kızlar eşimle oturduk detaylı konuştuk ve bana çok çok hak verdi..oda çaresiz kaldı..ailesi sonuçta..ama ailesiyle hiçbirşekilde görüşmeme kararı aldım..bakalım hayırlısı bundan sonra....görüşmemek en doğrusu zaten bu şartlardada...
Bu koşullarda sizin sağlam ve dik basmanız gerekecektir.
Çevreye karşı söylemler bitmeyebilir.O yüzden gelecek laflara kulağınızı tıkayın lütfen.
Unutmayın laf yerine gelene kadar bir sürü değişime uğrar da gelir.
Siz bu evliliği sürdürmekte kararlı iseniz asla üçüncü kişilere kulak asmamalısınız.
Aynı zamanda eşiniz de...
Kayınvalidenizin eşiniz üzerinde baskıları devam edecek diye düşünüyorum şahsen.
Eşiniz umuyorum ki doğru olanı yapar.
aminnnnn arkadaşım..bu arada eşinin ailesi ile görüşmeme kararında çok haklısın..yalnız sen onlarla görüşmedikçe daha saldırgan bi hal alcaklar dikkat et :))))
saldırma şekilleri de sen konuşmayınca oğullarına olcak..yanii oğullarını kurcaklar..aynı bizde olduğu gibi :))
ben ev tlf nunu vermedim..cepten eşimle görüşüyolar ben anca bayramlarda ararım bu sefer noluyo ben onlarla konuşmayınca dedikodumu eşime yapıolar..bana söyliyceklerini oğluna söylüyolar,oğlunu dolduruyolar..gerçi çok ta umrumda yaaaa :)))) tınnn yanii..
bende kendimce görüşmeme kararı alıyorum mesafeliyim..ama o kadar yüzsüzleri ki kavga ettikleri,oğullarını doldurdukları gelinin yanii benim evime yakında misafirliğe geliyolar..insanların yüzüne tükürsen yarabbi şükür diyvekler yaaa..nede olsa çıkar dünyası..oğullarını maddi yönden tırtıklıyolar ya o yüzden gelmeleri lazım..
hayırlısı olsun hakkında..
ne kadar ayip birsey....cahilligin sinirida yok artikcocuk olmuyorsa sanane be kadin!!!Allah dan olan birsey ister verir ister vermez!!!!yaa arkadaslar kusura bakmayinda bazi kadinlar zir cahil....kendileride önune gelen cocugu dogurmuslar bu dahami iyi....korunmak yok birsey yok...biraz cenesini kapatsa iyi olur kaynananiz.....daha yeni evlisiniz ama...kocanla ayni kafa olup yola devam edin....evliliginiz bitince kimsenin ki..i kiprdamaz!!!!duyma etme diyorlar ya bunu yapan varmi bana yapan yok gibi geliyor...biz tasmiyiz hakedene otuttturacan lafiiiiiiiii.........sapsallayip kalacak...