinle konuş
sürekli panik içinde olursan hem eşinde bunalır
ve seni anlayamaz
bu gün tv de önemli birinin konuşması vardı
tansyonların en yüksek olduğu noktada yapılan konuşmalar gerçeyi yansıtmaz diye
bence doğru bir saptama
çünki insanlar sinirliyken düşündüklerindende fazlasını söyleyebiliyor

gerçekten geçimsiz ve kötü biriyse bu imkansız canım
bende kendi kayınvalidemle öyle denemiştim
kaynana gelin çekişmesi işin tuzu biberi gibi gelirdi
ama işte kaşındaki insan faktörü çok önemli

ilk başta nasıldı nişanlılık döneminizde sizi istemediğini falan dile getirdi mi eşinize falan yoksa sonradan mı böyle davranmaya başladı bazı insanlar var ikiyüzlülük yaparlar başta canı olursunuz sonradan başınıza cadı kesilir.eşinizle konuşun ailenle görüştüğüm sürece sana verimli bir eş olamam devamlı aramızda sorunlar cıkar o yüzden ben bayram da seyranda giderim o kadar dersin eşinde anlayışla karşılar belki cnm.kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama anlaşmak zorunda kayınvalidenizin yaptığı cahillik çocuğunun mutluluğu onun için önemli degil o kendi keyfinde ay sinir oldum yapıcı olsun biraz yıkıcı değil.

onlarla ilişkinizi tamamen kesin ne gelip gitsinler nede isimleri geçsin evinizde,madem eşinde senin yanında konuş onunla ve asla görüşmeyeceğini ama kendi isterse gidip görebileceğini falan söyle bence. Hiçbirşey sizin yuvanızdan daha önemli değil.Eşinde bunu kabullenirse daha huzurlu olursunuz.Onun tabikide annesiyle görüşmeye hakkı var ama siz mecbur değilsiniz kesinlikle.

Yine bir kaynana magduru mutsuz yuva..
Ne isterler bu kadar karsıırlar herseye anlamıyorum..
Neden yani, ellerine gecen ne acaba!!!
Ayıpa yaa daha kac kişi kaynanası yüzünden yuvasını bitirecek yada hayatını bitirmek isteyecek..
Aslına bakılırsa asıl sorun kaynana değil eş ya neyse..
Madem sana haksızlık yapıldıgının dfarkında ozaman önünde dursun..
iki laf söyleyiversin annesine karım o benim onu üzersen bende üzülürüm diye..
Ama yok bazı erkeklerde o kapasite yok..
Hiç üzülme, sinirden filan titremek ne kadar saglıgını etkiler biliyor musun sen..
Lütfen bu kadar takma kafana..bırak ya ne derse desin..
Anlasılan kadın sana catarak rahatlamaya calısyor..
bence takmadıgını gösterirsen kendisine vazgececektir bu huyundan..
Ne derse desin gül geç, eşinde bu durumda mecbur arkanda olacak..
Çünkü bariz sorun cıkaran kişi ortaya cıkar..
Lütfen sakinleş

yanlış anlama niyetim seni üzmek değil ama şunu lütfen gör çocuk olmaması da senin için şuanda bir şans..kurban olduğum allahım o kadar büyük ki bazen şer diye düşündüğümüz şeylerle aslında bize iyilik bahşediyor..bu meseleler çözülmezse çocuk yapma tatlım...o sorunlar bitmeyebilir o zaman yol verirsin gider yazık etme yıllarına..

zor olacak belki ama kafana takmamaya çalış
kaynanan ne söylerse söylesin umursama gül geç canını sıkma
eşinde orta yolu bulsun biraz sana laf ettirmesin.eğer o da seni desteklerse kaynanan da pek laf edemez zaten
ama herşeyden önce sakin ol yıpratma kendini

Canım seninle tüp bebek forumda yazışıyorduk...Bizim çektiğimizi bir biz biliriz...Zaten yıpranıyoruz bide kafanı bunlara yorarsan işin çok zor...Boş teneke çok ses çıkarır..Boş ver konuşsunlar....

