- Konu Sahibi pedaliza_as
-
Bence acil psikolojik destek almalısınız. Bir insan, evlat sahibi olmak isteyen fakat olamayan, olmak için varını yoğunu döken binlerce insanlar var iken nasıl olurda hem kendisinin hem onun hayatına son vermek ister ? Neden bu kadar istemiyorsunuz bu bebeği ?Aklımdan ölüm fikrini çıkaramıyorum. Sürekli içimden ölmek istediğimi geçiriyorum. Etrafıma rol yapmaktan sıkıldım. İntihar etmeye korkuyorum. Hep çok kötü bir şey diye öğretildi intihar etmek.
Bazen yolda yürürken yanımdan kamyon araba vs. Geçiyor. Üzerime sürüp öldürse beni diyorum. Bir hastalık çıksa üç dört günde öldürse beni diyorum. Kimseye dert sıkıntı olmadan.
Sürekli ölüm senaryoları kuruyorum kafamda.
Psikolojik destek almak da çok saçma geliyor.
Hayatımda belirgin hiç bir sıkıntım yok. Sadece istemediğim sürpriz bir hamilelik yaşıyorum.
Benim de iki kızım var üçüncü bebek geliyor. Şoklardayım nasıl olur korunurken. Çok mutsuzum aldırmaya korkuyorum ama hiç istemiyorum da.
Aklımdan ölüm fikrini çıkaramıyorum. Sürekli içimden ölmek istediğimi geçiriyorum. Etrafıma rol yapmaktan sıkıldım. İntihar etmeye korkuyorum. Hep çok kötü bir şey diye öğretildi intihar etmek.
Bazen yolda yürürken yanımdan kamyon araba vs. Geçiyor. Üzerime sürüp öldürse beni diyorum. Bir hastalık çıksa üç dört günde öldürse beni diyorum. Kimseye dert sıkıntı olmadan.
Hayatımda belirgin hiç bir sıkıntım yok. Sadece istemediğim sürpriz bir hamilelik yaşıyorum.
Gebeliği 10 haftaya kadar sonlandırabilirsiniz.Sadece istemediğim sürpriz bir hamilelik yaşıyorum.
Intihar / ölüm dusuncesinde olan birine "bak senden daha kötüleri var, haline sukret" denmesi cok yapmacik degil mi? Kisi baskalariyla kiyaslayip haline sukretmek zorunda degil, herkesin yuku kendine agir.
P pedaliza_as evlilik disi bir gebelik mi ondan mi bu kadar dert edindiniz kendinize, bebek kac haftalik?
Diye sormustum, degilmis.
Diger 2 cocugunuz kac yasinda, belki üst üste olmasi sizi yorgun hissettiriyordur?
Evet eski mesajlairni okuyordum simdi, galiba ilk cocuktan bu yana bebek istemiyormus, hep zor karar verdim diyerek anlatmis.Konu sahibinin kızları 10 ve 2 yaşındaymış.
E alin neden almiyorsunuz?Çünkü psikolojik destek almamı istiyor. içimi bilse beni zorlar
Adalet anlayışınıza göre bebeği aldırmaya tek başınıza karar veremezsiniz ,ama intihar ederken geride kalan 2 çocuğu tek başına bırakmaya tek başınıza karar veriyorsunuz öyle mi ???Eşim bebek için hiç bir zaman zorlamadı. Onun için de sürpriz oldu. Çocuklarıma kötü davranmıyorum. İlgim sevgim onların üzerinde. Onlara mutluluk Rolü yapıyorum. Bu beni çok yoruyor sadece.
Bebeği aldirmayacağım. bu benim tek başıma alamayacağım bir karar adalet anlayışıma göre.
Eşimin ilgisi, sevgisi hep üzerimde, her konuda bana hep destek ev işi çocuk bakımı vs.daha dün akşam sanki içimi biliyormuş gibi çok güzel şeyler söyledi.
Ona da rol yapıyorum. Mutluymuşum atlatmışım gibi davranıyorum. Çünkü psikolojik destek almamı istiyor. içimi bilse beni zorlar.
Niye böyleyim bilmiyorum. Neyi aşamıyorum. İçimde ne var çözemiyorum. Çözme, belki de hatırlama, belki bilme fikri bile beni çok korkutuyor.
Ölmek istiyorsun ama ilişki yaşıyorsun öyle mi? Çok tutarlısınız.çocuk yaptığın kişi destek olsun işte.Aklımdan ölüm fikrini çıkaramıyorum. Sürekli içimden ölmek istediğimi geçiriyorum. Etrafıma rol yapmaktan sıkıldım. İntihar etmeye korkuyorum. Hep çok kötü bir şey diye öğretildi intihar etmek.
Adalet anlayışınıza göre bebeği aldırmaya tek başınıza karar veremezsiniz ,ama intihar ederken geride kalan 2 çocuğu tek başına bırakmaya tek başınıza karar veriyorsunuz öyle mi ???
Kusura bakmayın ama bu da bencillik ,tedavi görün lütfen . Siz intihar edersiniz gidersiniz peki geride kalanlar ,o çocuklar ???
Bana göre bir annenin intihar etme gibi bir lüksü olamaz . Durumunuzun farkındasınız ,ama ısrarla psikolojik destek almıyorsunuz .
Kendinize gelin bir an önce hayatta her şeyin bir çözümü vardır …
Hiç de yapmacık değil.bazı insanlara rahat batıyor gerçekten.şımarıyorlar, pişkinleşiyorlar.gereksiz anlayış kişilerin haklı olduğunu düşünmesini sağlıyor.hani düşen çocuğa ahh canım ne oldu diye gidersen ağlamaya başlıyor, ama kimse ilgilenip hak vermezse kendi kendine kalkıp devam ediyor.koca var, çocuk var cinsel hayat var. daha ne.günde kaç tane konu açılıyor evlenemiyoruz diye.daha fazla ne olacak ki hayatta? Adamcağızlara da yazık ya.bu kadar koca koca diye ölüp biten kadın varkenIntihar / ölüm dusuncesinde olan birine "bak senden daha kötüleri var, haline sukret" denmesi cok yapmacik degil mi? Kisi baskalariyla kiyaslayip haline sukretmek zorunda degil, herkesin yuku kendine agir.
P pedaliza_as evlilik disi bir gebelik mi ondan mi bu kadar dert edindiniz kendinize, bebek kac haftalik?
Diye sormustum, degilmis.
Diger 2 cocugunuz kac yasinda, belki üst üste olmasi sizi yorgun hissettiriyordur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?