- Konu Sahibi politician
-
Ölmek istiyorum cünkü okulum uzuyor..
Normalde busene bitmesi gerekiyordu ama olmadı.rahatsızlıgımdan dolayı okula gidemedim hocalara durumumu belirttim ama bazıları yan çizdi ve devamsızlıktan bıraktılar...
Ölmek istiyorum.ailene ne dicem durumum daha da kötüye gidiyor,gidecek.mahvolacam.
Siz benim neler yasadigimi ya da neler dusundugumu bilemezsiniz teokinizi anliyorum ama ben de simarikligina boyle diyen biri degilim benim rahatsizligim psikolojik her seyi hayatta gordugum tum olumsuzluklardan dolayi ben kendi hayatimi yasayamiyorum.keske benim de fiziksel bi rahatsziligim olsaydi da beynim saglam olsaydi..
Allah çaresi olmayan dert vermesin.Toparla kendini,bu sene bitmez seneye biter.Böyle isyan etme.Allah bi dert verir Allah korusun bugününü ararsın.Şimdiden çökersen gelecekte ne yapıcaksın? İlerde evlenip çoluk çocuğun olduğunda ne yapıcaksın.Haline şükret.Burda okuyorsundur insanların ne dertleri var.Pes etmek yokkk
Kendine acımaktan vazgeç
Bir rahatsızlığın varsa ailen bilmeli, aileler ne içindir
Hepimiz neler yaşıyoruz
Ne kolay telaffuz ediyorsunuz ölmeyi
Bu kadar önemliyse senin için, hasta masta gidecektin okula
Sorun neyse çözüme odaklanmalısın beyninle ilgili
Ölen öldüğü ile kalır, bunun bir de ahirette gün yüzü görmeme durumu var o daha beter
O yüzden silkelen ve kendine gel
Okulun bir yıl uzaması ölünecek bir durum değil
Sen ailene üzülmesinler diye okulunun uzadığını söyleyemiyorsun ama onlara üzüntülerin en büyüğünü yaşatmayı düşünüyorsun. Okulun uzarsa uzaaın 1 sene. Kendi keyfinden kalmamışsın ya. Hastalık bu. Önemli olan sensin. Bunu unutma. Üzmeye kıyamadığın ailene de evlat acısı tatırma.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hic bu acidan dusunmemistim teşekkür ederim size...
ne kadar mantıklısın ama ! ailesi üzülmesin diye okulunun uzadığını söyleyemiyor ama evlat acısı yaşatmayı düşünüyor !
biraz kendinize gelin lütfen ! herkesin sorunları olabilir bu hayatta en büyük dert sende değil geçen hafta yaşadığımız acılara bak ve ondan daha da kötülerine !
Haklisiniz ama insan isyan ediyor iste sonradan pisman olsam da ...cunku cok istiyorum herkes bitiriyor. Üniversiteyi tum arkadaslarim mezun oluyir karsima gecip soyle oldu boyle oldu maasim su kadar falan diye anlatiyolar iceri gecip agliyorum her gun...
Hic bu acidan dusunmemistim teşekkür ederim size...
canım sonuçta rahatszılık bu. ailene güzelce açabilirsin durumu. üzülmenizi istemedğimden dolayı diyemedim diye söyle bence. eninde sonunda öğrenicekler çünkü
Ölmek istiyorum cünkü okulum uzuyor..
Normalde busene bitmesi gerekiyordu ama olmadı.rahatsızlıgımdan dolayı okula gidemedim hocalara durumumu belirttim ama bazıları yan çizdi ve devamsızlıktan bıraktılar...
Ölmek istiyorum.ailene ne dicem durumum daha da kötüye gidiyor,gidecek.mahvolacam.
bütün derdin bu olsun ablacağım, hayat uzun daha ne zorluklar yaşayacaksın.. her zorlukta ölseydik adam kalmazdı dünyada :) demek ki 1 sene daha okula gitmen gerekiyormuş, tadını çıkart.. nasıl olsa 10 sene sonra özleyeceksin okul ortamını
Siz galiba benim disarda olup bitenleri gormedigimi ya da onlara uzulmedigimi saniyosunuz cunku beni tanimiyosunuz..ben disarda gorecegim seylere uzuluyorum yardim etmeye calisiyorum elimden daha fazla gelemiyor diye saatlerce agladigimi care aradigimi biliyorum..ben benden daha kotu durumda olanlar icin cokca caba harciyorum ben okulumu bitirip isegirdigimde daha fazla sey yapabilirim diye istiyodum cunku tam da bu yonde bi is buldum..ama olmuyor iste onumdeki seye ulasamiyorum kaciyor benden..
Keske acabilsem soylesem...
okul dediğin öyle de böyle de bitiyor. üniversiteyi gözde çok büyütmemek lazım. asıl okul ondan sonra gerçek hayat
sevdiğin bi aile yakının varsa ona söyle o açsın ailene durumu. sen çekiniyorsun anladığım kadarıyla. bu arada söyledğin zaman şiddet uygular mı ailen
Gidemedim iste okula rahatsizligimin baslangici okuldu zaten orayi gormeye tahammul edemezken gidemedim...
Ailem bilmeli evet ama insanlar surekli soruyomus ne zaman mezun oluyor diye onlar da bikti uzuluyolar artik...
tedavi olmayı denediniz mi ve yaşınız kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?