eşimi cok sevıyordum ,yaptıklarıyla üzerinden soğuttu,şuan katlanıyorum ama bana yakınlık güleryüz gösterse evıne bağlansa ben onun ayaklarına kadar yıkarım
başlığın dikkatimi çekti ölmek istiyosun peki ölmek herşeyi halledecek mi canım inançlı biriysen zaten canına kıydığın anda öteki dünyanıda yıkmış olacaksın. bak hamileymişsin inan hayatındaki en güzel şey milyarlarca para harcayıp çocuk sahibi olamayanlar var sen şimdi sarıl bebişine annen yanında birlikte aşacağız bu günleri de şöyle bi soğusun rahatlasın yüreğin rabbim çokkkkk güzellll mutluuuu hayırlı günler yaşatsın inş. sana bebişinle ama inan güneş hep karanlığın ardından doğar
Sizin şu cümlenizi okuduktan sonra burda yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımın boş bir çaba içinde olduğu kanaatine vardım................................
bazen o kadar cok bunalıyorum ki Allaha yalvarıyorum şu cocuğu doğrurken öleyim diye hangi anne ister ki evladını kucağına almadan ölmek,psikolojım cok bozuldu hıc yuzum gülmedi sağlıklı düsünemıyorum burayada ınsanlardan fıkır almak ıcın konu actım coğu benı suclamıs yassadıgım aılemı degıl demek kı gene bende hata...ölmeyı hakedıyorum galıba hep hata üstüne hata keske yol gösterenım olsaydıda yapmasaydım
neden yuvam bozulmasın benım tek ıstedıgım esımın benı sevmesı babalık abılık yapması en önemlısı,sevgıye acım hep yanımda oldugunu söylese dızınde uyusam bırkere saclarımı okşasa ben bu duyguları hıc yasamadım,görevlerını yerıne getırse baska bırsey istemıyorum
yorumum için şimdiden kimse kusura bakmasın ama ben biraz bazı şeylerin arkasına sığındığınızı düşünüyorum... eşinizle aranızda geçen onca olay var yazmış olduğunuz... ve siz bir adım atsa ayaklarını yıkayabilecek şekilde yelkenleri suya indireceksiniz... madem öyle olacak o zaman siz bütün yazdıklarınızı karalamış olacaksınız.... tükürdüğünüzü yalayacaksınız.. o zaman şikayet de etmeyin bu durumdan... bir arkadaş kadın sığınma evine gidin demiş.. boşa demiş o halde.. çünkü siz ayaklarını yıkamayı tercih edebilecek bir insansınız çocuğunuzu adam gibi büyütmek imkanını devlet verebilecekken! sevgiye aç olmakla bazı kötü şeyleri yaşamak için tabir-i caizse el açıp koşmak farklı şeyler!! aynı durumu belki kat kat fazlasını yaşayıp da eşinin tek bir yanlışıyla boşananlar ne oluyor acaba?! yapmayın Allah aşkına.. ben tamamen acıtasyon olarak buluyorum dediklerinizi... düzelseydi düzelirdi..... kendiniz yazdınız düzelmedi diye.. size hapis hayatı yaşatıp da iç çamaşırınıza kadar sizi mahçup durumda bırakan insanın ayaklarını yıkamaya koyulun... belki o zaman değişir herşey...............
Yorumunuzun altına ımzamı atıyorum .
Asıl sorun aslında arkadaşın yaşadığı sıkıntılar zorluklar değil..
Kabullenmış artık , direnme , baş koyma , savaşma gibi ısteklerı yok..
ya aslında kolay olanı ıstıyor bırcok insan gibi ..
Ya kendısıne hapis hayatı yaşatan , şiddet uygulayan bır erkekten hala beklentisi var ..
Yani demıyor kı : ya bu adam bana saygı duymuyor ben ınsanım herseyden once , kımse bana boyle davranamaz dıyıp masa yumrugunu vurmuyor..
Kendıne acıyor , ama ınsan kendıne acıdıgı zaman acınacak hale dusuyor..
Silkelenıp ben ne yapıyorum demesı lazım..
Ama herseyden önce İstemesi lazım .. konu sahıbı arkadas bu dedıklerımızı İstemiyor..
Sadece ağlayıp dovunmek ıstıyor ..
Yorumunuzun altına ımzamı atıyorum .
Asıl sorun aslında arkadaşın yaşadığı sıkıntılar zorluklar değil..
Kabullenmış artık , direnme , baş koyma , savaşma gibi ısteklerı yok..
ya aslında kolay olanı ıstıyor bırcok insan gibi ..
Ya kendısıne hapis hayatı yaşatan , şiddet uygulayan bır erkekten hala beklentisi var ..
Yani demıyor kı : ya bu adam bana saygı duymuyor ben ınsanım herseyden once , kımse bana boyle davranamaz dıyıp masa yumrugunu vurmuyor..
Kendıne acıyor , ama ınsan kendıne acıdıgı zaman acınacak hale dusuyor..
Silkelenıp ben ne yapıyorum demesı lazım..
Ama herseyden önce İstemesi lazım .. konu sahıbı arkadas bu dedıklerımızı İstemiyor..
Sadece ağlayıp dovunmek ıstıyor ..
Hanımlar,
hepiniz yol göstermeye, konu sahibinin derdine ortak olmaya çalışıyorsunuz anlıyorum ama onun yerine koymaya çalışın kendinizi, evlat olarak hor görülmüş, eş, kadın olarak hor görülmüş, bunun yıllarca yaşanması özgüven eksikliğine sebep olur, yeri gelir neyin doğru neyin yanlış olduğunu karıştırır hale gelirsin, herkes olaylara aynı tepkiyi veremeyebilir, ağır şartlar altında olan birinin radikal kararlar alması kolay değildir, bu sebeple biraz daha ılımlı yaklaşın, yorumlarınızda biraz daha yumuşak olun.
Bu olumsuzluklardan sonra bu adama güvenip çocuk nasıl yaptın?
Sorunlu ailelerde büyüyen kızlar genellikle kendinden yaşça büyük kişilerle evlenirler ve sonuç %90 böyle hüsran olur...
Olan olmuş artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?