Ölmek İstiyorum

Biraz kilo alsam popon çıkıyor üstüne uzun birşey giy baskısına maruz kalıyorum şu an böyle iyi
Teşekür ederim bu arada

Yok canım anlatmazlar bunlar senin özelin, anlatmaları meslek etiğine aykırı
Sen umutlu ve kararlı ol yeter, atlatacağına inan.. ben inanıyorum

19 yasindasi hicbi sey icin gec degil ki. Aranizi duzetmeye calismalisin ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben konu sahibi değilim... dışarıdan bir yorum yaptım..

İşte o iş de pek öyle olmuyor... herkes aynı olaylara aynı tepki veremez ki... mümkün değil... biyolojik yatkınlık vs vs daha bir sürü etken var...

Neyse iyi niyetinizden şüphem yok ama insanız hepimiz... her şey herkesin başına gelebilir, depresyon da... ve bu kişinin suçu da değildir...

Ben sorunlarımın olduğunun farkındayım zaten, benim annem de sinir hastası sayılır. Buraya yazmadığım tonlarca şey var, insan öyle hadi canım sıkıldı öleyim demiyor. Ben kaldıramıyorum demek ki bunları, herkesin psikolojisi aynı değil. Değişeceksem buyrun saç baş girişin.

Kızmı dövmeyen dizini döver lafına da asla katılmıyorum. Dayak çok farklı şeylere neden olabiliyor (ben daha çom içime kapandım mesela) bana göre tamamen karşıdaki kişiye saygı duyulmadığının değer verilmediğinin bir göstergesi her durumda.

Son düzenleme:
Ya saçmalama tatlım okulunu bitir ise gir guzel bi evlilik yap kendi aileni kur geçer bu günler her ailede sorunlar vardır ozaman hepimiz ölelim yapma güzelim kendini dusun kimseyi düşünme.
Neden cehennemlik olacakmissin bakiyim umutsuzluk çok günah herşey kendi elinde kendi ayakların üstünde durdugun zaman utanacak hepsi.
Bu intihar fikrini çıkar aklından genceciksin önünde mutlu olacağın uzun yıllar var inşallah.
Sende anne ol ve annelik nasil yapılır herkese göster guzel bireyler yetiştir.

Canım benim yerden göğe kadar katılıyorum sana... ben senin durumunu çok iyi anladım emin ol, daha pek çoğumuz anladık.. hatta keşke annen gitse doktora ama gitmeyeceğini düşündüğümden sen kendini kurtar diyorum...
Yorum yapan arkadaşımız hem sinir hastası annesinden çok çektiğini hem de kızını dövmeyen dizini döver diyor... Neyse, kimse üzerinden yorum yapmak istemiyorum...
Keşke her anne mutlu olsa da sağlıklı mutlu çocuklar yetişse... ama bu mümkün olmadığında da çaresi var merak etme.. sen sakın kararından vazgeçme canım olur mu, kurtar kendini... bir genç kız dayağı değil yanlış yaptığında kendini doğruya sevk edecek bir aile gözetiminde mutlu bir hayatı hak eder.. Koşullar istediğin gibi olmasa bile sen kendi mutluluğundan sakın vazgeçme olur mu

Tipik rrgenligin abartılı hali sanki.
Cok az genc ailesiyle her konuda anlasir.
Yasinix cok küçük henüz biraz büyümeyi bekleyin derim ben anne babanızı anlamaya baslyacaksiniz zaman geçtikçe

işe falan girsen para kazansan, özgüvenin geri gelir belki.. Üniveriste kazansan başka şehirde, madem onları istemiyorsun kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışsan. Hem annenin de temizlik parasından sana para ayırmasına gerek kalmaz, sanki sen doğmak istemişsin gibi sana bu tür sözler söyleyebilmesi kötü tabi..

ama 19 yaşındaymışsın, bazı şeyleri düzeltmek ya da en baştan başlayabilmek için güzel bir yaş, yaşının değerini bil hiç bir şeyi bilmesende, şuanda 19 olmayı isterdm işe gir canım sen rahatlarsın hem, evini özlersin para kazanırsın patronuna saydırmaktan annen aklına gelmez

Öleceksin de ne olacak ki, çare ölüm olsa dünya da adam kalmazdı

-Henüz çok gençsin-
Toysun.
Kafan yerinde değil.
Mantıklı karar veremiyorsun.
Kusura bakma ama öyle. Kendimden biliyorum.
inan bana bir kaç sene sonra bu düşündüklerine güleceksin.
iki evladım var. Bir anne olarak konuşuyorum:
Anneler ne derse desin, sonradan kalpleri yumuşar. Hiçbir anne kızgınlığını uzun vadede devam ettiremez. Hem ben sana bir şey söyleyeyim mi? "Öleyim de kurtulayım, zaten cehennemliğim" gibi şeyler düşünüyorsun ya, inan bana Cehennemin gerçekte nasıl bir yer olduğunu bilsen oraya girmemek için her an namaz kılar, Allah'a dua ederdin. En başta belirttiğim gibi. Mantıklı düşünemiyorsun ama konuşuyorsun. Kendine gel. Özür dile annenden. İyi bir evlat olmaya çabala. Allah affedicidir. Unutma.

