Strestendir canım muhtemelen ağrı.. gevşemeye bak...
boyun da gayet güzelmişhiç takıntı yapma bunları... hem zayıf olmanın da , balık etli olmanın da kendine göre güzellikleri var değil mi
Ve umudunu asla kaybetme olur mu.. her derdin bir çaresi vardır...
Bunu öğrendiğim iyi oldu tekrar teşekkürlerbabamın annemi aldattığını falan amlatsam babama karşı oluşan soğukluğumun nedeni olarak babama veya anneme söylemezler yani. Annem mıhtemelen benim ilaçları alımca bşrden değnek değmiş gibi iyileşmemi bekleyecek gelişme görmezse aynı olaylar tekrar yaşanacak ve iyileşmem için sağlıklı bir ortam olmayacak diye düşünüyorum ama hadi bakalım hayırlısı
Yok canım anlatmazlar bunlar senin özelin, anlatmaları meslek etiğine aykırı
Sen umutlu ve kararlı ol yeter, atlatacağına inan.. ben inanıyorum
Seratonin de azalır dopamin de azalır,sinir hastası bir annenin elinde büyüdüm ben .
Takarsan kafana minnacık şeyleri azalır tabi o hormonlar,bunlar hep rahatlıktan .Anama kullandıramıyoruz ilaçları şimdi bu kimin suçu ?
Valla ben bilmem kızını dövmeyen dizini döver , fazla şımartıyoruz böyle oluyor.
Nankörlük yapıyorsun şu an , kızıyorsun bana iyiliğin için söylediğimin farkına varırsın umarım .
Hayatta kimse kimseyi pohpohlamıyor durduk yere bunu bir tek anne baba yapar,at bu tür düşünceleri kafandan düşünme bir daha.
Ben sorunlarımın olduğunun farkındayım zaten, benim annem de sinir hastası sayılır. Buraya yazmadığım tonlarca şey var, insan öyle hadi canım sıkıldı öleyim demiyor. Ben kaldıramıyorum demek ki bunları, herkesin psikolojisi aynı değil. Değişeceksem buyrun saç baş girişin.
Kızmı dövmeyen dizini döver lafına da asla katılmıyorum. Dayak çok farklı şeylere neden olabiliyor (ben daha çom içime kapandım mesela) bana göre tamamen karşıdaki kişiye saygı duyulmadığının değer verilmediğinin bir göstergesi her durumda.
Beni kimsenin bulamayacağı bir yere gidip açlıktan ölsem acaba dinen intihar etmiş sayılır mıyım?
Dünyanın en kötü evladıyım, saygısızım, bencilim, tembelim, uyuşuğum, beceriksizim. Annem de bütün haklarını haram etti zaten. Önceden Allaha karşı gelmekten korktuğum ve cehenneme de gitmek istemediğim içinhep intihar etmek ister ama cesaret edemezdim. Şimdi ise zaten büyük ihtimalle cehennemliğim. Ölsem de bir şey farketmeyecek yani, ailemi bir yükten kurtarıcam sadece. Okuluma ve bana daha fazla para harcamayacaklar, sinirlenmeyecekler.
gerçekten ölmek istiyorum
Sen aclik nedir nasildir biliyor musun ??? Cok eskiden bir kagida "elveda aclik"yazip intihar eden 10 yasinda ki cocuk geldi aklima..Hele bir ac kal bugunune dua edersin..Sana tavsiyem seni kimsenin bulamayacagi bir yer bulup gidersen, bulunmak icin yanina fisekte al..cunku acikinca % 1500 atacaksin...Beni kimsenin bulamayacağı bir yere gidip açlıktan ölsem acaba dinen intihar etmiş sayılır mıyım?
Dünyanın en kötü evladıyım, saygısızım, bencilim, tembelim, uyuşuğum, beceriksizim. Annem de bütün haklarını haram etti zaten. Önceden Allaha karşı gelmekten korktuğum ve cehenneme de gitmek istemediğim içinhep intihar etmek ister ama cesaret edemezdim. Şimdi ise zaten büyük ihtimalle cehennemliğim. Ölsem de bir şey farketmeyecek yani, ailemi bir yükten kurtarıcam sadece. Okuluma ve bana daha fazla para harcamayacaklar, sinirlenmeyecekler.
Evet, her seferi psikoloğa gitmem gerektiyle sonuçlandı. Bir kez gittim sadece.
Küslük değil ki bu, her tartışmada (ve çok sık tartışırız) hakaret duymaktan bıktım. Öleyim de kurtulsunlar. Ciddi ciddi düşünüyorum. 19 yaşındayım
Beni kimsenin bulamayacağı bir yere gidip açlıktan ölsem acaba dinen intihar etmiş sayılır mıyım?
-Henüz çok gençsin-
Toysun.
Kafan yerinde değil.
Mantıklı karar veremiyorsun.
Kusura bakma ama öyle. Kendimden biliyorum.
inan bana bir kaç sene sonra bu düşündüklerine güleceksin.
iki evladım var. Bir anne olarak konuşuyorum:
Anneler ne derse desin, sonradan kalpleri yumuşar. Hiçbir anne kızgınlığını uzun vadede devam ettiremez. Hem ben sana bir şey söyleyeyim mi? "Öleyim de kurtulayım, zaten cehennemliğim" gibi şeyler düşünüyorsun ya, inan bana Cehennemin gerçekte nasıl bir yer olduğunu bilsen oraya girmemek için her an namaz kılar, Allah'a dua ederdin. En başta belirttiğim gibi. Mantıklı düşünemiyorsun ama konuşuyorsun. Kendine gel. Özür dile annenden. İyi bir evlat olmaya çabala. Allah affedicidir. Unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?