- Konu Sahibi politician
-
Ben hep bu okulda kalicam falan diye dusunuyorum hic bitmicekmis gibi gelecegimi de tasarlamistim ama surec hep benim aleyhime isliyor bunda da var bi hayir galiba su an anlayamiyorum ben ama
vardır tabi. belki çok daha kötü şeyler gelcek başına ama okulun uzayacağı için yırtacaksın.
kardeşime olmuştu bi kere. eline iğne batmıştı yolda yürürken. sinirlenmiş homurdanıyordu az ilerde saksı düştü. diken batmamış olsa yürüyor olacaktı ve başına düşecekti mazallah. bilemezsin
Mesela su an ev arkadasim mezun oldu ise girdi torpille sabah aksam onun is maceralarini dinliyorum ...
Su an benim bolumumde de uzatanlar var okulumda bir suru var ama ben kendimi iyi hissedemiyorum yine de ...
Bu yili akillica kullan, notlarini yukselt, staj bul, parttime is bul.yani degerlendir derim
Cevremdeki herkes is hayatina atildi bi ben kaldim kiskanmaya basladim arkadaslarimi kendimden utaniyorum bi de herkes bana cok guvenirdi iyi yerlere gelecegime falan hayal kirikligi oldu oyuzden kimseyle grusmek de istemiyorum
Ölmek istiyorum cünkü okulum uzuyor..
Normalde busene bitmesi gerekiyordu ama olmadı.rahatsızlıgımdan dolayı okula gidemedim hocalara durumumu belirttim ama bazıları yan çizdi ve devamsızlıktan bıraktılar...
Ölmek istiyorum.ailene ne dicem durumum daha da kötüye gidiyor,gidecek.mahvolacam.
Ah canııımmmm iş hayatı mı istiyorsun çalışta öğrenciliğin kıymetini anlarsın o zamn en güzel zamanlarını üzülerek geçiriyorsun boş yere yapma böyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de uzayacak ama ben pek dert etmiyorum. Devlette okuduğum için de olabilir ama zaten bir 30-40 sene çalışmayacak myız bunun 1-2 senesini daha öğrenci olarak geçirsek ne olur?
Ne var kardesim okulun uzadiysa. Benim 3 yilim gitti simdi iki seneyi tekrar yapiyorum. Benimde hakkimi yediler... Ölmek cözüm olsaydi dünyada insan kalmazdi. Bu kadar kücük seyleri sorun yaparsan daha büyük dertlere basa cikamazsin. Allah baska dert vermesin, bi silkelen kendine gel gözünü sevim...
Siz nasıl basa cıkıyosunuz peki ben hemen çöküyorum..
Bunalima girdim, günlerce agladim ailem halimi görünce becerekisiz bi halt beceremedin demediler sagolsunlar. Son senemi tekrarliyamadim. Bu yüzdün baska okula yeniden kaydolup iki sene gitmem gerekiyordu ve suan ayni okuldayim. Hersey olacagina varir. Dert etme böyle seyleri. Okulun hayatindan daha degerli degil...
Okulu bi yıl uzatıp bi yil da üstüne işsiz gezen biri olarak söylüyorum sakın üzülme. Insan ilk an üzülüyor ama ailen de senin kadar takilmaz duruma. Mezun olunca göreceksin bi yil daha uzatmadigina pisman bile olabilirsin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sizler böyle deyince bi an mutlu oluyorum ama seneyi düşününce mutsuz oluyorum
Düsünüp morelini bozacagina, daha basarili olman gerekir seni gecirmeyen ögretmenlerine inat.
Hepsine kinliyim zaten nefret duygusunu bu okulda öğrendim zaten
Bosver hakkimizi bir gün aliriz elbet. Sen derslerine konsantre ol sadece. Ölüm mölümde getirme aklina sakin :)
Tesekkür ederim desteğiniz için..
Siz ne yaptınız o dönemde çalışmış mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?