Bir nedeni yok ki arkadaşım, model bu işte.
Hiç birşey sizden önemli değil, evlendiniz diye kendinizi tüketecek haliniz yok.
Malesef size de böyleleri denk gelmiş.
Sizi bu hale getiriyorsa birşeyler, görüşmeyin asla, eşiniz tek başına görüşsün.
Eşinizde size gereken anlayışı göstersin, gösteremiyorsa da, kendinizi bu evlilikte tüketecek haliniz yok.
Herşey yoluna girer inş, iş eşinizde bitiyor, eşinizin tavrı nasıl, yanınızda mı olaylarda?
canım ölüm bunu en son ihtimalde bile düşünme ..
madem bu kadar yıpratıyolar snei eşin ne yapıyo peki tamam ailesidir vazgeçsin onlardan demiyorum ama en azından seni koruyabilir sana laf getirtmeyebilir işin içini çok bilmiyorum belkide yanılıyorum ama büyük iş eşinde bitiyo ailesine senin eşin olduğunu ve hiç kimsenin hiçbirşeyine karısma hakkı olmadıgını svemek zoruda olmadıklarını ama saygı gostermek zorund aolduklarını yansıtması gerekıyodu taaa en basında
suanda yapacagın sey bence soylenılenlere mumkun mertebe kulak asmamaya calıs esıne engel olma ama en azından bır sure gorusme onun aılesıyle ve esınlede aılesı yuzunden tartısma canım helekı cok aılecı bı yapıya sahıpse kı sana sahıp cıkmıyosa aılesıne karsı ,aılecıdır demktır.
esim aslinda benim yanimda..ama bir yandanda ben arada kaldim diyor..ailesinden asla ve asla vazgecmez...anne bedduasi alamam ben diyor..ama benide hakli buluyor..kendimi bor bitkiden farksiz hiissediyorum..huzur yok mutluluk yok....
Allah kolaylık versin canım.Böyle olayarda iş eşte biter ama anladığım kadarıyla eşin ses çıkartmıyor pek durumlara.Orta yolu bulması gereken eşin.Sana eşinin yanında laf ediliyorsa onları susturmasıda eşine düşer.
bana hak veriyor esim ama elestiriyorda...annesiyle kavga edince ben telefonda..eskiden yanlizdim simdi daha cok yanliz kaldim dedi..beni cok hakli buluyor ama asla anne bedduasi alamam diyor..arada kaldigini soyluyor..ama biliyorummi oda mutlu degil..oyle yiprandimki..nedir cektigim bilmiyorum..neyin bedeli bu gunahlar...cocugumun olmamasi derdiyle ugrasamiyorum bile...
Sizi görüştürmesin o zaman ,madem sizi anlıyor.
Uzak kaldığınızda olaylardan, toplarsınız kendinizi inş.
Eşinizin annesidir o görüşecek tabi ki, ama siz görüşmeyin.
Kimse sizden daha önemli değil, uzak kalın bence.
Allah yardımcınız olsun.
Bu büyüklere de akıl fikir versin, büyük dediğinin büyüklüğü toparlayarak olur,
yıkarak değil.
canım o sekılde düşünme.RABBİM büüyük sıkıntılarının mükafatını alırsın inşallah.kayınvalıdenle cokmu sık gorusuluyodu canım yakın mı oturuyosunuz yada esının kardeslerı falan cok sık mı gelıp gıdıyolar
Hatta sana çok uçuk bir fikir olarak gelebilir ama ... Kayınvalidenle eğlenmeye ne dersin :)) Seni kıyasladığında başkalarıyla... sen de onun hiç beklemediği cevaplar versen...??Eğer bir ömür eşinle birlikte geçirmeyi düşünüyorsan, bir yolunu bulmalısın... Bu da bir fikir :))) Ciddiye alındıkça kadın bundan bilinçsizce haz duyuyor olabilir... Sen de gülümse.. tiye al... salla :))) Kolay olmayabilir ama imkansız da değil :) Eşinle başka sorunun yoksa denemeye değer... Hasta olmaktan, sinirlerini yıpratmaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?