Allah razi olsun kizlar..icimi oyle rahtlattinizki..esimle tek sorunum sadece bu ..esimin ailesi yani..tek kavga nedenimizde bu..malesef olayin annemede yansimasi cok cok kotu oldu..
dediginiz gibi kaynanam nasil cahil hemde asiri.bu hayatta en zor seyde cahil insanlarla bas etmek..
tup bebek sureci beni cok yipratti cokkk..ve ben sikintilarimi asla disari aktarmam..sadece icime atarim...sizle paylastim ve inanin kendimi daha iyi hissettim..cok sagolun kizlar...
Hatta sana çok uçuk bir fikir olarak gelebilir ama ... Kayınvalidenle eğlenmeye ne dersin :)) Seni kıyasladığında başkalarıyla... sen de onun hiç beklemediği cevaplar versen...??Eğer bir ömür eşinle birlikte geçirmeyi düşünüyorsan, bir yolunu bulmalısın... Bu da bir fikir :))) Ciddiye alındıkça kadın bundan bilinçsizce haz duyuyor olabilir... Sen de gülümse.. tiye al... salla :))) Kolay olmayabilir ama imkansız da değil :) Eşinle başka sorunun yoksa denemeye değer... Hasta olmaktan, sinirlerini yıpratmaktan iyidir
öncelikle panik olma
neden bukadar kendini yıpratıyorsunki
benimde 8 sene sonra oldu bebeğim
şükürler olsun
tartışmışsın kayıvalidenle o şimdi belkide rahat yatıyor
sen kendini üzüyorsun
sen üzülünce stres olunca eşinde üzülüyor
zamana bırak bir şeyleri sabırla bekle
aynı şeyleri düşünüp durma
kendini meşgul et
kek yap
temizlik yap
duş al
sakinleşmeye çalış
sen sakin rahat ol öyle eşinle konuş
sürekli panik içinde olursan hem eşinde bunalır
ve seni anlayamaz
bu gün tv de önemli birinin konuşması vardı
tansyonların en yüksek olduğu noktada yapılan konuşmalar gerçeyi yansıtmaz diye
bence doğru bir saptama
çünki insanlar sinirliyken düşündüklerindende fazlasını söyleyebiliyor
arkadaşım senin yaşadığının aynısını ben yaşadım ve yaşıyorum..önce bunu söyliyim..eşimin ailesi ile aramızda öyle bi kültür farkı var ki..ben ist da boğup büyüdüm eşimin ailesi ise yörük,dağda yaşıyor..(bunu aşağı görmek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın)..yani bi dağ köyünde yaşıyolar..ben eşimi sevdiğim için ailesi de benden uzakta olcağı için evlendim ama ne gezer..telefonla,oğlunu kurmayla bile yetiyolar,yettiler..
o köyde yaşıyo dediğim kadın için evlenmeden önce iyi iyi sessiz bi kaynanam olcak diyodum..kadının hiç sesi çıkmıyodu..bi evlendik,kadının çıkmayan sesi haykırmaya başladı :)))) sürekli oğlunu kuruyo.ben artık senin evini bile arayamıyorum rahat oğlum,ben sana gelemiyorum oğlum,o bu vb..babası desen anca biten ilaçlarını saymak için aradılar bizi evlendiğim süre içinde..bizim maddi sıkıntımız varken sürekli bize tutunuyolar ve çok sıkıldım artık..
senle hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz yanii..ama ben sen gibi düşünmüyorum..başlığa ölmek istiyorum vb yazmışsın..sen ne ölceksin kızım..onları öldür :)))
ben bu konuda acayip hısrlıyım..benim canımı sıkanın canını sıkarım,hiç de pes etmem..etmicem de..ne oğullarını boşarım,ne onlara huzur veririm..vede öyle yapıcam..
onlardaki olmayan beyinin yapısı ne biliyo musun ve sorunun kaynağı: oğullarını seninle paylaşmak istemiyolar..küçük yer insanı çocuklarına çok bağlı oluyo..geniş düşünemiyo..oğulları hep kendiyle olcak,hep onlarla ilgilencek sanıyolar ama elin kızı oğullarını kapınca iş değişiyo..bakıyolar oğullarından kopuyorlar 8yanii oğulları onlardan koğmaya başlıy) bu sefer napıyolar geine saldırı başlıyo..o küçük beyinlerinle sana b..ok atıyolar vb..sende olduğu gibi bütün köye yaymış kadın kısır diye..
onu yayan kadın afedersin ama o kadar aşağılık bi insan ki benim için..köpekten değeri olmaz gözümde..hayatta en acı veren şey anne olamamak..bunu bende çok iyi biliyorum..çünkü benim de çocuğum olmuyo,tedavi gçrüyorum..ben evde canım sıkılıyo dfiye örgü örüyorum,bebek giysisi örerken annecim bu ay gelceksin dimi cicilerini örüyo anne sana diye seviyorum giysileri..sonra kanda gebelik testi yaptırıyorum adetim geçince..sonuç sıfır çıkınca elibeseleri eve gelip yerden yere vuruyorum..bu acıları yaşayan bilir..ve bi kadın için en hassas konu bu..kalkıp da bi kadın olarak vede ana olarak nasıl olurda senin hassasiyetine önem vermez ki..seni üzebilir ki..kaldı ki sen de kısır olabilirsin..allah vergisi bu..allah herkese vermiyo..bunu kimse senin yüzüne vuramaz..kimse bunu yayamaz..çok aşağılık davcranmış..görüşmemekde haklısın..eşini de uyar sana hak vercek şekle getir yoksa çok yıpranırsın..
üzme tatlı canını..sakın dert etme bişeyi..hepimizin başında..sen üzülürken o aşağılık insan saat 8 de yemeğini yer zıbarır..hiçbişeyi dert etmez öyleleri..olan sana olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?