Yok daha neler!!zamanında kaç hocaya falcıya gitmiştim meraktan bekarken hep bana çok iyi çok lüks bir hayatımın ayrıntılar çok mesela söylemişlerdi gercekten iyi hocalardı şimdi bakıyorum evliliğime bu değildi yani kendim eşime flört zamanı tuhaf bi şekilde ne yapsa kopamadım ve bu durumlara getirdim kendim seçtim bunu
ay öldüm gülmekten,çok tatlısın,sen bılmıyorsun tatlım,böle dengesiz ilişkilerde,her kavgadan sonra,yada dayakdan sonra son yatakda olur,sonra ama benı sveıyor,yattık derler,birde evli adamlar varya,bız hiç birlikte olmuyoruz deyıp eşleri hamıle çıkar,birde çok arkadaş tanıdıktan duydum,bu admaı nasıl çektin,neden boşanmadın dıye sorarsın,ayyy tam boşayacaktım,karar veridm hamıle olduğumu öğrendım :)) savaşın ardından sevişiriz biz:)töbe cıdden ya,kavga gürültü ,Allah bunlara yuvaları dağılmasın dıye ilahi güç çocuk yolluyor,aman bazende kızıyorum kendıme,millet uçmuş,girip yorum yapıyorumKonu sahibi imzayı attığı gün pişmanlık yaşamış.
Keşke o zaman boşansaydın. Belki pişmanlığım geçer diye mi düşündün. Şimdi de bebek var nasıl boşanayım diyorsun. Sen boşanmak istemiyorsun. Kocan memnun mı hayatından. Bebeğe sevindiğine göre senin hislerini bilmiyor.
Benim anlamadığım şey eşleriyle bu kadar sıkıntı yaşayan insanlar nasıl hamile kalıyor. Bir konu vardı kadın hamile kalmış bebek daha 2 aylık olmadan boşanmışlar, adamın haberi yoktu bebekten. Yani seks yapmak için insanın keyfinin olması gerekmiyor mu. Kavga gürültü yaparken mola mı veriyorsunuz.
yani bekldeğim hayt bu değildi dönen şansımı mahvettim çevremde herkez lüks içnde ben bu hayatımı kendim kaderimi belirledimBen anlamadım kimse başına silah dayanamamış, evlenmişsin. Bir de çocuk olacak demektir yatakta da sıkıntı yok. Tek sorun falcıların bahsettiği lüks hayatın olmaması mı?
zamanında kaç hocaya falcıya gitmiştim meraktan bekarken hep bana çok iyi çok lüks bir hayatımın ayrıntılar çok mesela söylemişlerdi gercekten iyi hocalardı şimdi bakıyorum evliliğime bu değildi yani kendim eşime flört zamanı tuhaf bi şekilde ne yapsa kopamadım ve bu durumlara getirdim kendim seçtim bunu
sakın kınamayın sakın benim burda anlattığım çaresizliğim gerçekten kötüyüm
paranın mutluluk getirdiğini mi düşünüyorsunuz? evim olsun, arabam olsun, lüks restoranlarda yiyip içeyim, çılgınlar gibi alışveriş yapayım... eğer böyle istiyorsanız bu şimarıklıktır. eğer çalışıyorsan, maaşın varsa ve borcun yoksa yine iyi bir hayat yaşayabilirsin. ama fazlasını istiyorsan gözün fazla aç demektir.yani bekldeğim hayt bu değildi dönen şansımı mahvettim çevremde herkez lüks içnde ben bu hayatımı kendim kaderimi belirledim
arkadaşım o ne demek öyle,herkes bir yol seçip kendine gidiyor..ben çok lüx zengin hayat yaşayacaktım,kendi elimle kaderimi değiştirdim ne demek???yani bekldeğim hayt bu değildi dönen şansımı mahvettim çevremde herkez lüks içnde ben bu hayatımı kendim kaderimi belirledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?