Sen aclik nedir nasildir biliyor musun ??? Cok eskiden bir kagida "elveda aclik"yazip intihar eden 10 yasinda ki cocuk geldi aklima..Hele bir ac kal bugunune dua edersin..Sana tavsiyem seni kimsenin bulamayacagi bir yer bulup gidersen, bulunmak icin yanina fisekte al..cunku acikinca % 1500 atacaksin...

Keşke ölüm o kadar kolay bir şey olsa. Hep derler ya sırat dünyada geçilir diye. İşte dünyadaki zorluklarda bunun için. Buraya sefa içinde yaşamaya gelseydik anlamı ne olacaktı? İsyan etme dersim var deme derdine rabbim var de. İntiharın kaçışı yok sonu belli. Kul ölümü isteyemez haram. İntiharı, ölümü isteyenlerin çoğalması bile kıyamet alameti. Ölümün bile iyisini versin rabbim çok uzattım kardeşim inşallah dertlerin deva bulur daha çok gençsin

hey arkadaaş ölmeden önce daha yapman gerekn çok şey var gibi duruyor:)
Bir kere ailelerimizi seçemiyoruz haklısın anlaşmazlıklar her ailede olur özellikle anne kız arasında.. ama ilerleyen yıllarda kötü de olsa bir ailenin varlığının önemini farkedeceksin tabi ki şimdiki süreci sağlıkla atlatmamız gerek önce
eski konularını bilmiyorum canım burada okuduklarımdan aklımda kalanları biraraya getirerek yazacağım :)
senin yaşındayken deli gibi ders çalışırdm bunun sebebi hayalimdeki iş kadar ailemden tatlılıkla uzaklaşmanın tek yolunun okul olmasıydı ama hesaplarım tutmadı ve üniversitenin sonuna kadar ailemle kaldım o zaman çok üzülmüştüm ama artık gülüp geçiyrm nasip böyleymiş belki başka bir sorundan korudu Allah beni diyorum..
işe başladığım ve kendi düzenimi oluşturduğumda ilk kez kendi başıma markete pazara gidip istediğim peynir zeytin çeşidini almak bile çok güzeldi, ha tabi 5 ay sonra ailemi özlediğimi hissettim o başka :)
inşallah sen de bunları yaşayacaksın bir gün, sadece sabır biraz daha ...

neyse gelelim sana ailenle ters düşmeden de değiştirebileceğin çok şey var kimsenin olmadığı bir yerde açlıktan ölmektense, tanıdığın güvendiğin akrabalarının olduğu bir şehirde üniversiteye gidip hem çalışıp hem okuyabilirsin, böylece ailene yük olmaz hem de o ortamdan uzaklaşmış olursun,
Psikologa anlattıklarım aileme anlatılır mı demişsin,
18 yaş altı danışanların hayatını tehtit eden bir durum farkedilirse(intihar, evden kaçma , uyuşturucu vs gibi) aile bilgilendirilir ,
oyle bir durum olursa diye soylemiştir psikolog diye düşünüyrm zaten şu an 19 yaşındasn ,anlattığın bilgiler gizli kalır , görüşme özetlerini psikolog dışında kimse okumaz, anlattıkların doğrultusunda gerek duyulursa aile ile de görüşme talep edebilirler tabi ama bunda da seninle konuşulanlar aileye yansımaz ailenin bakış açısı üzerine konuşulur.
Evet, her seferi psikoloğa gitmem gerektiyle sonuçlandı. Bir kez gittim sadece.

olay senin psikoloğa gitmenle bitmez,terapiler tabi ki işe yarar psikolog senin olaylara bakış açını değiştirir, alternatif çözümler üretmene yardımcı olur .. Olayların tamamen değişmesi için ailece destek almanız gerekir ki bunu annenin kabul etmeyeceğini düşünüyorsun. Kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin ,müziği seviyorsan müzik dinleyebilirsin, sevdiğin şeylerle ilgilenebilirsin , ahşap boyama olabilir , keçe olabilir ne bileym neye ilgin varsa.. 19 yaşındasın lise bitti muhtemelen, sınava girdin mi okuma konusunda ailen ne tepki veriyor , okul olmazsa bulunduğunuz şehirde güvenilir bir yerde çalışma fırsatın var mı, evden belli saatlerde de olsa uzaklaşmak ve para kazanmak sana kendini iyi hissettirecektir. Madem ki ailenle bu aralar bozuksunuz ve bencil olduğunu düşünüyorlar o zaman kendini ve kendi geleceğini düşün, mücadele et ve sabret Allah gönlünden geçen tüm güzellikleri yoluna çıkarsın ve burada güzel haberlerini okuyalım inşallah