arkadaşım senin yaşadığının aynısını ben yaşadım ve yaşıyorum..önce bunu söyliyim..eşimin ailesi ile aramızda öyle bi kültür farkı var ki..ben ist da boğup büyüdüm eşimin ailesi ise yörük,dağda yaşıyor..(bunu aşağı görmek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın)..yani bi dağ köyünde yaşıyolar..ben eşimi sevdiğim için ailesi de benden uzakta olcağı için evlendim ama ne gezer..telefonla,oğlunu kurmayla bile yetiyolar,yettiler..
o köyde yaşıyo dediğim kadın için evlenmeden önce iyi iyi sessiz bi kaynanam olcak diyodum..kadının hiç sesi çıkmıyodu..bi evlendik,kadının çıkmayan sesi haykırmaya başladı :)))) sürekli oğlunu kuruyo.ben artık senin evini bile arayamıyorum rahat oğlum,ben sana gelemiyorum oğlum,o bu vb..babası desen anca biten ilaçlarını saymak için aradılar bizi evlendiğim süre içinde..bizim maddi sıkıntımız varken sürekli bize tutunuyolar ve çok sıkıldım artık..
senle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz yanii..ama ben sen gibi düşünmüyorum..başlığa ölmek istiyorum vb yazmışsın..sen ne ölceksin kızım..onları öldür :)))
ben bu konuda acayip hısrlıyım..benim canımı sıkanın canını sıkarım,hiç de pes etmem..etmicem de..ne oğullarını boşarım,ne onlara huzur veririm..vede öyle yapıcam..
onlardaki olmayan beyinin yapısı ne biliyo musun ve sorunun kaynağı: oğullarını seninle paylaşmak istemiyolar..küçük yer insanı çocuklarına çok bağlı oluyo..geniş düşünemiyo..oğulları hep kendiyle olcak,hep onlarla ilgilencek sanıyolar ama elin kızı oğullarını kapınca iş değişiyo..bakıyolar oğullarından kopuyorlar 8yanii oğulları onlardan koğmaya başlıy) bu sefer napıyolar geine saldırı başlıyo..o küçük beyinlerinle sana b..ok atıyolar vb..sende olduğu gibi bütün köye yaymış kadın kısır diye..
onu yayan kadın afedersin ama o kadar aşağılık bi insan ki benim için..köpekten değeri olmaz gözümde..hayatta en acı veren şey anne olamamak..bunu bende çok iyi biliyorum..çünkü benim de çocuğum olmuyo,tedavi gçrüyorum..ben evde canım sıkılıyo dfiye örgü örüyorum,bebek giysisi örerken annecim bu ay gelceksin dimi cicilerini örüyo anne sana diye seviyorum giysileri..sonra kanda gebelik testi yaptırıyorum adetim geçince..sonuç sıfır çıkınca elibeseleri eve gelip yerden yere vuruyorum..bu acıları yaşayan bilir..ve bi kadın için en hassas konu bu..kalkıp da bi kadın olarak vede ana olarak nasıl olurda senin hassasiyetine önem vermez ki..seni üzebilir ki..kaldı ki sen de kısır olabilirsin..allah vergisi bu..allah herkese vermiyo..bunu kimse senin yüzüne vuramaz..kimse bunu yayamaz..çok aşağılık davcranmış..görüşmemekde haklısın..eşini de uyar sana hak vercek şekle getir yoksa çok yıpranırsın..
üzme tatlı canını..sakın dert etme bişeyi..hepimizin başında..sen üzülürken o aşağılık insan saat 8 de yemeğini yer zıbarır..hiçbişeyi dert etmez öyleleri..olan sana olur..

Haklısın

Eşinin ailesi ile anlaşamıyorsan ki anlaşmak zorunda da değilsin görüşme onlarla. İnsan birkere geliyor dünyaya canım, kendini yıpratıp ölmeyi düşünmek yerine hayatın güzel taraflarını görmeye çalış. Eşinle anlaşıyorsan güzel sana da hak veriyormuş. Kayınvalidenin evliliğinizi, mutluluğunuzu hırpalamasına izin verme. Yine de saygısızlık etme ama kendini de ezdirme.
Allah yardımcın olsun

nerdeyse aynı yaşadıklarımız..yazını okurken hep kendimden birşeyler buldum...Rabbim inşallah kucagımızı boş bırakmasın.....

kızlar eşimle oturduk detaylı konuştuk ve bana çok çok hak verdi..oda çaresiz kaldı..ailesi sonuçta..ama ailesiyle hiçbirşekilde görüşmeme kararı aldım..bakalım hayırlısı bundan sonra....görüşmemek en doğrusu zaten bu şartlardada...

Karşınıza talihsiz bir evlilik yaptığınız bir adam çıktıysa bunda sizin suçunuzun olmadığını bilmeniz önemli.

Çalkantılı bir evliliğiniz var.Bunun düzelmesi pek olanaklı gibi görünmüyor.Çünkü eş ve kayınvalidenizin size yada çevreye ters gelen huylarının değişmesi icap eder.

Bunu yapma görevi de size düşmez.Onların kendi hatalarını kendilerinin görüp yanlışlarını değiştirmeye istekli olmaları gerekir.

Sadece kendilerine saygı bekliyorlar okuduğum kadarıyla.Öte yandan ne size ne de ailenize en ufak bir saygı gösterisi yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…