ölmek istiyorum

politician

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
941
64
53
35
İstanbul
Ölmek istiyorum cünkü okulum uzuyor..
Normalde busene bitmesi gerekiyordu ama olmadı.rahatsızlıgımdan dolayı okula gidemedim hocalara durumumu belirttim ama bazıları yan çizdi ve devamsızlıktan bıraktılar...
Ölmek istiyorum.ailene ne dicem durumum daha da kötüye gidiyor,gidecek.mahvolacam.

Ya kardeşim kendine gel Allah aşkına ölmek istiyorum ne demek ya? Bu kadar mu ucuz hayatın?

Hayır rahatsızlığım yüzünden okula gidemedim diyorsun. Ailen rahatsızlığından bihaber mi? Çok mu pahalı okulun da bunu mu dert ediyorsun?

.

rahatsızlığından dolayı okula gidemediğini ailen bilmiyor mu yani

Vakıf üniversitesinde yarı burslu okuyorum..durumuzu iyi fakat ben artık vicdan yapıyorum her yaptıgım seyden sonra pişmnlık duyuyorum aileme yuk oldum gerizekalıyım diye..aileme söyleyemedim üzülmesinler diye ama durum bu hale geldi..

Hic birsey senin canindan önemli olmamali... kendini öldürerek kimi cezalandirmis olucaksin kendini mi aileni mi yoksa ögretmenlerini mi ...

Caniniz sagolsun takmayin 1 yıl daha uzarsa uzasin ne olcak ki ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 yıl okulu uzatmış biri olarak En büyük derdin bu olsun inşallah diyorum Bence o kadarda kötü birşey değil Seneye az dersin olacak üniversite boyunca yapamadığın aktivitelere katılıp biraz keyif yapmanı öneririm çünkü üniversiteden sonra daha büyük sıkıntılar seni bekliyor olacak Ölümü mecazide olsa ağzına bile almamalısın bence... İyi yönden bakmayı denemelisin

Bilmiyolar onlar baska yerdeler,ben onlara söyleyemedim üzülmesinler diye..ve utandım

canım sonuçta rahatszılık bu. ailene güzelce açabilirsin durumu. üzülmenizi istemedğimden dolayı diyemedim diye söyle bence. eninde sonunda öğrenicekler çünkü

Her sey daha kötü olacak psikolojim iyice gidecek insanları gördükçe daha da mutsuz olacam.benim kafam hiç mi çalışmıyor da herkes mezun olurken ben olamıyorum ya?

Siz nasıl gecirdiniz o dönemi aileneize ya da cevresiNizdekilere karsı neler yaptınız?
Şu an olumlu dusunebileceğim hiçbi şey yok hayatımda..

Tamam canım, abartma lütfen. Belli ki akıllı bir kızsın. Ailen senle gurur duyuyordur.

Şimdi ortada bir problem var; çözüm odaklı yaklaşmalısın. Aç önce annenle konuş. Açık açık anlat, rahatsızlık, devamsızlık falan, anlayacaktır. Ömrünün bir sene daha fazlasını eğitimle geçirirsin yine n'olcak, destek olsunlar o kadar. Ömrümden vazgeçmek istiyorum da ne demek!?

.

Sen herhalde hayatında çok büyük bir dert yaşamadın ki bu kadarcık şeyden ölmek istiyorsun.Daha dur bakalım.Hayat karşına neler çıkaracak.Sınıfta kalmak için geçerli bir sebebin var rahatsızmışsın.Ama ölmek niye? Etrafına bir bak.İnsanlar sevdiklerini,evlatlarını,anne-babalarını,kardeşlerini kaybediyor.
En büyük derdin bu olsun.Lütfen kendine gel...

Her sey daha kötü olacak psikolojim iyice gidecek insanları gördükçe daha da mutsuz olacam.benim kafam hiç mi çalışmıyor da herkes mezun olurken ben olamıyorum ya?

Bence pozitif olmalisin canim bu kadar takılma derim...
Hem sen rahatsizligindan dolayi devamsizlik yapmisin kafanin calismadigindan degil ki ...

Okulunu degistirme gibi bir sansin varsa degistir canim böylece mutlu olursun yeni ortam yeni arkadaslar , ailene durumunu acikla emin ol ailen yaninda olucaktir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Okulu uzamis ölmek istiyormus ?? Insanlarin bu yogun acilar yasadigi dönemde seninkisi sadece sacmalamak. Ben depremi yasadim ailemi kaybettim, Somaya gittim yuzlerce insan mahvolmus, avukatlik yapiyorum hergun onlarca insan evini malini kaybediyor hacizlerden oysa sen okulun uzamista ölmek iatiyormussun... Oyle bir tokat yersin ki o zaman kendine gelirsin sen Allahina sukret

Haklisiniz buyuk kayiplar yasamadi ama hayatta en cok istedigim sey okuluu bitirio hayallerime kavusmakti bu ugurda hayatimdaki bi cok seyden bi cok kisiden vazgecmeyi goze alabilirdim o kadar cok istiyodum ama Allah beni bunla siniyor galiba cunku tam tamam her sey halloldu diyorum tum kapilar kapaniyor...ben yoruldum cöktüm..

Siz nasıl gecirdiniz o dönemi aileneize ya da cevresiNizdekilere karsı neler yaptınız?
Şu an olumlu dusunebileceğim hiçbi şey yok hayatımda..

Bende bunalıma girmiştim aslındaAileme nasıl söyleyeceğim, güvenlerini sarsmak istemiyorum, gibi cümleler sürekli beynimde dolanıyordu ama farkettim ki benden değerli değil sonuçda Söyledim ve tepki vermediler açıkcası yani tamam üzüldüler ama canın sağolsun dediler Ama şu anda kpss sürecinde görüyorumki yani imkanım olsa bi kaç yıl daha uzatırdım heralde Pişman değilim hiç uzattığıma Bence karamsar olma elbette herşeyde bir hayır vardır kendini olumsuzluğa şartlama

Ben de ayni seyleri yasayacagim sizinle..ben diyodumki bu sene ortaogretim kpssye girerim kazairim da Istanbulda bi yeri normalde lisansa hazirlaniyodum cunku yaparim diye dusundum ama kayit donemi aklimdan cikmis simdi ortaogretime giremicem lisansa basvurdum diye bu umudum da bitti...

Siz benim neler yasadigimi ya da neler dusundugumu bilemezsiniz teokinizi anliyorum ama ben de simarikligina boyle diyen biri degilim benim rahatsizligim psikolojik her seyi hayatta gordugum tum olumsuzluklardan dolayi ben kendi hayatimi yasayamiyorum.keske benim de fiziksel bi rahatsziligim olsaydi da beynim saglam olsaydi..

Allah çaresi olmayan dert vermesin.Toparla kendini,bu sene bitmez seneye biter.Böyle isyan etme.Allah bi dert verir Allah korusun bugününü ararsın.Şimdiden çökersen gelecekte ne yapıcaksın? İlerde evlenip çoluk çocuğun olduğunda ne yapıcaksın.Haline şükret.Burda okuyorsundur insanların ne dertleri var.Pes etmek yokkk

Az cok tahmin ediyor galiba annem ben yalan soyleyemeyen biriyim cunku anliyor yani bence..
Nasil yapcam onu bilmiyorum..calismak istiyorum ama nerde
Aslinda yapmak istedigim okadar fazla seyvar ki ama sonra okul aklima geliyor vicdan azabi duyuyorum daha da dibe çöküyorum..
Desteginiz icin teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…