Son düzenleme:
Küslük değil ki bu, her tartışmada (ve çok sık tartışırız) hakaret duymaktan bıktım. Öleyim de kurtulsunlar. Ciddi ciddi düşünüyorum. 19 yaşındayım

seninle yaşıtız. aynı durumdayım. ölmeyi intihar etmeyi çok düşündüm annemden hep hakaret duydum ama şimdi düşünüyorum da ölmek hiçbir şeyi çözmeyecek galiba. Canım arkadaşım bu ruh halini çok iyi tanıyorum ama bizim de tarafından üzüldüklerimiz kadar yaşamaya hakkımız var. hem sürekli üzülüp beynindeki hücreleri yıpratma! :) hayat da bize böyle, amaçsız gelmedik ya her şeyi her sorunu halledersin yeter ki birazcık inan :)

ölümü çıkar aklından canım. hem cehennemliğim ne demek?

daha 19 yaşındasın, hayatını düzgün bir şekilde sürdürmek senin elinde.

annen haksızsa öyle hakkımı haram ettimle olmaz öyle şeyler korkma.

ayrıca bir arkadaş da yazmış, hem cehennemliğin diyorsun hem ölmek istiyorsun.

bence biraz kabir azabını falan araştır istersen intihar fikrini aklından atarsın. benim de ölmek istediğim zamanlar oldu ama dünyada yaşadığımız acılar ne ki?

sabret, psikolojik yardım al. oku, paranı kazan. ailene bağımlı olmaktan kurtul. daha yaşın genç geleceğini şekillendirmek senin elinde. bu da pes ederek olmaz canım.

Ölüm ne demek .
Senin yaşında olsaydim keske diyorum . 19 yaşım hep içimde yaradir benim ...
Annemle bende cok sorun yasardim eskiden . Sinirlenince o tip seyleri soylerdi.
Yillar oldu duymadim . Neden?
Annem mi degisti hayir . Kac yasinda insan karakteri degismez , ben susmayi ogrendim.
Annecigin seni aylarca karninda taşıdı, bir ömür de yüreğinde. Saygi hurmet bekler tabi .
Sana kizdiginda haklisin annem de git saril öp ellerini ayaklarini.
Geç olmadan.
O ölüm lafi da piril piril gencecik bir kiza hic yakismiyor .
Umutla saril hayata . Guzel olacak her sey de . Yurekten inanirsan olur .
Sevgilerle :)

Olmek dertlere care mi? cokta kucuk degilsin 19 yas aklin erdigi yastir canim

Senin sagligini, firsatlarini bulamayan ve sadece bir ekstra nefes icin can cekisen insanlari goz onunde bulundur. Sen intihar edersen arkanda birakacagin yasli gozleri hic dinmeyecen acilari dusun.. Hayat bu kadar degersiz degil. Ben eczaciyim her gun ne insanlar goruyorum sirf 1 gun daha yasabilmek icin neler yaptiklarini anlatan hasta perisan hallerde acidan can cekismelere ragmen hayata olumlu bakmaya calisan insanlar. Herkes boyle bi donemden gecer sen kendineki sorunlari biliyorsan kisa yoldan oldureyim kendimi diyecegine bir cozum yolu uretmeye bak. Hic kimse annesinin karnindan becerikli caliskan dogmuyor ama gayret gostermekte senin elinde. Birak aklindaki dusunceleri kalk bi silkin, ya dunyada neler oluyor insanlar ne iskencelere maruz kaliyorlar ve olumu secmiyorlar, o hicbiseye care degil!!!!

benim annemde acardi iki elini Allah cesedini gostermeyecek mi bana derdi.
ustelik annemin sag koluydum simdi mumla ariyor beni kendisi bile ozur diledi ben yanlis yapmisim diye.
icimden cikti mi hayir.
hic sevemiyorum ailemi.
seninkilerde anlarlarda seni kaybettikten sonra neye yarar

Son düzenleme:

gercekten her anne boylemidir???istisnalar yokmudur???? bende anne oldum halada anlayamiyorum annemi
halada guvenim yok halada sevgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…