ölmek istiyorum

Siz nasıl gecirdiniz o dönemi aileneize ya da cevresiNizdekilere karsı neler yaptınız?
Şu an olumlu dusunebileceğim hiçbi şey yok hayatımda..

Ben de 2 sene uzattım ama dünyanın sonu değil. Hatta son sınıfa geçerken nişanlandım babam ne zaman okul biterse o zaman evlenirsiniz dedi o yüzden 2 sene nişanlı kaldık düşünün. Ölmek istemedim hiç nişanlıma kavuşmam da buna bağlıydı yani. E şimdi bebeğimiz bile var. Sabrın sonu hep selamet

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hic kafana takma canim..Hicbisey sagligindan onemli degil.Saglik olsun yeterki herseyin ustesinden gelinir.
Bende Bir yil uzattim uniyi ailem kotu tepki gostermedi :)Senin ailende oyle yapacaktir.Stres yapipta kendini iyice yipratma :) Eminim ustesinden geleceksindir:)

Insallah cok teşekkürler,burda cogu kisinin uzattigini okuyunca moralim yerine geldi diyebilirim..

Sizinki de asiri stresli olmus dogrusu ... ama masallah halletmissiniz her seyi bebeginizi Allah bagislasin hep mutlu olun insallah

ben de 1 sene uzatmıştım, hayatın sonu değil ya, daha çok çalışıp bitirebilirsiniz inş.
Hiçbirşeyin hayatın sonu değil, sizce aileniz sizin okulu uzatmamanızı mı tercih ederdi yoksa sizi mi?
Sizden daha büyük bir acı olamaz aileniz için, olur böyle şeyler okulda uzar, geçer gider.

Ailem bana cok buyuk bi tepki vermez ama ben vicdn yapiyorum cok fazla malesef ..

Hazırlıkta devamsızlıktan kalmıştım, 1. Sınıfta sınavlara girmedim yine kaldım hiç de vicdan yapmadım çünkü sağlık olsun bana birşey olmadı ya :) bu sene arkadaşlarım mezun olcak bense daha 3. Sınıftayım üzülüyo muyum tabiki hayır. Ben uyurken onlar çalışıyodu onlar yine çalışıtken ben de çalışcam yani kardayım bile :)

Keske ben de sizin gibi dusunsem de mutlu olsam

Ben de uzatttım
mimarlık okuyorum yemin ederim okuldan da hocalardan da illallah ettim
hepsinden nefret ediyorum
ama ne yapabilirim hala devam ediyorum
ümidini yitirme
ayrıcaaa isim istersen özelden yazabileceğim çalışmaları ile televizyon programlarına da çıkan ünlü bir tanıdığım doç (yakında prof olacak) da okulu 2.5 sene uzatmış ben ona dert yanarken söylemişti havalara uçmuştum hehe

senin kaderin geleceğin okul başarın değil unutma okuldan sonraki başarın
ayrıca ünlü başarılı olmuş kişilerin hayatlarına bak bir yerlerde mutlaka dipteler nadir şaşar öyle diyeyim

Kendine hayatı zindan etme uzarsa uzasın bırak onu düşünmeyi
sen işine gücüne bak halletmeye çalış..olacaktır
düşünmek durmdan dertlenmek çözüm getirmez

Son düzenleme:

Cok guzel yazmissiniz cok saolun
Haklisiniz basarili kisilerin gecmisinde hep bi kilit noktalari oluyor boyle ozellikle de okul konsuunda ...
Bolumum konusunda gercekten iyiyimdir bolumumdeki otlardan kat kat daha iyiyim ama onlarin mezun oldugunu gorunce yediremiyorum iste malesef bi de hocalarin serefsizligi eklenince ustune...
Teşekkür ederim

Kizlar kendimi rahatlatmak icin neler yapabilirim?
Ilac kullaniyorum aslinda su an bi derdim oldugunu biliyorum,ama tepkisizim..sanki okulum uzamamis gibi...kimseye soyleyemedim...

Politician, bence cik dolas, biraz zaman gecir disarda, böylece aklindakiller bi nebze olsun dagilmis olur.
Evde oturup tekrar tekrar ayni seyleri düsünerek kendini yiyip bitirme.
Normalde ilac kullaniyor musun? Kullanmiyorsan su durumda da cok kullanmamani öneririm, mazAllah daha da kötü yapar.

Bu arada bu tekrarlayacagin bu 1 senede biyerlerde calisip kendi bölümünle ilgili staj ya da part-time calisma olanagin var mi?
Ilerde is ararken sana cok yarari olur bu tecrübenin.

Dur bi sakin ol tatlım..ailen onlar senin mazeretin varsa anlayışla karşılarlar inşallah..sağlığından önemli değilya..ben de 2 yıl uzattım ailevi sebeplerden ötürü..ama geçti gitti canım yıllar sonra niye bu kadar kendimi üzmüşüm diceksin..Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:

Ilac kullaniyorum evet rahatsizligim var zaten..
Staj yaptim simdiye kadar bicok yerde ama artik para kazanmak istiyorum is bakmaya da basladim...
Cok teşekkür ederim cevabiniz icin

Onlarin yaptiklarini haketmiyomusum gibi hissediyorum her seye uzuluyorum ...ne tamamen kahroluyorum ne de mutlu olabiliyorum...
Cok teşekkür ederim ...

Canım sakin ol. Okul uzatmayla ölünmez. Her öğrencinin başına gelebilecek bir durum bence stres yapma. Hangi bölümdesin bilmiyorum ama okul bitince hemen iş bulunmuyor. Bence bu süreci ALES yada KPSS' ye hazırlanarak değerlendirebilirsin. Durumla ilgili olarak aileni bilgilendirmelisin.

İnan teselli vermek için yazmıyorum. Normal şeyler bunlar. Hatta özel öğrenci olarak yüksek lisans dersi alabilirsin. Bu kendini daha iyi hissetmeni ve düşünüyorsan yüksek lisansının ders aşamasını erkenden bitirmeni sağlar. Ailen dışında soranlara okulu uzattım demez, yüksek lisans yapıyorum dersin. Doğruda söylemiş olursun.

Selamlar...

Evet kpssye calismam acisindan iyi olacak bakanlik dusunuyorum cunku...
O ozel ogrenci durumu nasil acaba bi anlatabilir misiniz?

Evet kpssye calismam acisindan iyi olacak bakanlik dusunuyorum cunku...
O ozel ogrenci durumu nasil acaba bi anlatabilir misiniz?

Canım bu konuyu bölümünün bağlı olduğu enstitüyle görüşmen gerekir. Ben Ankara mezunuyum. 2009' da enstitü hesabına kredi başına 40 TL yatırarak istediğin yüksek lisans dersine kayıt yaptırabiliyordun.

Yalnız dediğim gibi özel öğrencisin ve bunun için harç dışında ders başına para yatırman gerekiyor. Birde belli sayıda ders alabiliyorsun. Aldığın dersler yüksek lisansa başladığında sayılıyor. Bence bir tane alsan yeter. Önemli olan bu süreci atlatmak.

Dediğim gibi bunu enstitüyle görüş...

yok artık daha neler allahsennn
benim okulumda bi ders yüzünden dönem atacak boğaza çıkıp denizemi atayım kendimi
çok saçma bi düşünce kendine ge lütfen bunun için ölmek istemek nedir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…