Ölmek İstiyorum

daha19 yaşındasın.. herşeye yeniden yeni yeni başlayabilirsin..

sen kendine bir yol çizip, kendi ayakların üzerinde durup ileriye doğru adımlar atabilirsin.. eğitimini ihmal etme.. ne biliyim kendini geliştirecek kurslar vs gitme imkanın varsa emin ol bu yazdıklarına gülüp geçeceksin.. bunlar için çalış çabala... ama olmazsa da ne biliyim bir kasiyer bir tezgahtar ya birşey olursun kendini o yönde geliştirirsin.. her işte tercübe kazanabilirsin.. çünkü daha çok küçük yaşın.. belli bir yaştan sonra çalışmaya başlayane blar hayata tutunanlar var sen bu yaşta pes ediyorsun..

işe girip çalışmalısın, anneler hep aynıdır canım kızlarına iş yaptırırlar ki bu normal, herkesin annesinde vardır mu şunu yaptın mı bunu yaptın mı, eğer iş yapmayı çok sevmiyorsan işe girmelisin

Bi anne evladına böyle sözler nasıl söyler anlamıyorum arkadaş almiyo aklım bitürlü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Annen calisiyorsa sende tum gun yan gelip yatiyorsan sende suclusun.
Annen o senin annen!
Bin yil sirtinda tasisan hakkini odeyemezsin.
Sana soyledigi kotu sozler icin uzulme sutu karsi gelir derler. Zaten icten soyleyemezler.
Millet ne zorluklarla buyuyor kusura bakma ama ergenlikten cikamamissin daha.
Oyleleri var ki babasinin dort karisi var,15-20 kardesler,ne soz soyleme ne birsey isteme hakkina sahipler,okumak isterler okuyamazlar.gezip tozmak desen hayal bile edemezler,o analari babalari bir gun agzindan temiz laf cikmaz,evlat diye bagrina basmaz,senin su an kullandigin internetten cogunun haberi bile yok.
Onlar olmek istemiyor direniyor da,onlar bunalima girmiyor da,bunca rahatligin icinde sana ne oluyor?
Biraz empati yapmayi ogrenirsen hersey duzelir,bir de anneni dinlemek lazim,kusura bakma ama biraz hayatin gerceklerini ogrenin.
Biraz ayakta durmayi bilin,olcem diye kenara gecmek en kolayi bir mucadeleye girin bakalim.
Ben ozur dilemiyorum demissin,as bunu bir,o senin annen nasil ozur dileyemezsin,agzindan birkac tatli soz ciksa annene,biraz istediklerini yapsan ne olur?
Ama yok cem yilmaz in dedigi gibi isyanin keke senin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Keşke aileler bu şekil davranmasa ama ailemizi seçemiyoruz ne yazıkki ben sana anlatsam burda yaşatılanları yaşadıklarımı kendi haline şükür edersin belkide, ama hiçbir zman intiharı çare olarak görmedim kendime allahın verdiği canı bir kul için almak kimseye yakışmaz. Bu hayata onlar getirdi ama yetiştridiği evlatlardan memnun olmayanda kendileri görmezden gel kulakların açık olsun ama sen tıka duyma görme bilme en iyi çare bu kimse için kendi canına kıymaya değmez bu sana hayat veren ailen bile olsa şuan yaşının verdiği şekilde intiharı düşünüyosun belki ama hayatta yaşamak için okadr güzel sebep varki keşke bende ailemi seçebilseydim annem babam hayatta olduğu halde anne baba kokusu sevgisi görmeden büyüdüm anne kokusu nasıl bişeydir hiç bilmem hep imrenirim arkadaşlarıma ben sokulup öpmek istediğimde itekleyip kızan bir annem her gece alkol alıp herşeyi kırıp hırsını almayıp bide beni döven bir babayla büyüdüm ben dahası neler neler sadece 1 örnek bu sadece sen değilsin bu zorluğu yaşayan kendine gel ve rahatlamaya çalış azda olsa

büyükler kendi terbiyesizliklerini örtmenin acısını daima cocuklardan çıkarır
anneni senin yüzünden dövdüm
kardeşin senin yüzünden düştü vs o kadar örneği var ki tatlım günah keçisi daima çocuklar...

Aslında sorun ne olursa olsun annenin vurmaya hakkı yok bence, ne yazıkki benim annemde böyle en ufak şeye sinir herkesin içinde azarlar beni, yeri gelir kuzenlerimin önünde tokat atar, kollarımı morartır belki benimde suçlarım hatalarım olabilir ama böyle tepkiler vermesi gerekmez. Bu tepkiler yüzünden zaten daha çok inatlaşma oluyor mesela izin vermediği bişeyi inadına yapabiliyorum kızacağını bile bile. Ve insan bi yerden sonra kaldıramıyor böyle şeyleri yaşımız kaç olmuş artık... Kızını dövüp kızına zarar vereceğine, o kadar üzeceine, kızınla düşman olacağına, dizini döv daha iyi bence. Asıl bence kızını döven dizini döver bunu zamanla kızını döven anneler görür. Malesf toplumuzda dayak olayı fazla abartılıyor, mesela annemle tartışırken karşı gelsem yada saygısızlık etsem kendini tutamayacağı kadar sinirlense ve bana bir tokat atsa (mecbur kaldığından) o zaman anlarım hak veririm. Ama dayak olayı çok farklı bişey... Anneler her suça göre bi ceza tarifesi yapmış, kendi kendine düşünüyor aslı bunu yaptı gelsinde bi tane çakıyım ağzına. Bu nasıl bi cehalaettir nasıl bir zihniyettir... Kızını dövmeyen dizini döver zihniyetide tam olarak budur işte. Ama kızını dövmek yerine konuşarak yada farklı yaptırımlarla terbiye eden sabırlı anneler asla dizini dövmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…