- Konu Sahibi politician
-
Ölmek istiyorum cünkü okulum uzuyor..
Normalde busene bitmesi gerekiyordu ama olmadı.rahatsızlıgımdan dolayı okula gidemedim hocalara durumumu belirttim ama bazıları yan çizdi ve devamsızlıktan bıraktılar...
Ölmek istiyorum.ailene ne dicem durumum daha da kötüye gidiyor,gidecek.mahvolacam.
Normalde busene bitmesi gerekiyordu ama olmadı.rahatsızlıgımdan dolayı okula gidemedim hocalara durumumu belirttim ama bazıları yan çizdi ve devamsızlıktan bıraktılar...
Ölmek istiyorum.ailene ne dicem durumum daha da kötüye gidiyor,gidecek.mahvolacam.
Ya kardeşim kendine gel Allah aşkına ölmek istiyorum ne demek ya? Bu kadar mu ucuz hayatın?
Hayır rahatsızlığım yüzünden okula gidemedim diyorsun. Ailen rahatsızlığından bihaber mi? Çok mu pahalı okulun da bunu mu dert ediyorsun?
.
rahatsızlığından dolayı okula gidemediğini ailen bilmiyor mu yani
Bilmiyolar onlar baska yerdeler,ben onlara söyleyemedim üzülmesinler diye..ve utandım
Hic birsey senin canindan önemli olmamali... kendini öldürerek kimi cezalandirmis olucaksin kendini mi aileni mi yoksa ögretmenlerini mi ...
Caniniz sagolsun takmayin 1 yıl daha uzarsa uzasin ne olcak ki ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2 yıl okulu uzatmış biri olarak En büyük derdin bu olsun inşallah diyorumBence o kadarda kötü birşey değil Seneye az dersin olacak üniversite boyunca yapamadığın aktivitelere katılıp biraz keyif yapmanı öneririm çünkü üniversiteden sonra daha büyük sıkıntılar seni bekliyor olacak Ölümü mecazide olsa ağzına bile almamalısın bence... İyi yönden bakmayı denemelisin
Vakıf üniversitesinde yarı burslu okuyorum..durumuzu iyi fakat ben artık vicdan yapıyorum her yaptıgım seyden sonra pişmnlık duyuyorum aileme yuk oldum gerizekalıyım diye..aileme söyleyemedim üzülmesinler diye ama durum bu hale geldi..
Her sey daha kötü olacak psikolojim iyice gidecek insanları gördükçe daha da mutsuz olacam.benim kafam hiç mi çalışmıyor da herkes mezun olurken ben olamıyorum ya?
Sen herhalde hayatında çok büyük bir dert yaşamadın ki bu kadarcık şeyden ölmek istiyorsun.Daha dur bakalım.Hayat karşına neler çıkaracak.Sınıfta kalmak için geçerli bir sebebin var rahatsızmışsın.Ama ölmek niye? Etrafına bir bak.İnsanlar sevdiklerini,evlatlarını,anne-babalarını,kardeşlerini kaybediyor.
En büyük derdin bu olsun.Lütfen kendine gel...
Siz nasıl gecirdiniz o dönemi aileneize ya da cevresiNizdekilere karsı neler yaptınız?
Şu an olumlu dusunebileceğim hiçbi şey yok hayatımda..
Bende bunalıma girmiştim aslındaAileme nasıl söyleyeceğim, güvenlerini sarsmak istemiyorum, gibi cümleler sürekli beynimde dolanıyordu ama farkettim ki benden değerli değil sonuçda Söyledim ve tepki vermediler açıkcası yani tamam üzüldüler ama canın sağolsun dediler Ama şu anda kpss sürecinde görüyorumki yani imkanım olsa bi kaç yıl daha uzatırdım heralde Pişman değilim hiç uzattığıma Bence karamsar olma elbette herşeyde bir hayır vardır kendini olumsuzluğa şartlama
Okulu uzamis ölmek istiyormus ?? Insanlarin bu yogun acilar yasadigi dönemde seninkisi sadece sacmalamak. Ben depremi yasadim ailemi kaybettim, Somaya gittim yuzlerce insan mahvolmus, avukatlik yapiyorum hergun onlarca insan evini malini kaybediyor hacizlerden oysa sen okulun uzamista ölmek iatiyormussun... Oyle bir tokat yersin ki o zaman kendine gelirsin sen Allahina sukret
Haklisiniz buyuk kayiplar yasamadi ama hayatta en cok istedigim sey okuluu bitirio hayallerime kavusmakti bu ugurda hayatimdaki bi cok seyden bi cok kisiden vazgecmeyi goze alabilirdim o kadar cok istiyodum ama Allah beni bunla siniyor galiba cunku tam tamam her sey halloldu diyorum tum kapilar kapaniyor...ben yoruldum cöktüm..
Tamam canım, abartma lütfen. Belli ki akıllı bir kızsın. Ailen senle gurur duyuyordur.
Şimdi ortada bir problem var; çözüm odaklı yaklaşmalısın. Aç önce annenle konuş. Açık açık anlat, rahatsızlık, devamsızlık falan, anlayacaktır. Ömrünün bir sene daha fazlasını eğitimle geçirirsin yine n'olcak, destek olsunlar o kadar. Ömrümden vazgeçmek istiyorum da ne demek!?
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?