- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar kolay mi vazgecmek derken sen de zamaninda terk etmissin adami. Ortada ciddi sorun goremedim ama ayril baris tehdit geri donus derken saygi kalmamis cok yuz goz bi iliski45 yaşındayım,kendimi nasıl ifade edeceğimi de bilmiyorum,eşimin hep ben bilirim sen birşey anlamazsın tavırları,ailemizi ilgilendiren maddi konularda dahi beni önemsemeden benimde fikirlerimi sormadan kendi başına arkamdan bir şeyleri yapması,ben bir şekilde öğrenip tepkimi verdiğim zamanda beni kaale almadan sana mı soracağım deyip hep kendini haklı çıkarması evliliğimiz boyunca hiç hatasını kabul etmeyip özür bile dilememesi bir şekilde haklıyken hep beni haksız,suçlu duruma düşürmesi.(ama konu benim arkadaşlarım,ailem olunca onun isteğine göre davranmam gerekiyordu)bu tavırları zaten alıngan bir yapım vardı dahada alıngan ve takıntılı olmama sebeb oldu,dolayısıyla iki gün iyiysek üç gün tartışma derken bundan üç yıl önce eşimden ben kendi isteğimle ayrıldım ama yapamayıp bir şekilde 5 ay sonra sanki hatalı olan benmişim gibi eşime yalvararak ikna edip barıştık, ama her tartışmamızda ben giderim deyip durdu ve en sonundada beni suçlayarak evi terk etti.Benim ayrılmak için o kadar sebebim varken ayrılamadım,ama finali eşim yaptı Ayrıldıktan sonrada bir kaç ay eşimi ikna etmeye çalıştım yalvardım, bana zamana bırkalım deyip durdu ama konuştuğu tanıdıklarımıza beni suçlayarak olmaz diyormuş eşim şu an benimle hiç bir şekilde iletişime geçmiyor,umursamıyor bu kadar kolaymı vazgeçmek,unutmak.
Çok haklısınız ama malesef hakaretlerine maruz kaldığım halde yalvardım ama sonuç hep bir taraflarını kaldırdığımla kaldım sanki kendisinde hiç hata yokmuş gibi hep beni suçlu gördü.Bırakın şu adama yalvarmayin bir daha.
Herşey olacagina varır.
Bence bir an önce islemleri baslatip bosanin, cünkü onun hala bi nevi kagit üzerinde de olsa hayatinizda olmasi sizin toparlanmanizi engelliyor gibime geldi.
Bu kadar kolay mi vazgecmek derken sen de zamaninda terk etmissin adami. Ortada ciddi sorun goremedim ama ayril baris tehdit geri donus derken saygi kalmamis cok yuz goz bi iliski
Alışırsın için yana yanaaaa![]()
Sevilecek beklenecek bir yanı kalmamış ki eşinizin. Hem ailesine para verecek hem sizin eve getirdiğiniz parayı az bulacak. Hem siz eve maddi destek olacaksınız hemde parayı veririm sanane diyecek. Siz kendinize acı çektirmekten mi hoşlanıyorsunuz allah aşkına. Yani adam sizi arayıp sormadığına göre kendisini %100 haklı görüyor demektir tüm yaptıklarına rağmen. Ve oda dava açmadığına göre sizin böyledüzelme umuduyla yaşayıp üzüldüğünüzü anlamış demekki. Çocuk varmı?
Kişiliğinizi ezen bol egolu insandan kendinizi kurtarıp,inadına mutlu olun..
Hem de çok mutlu inşallah..
Çok doğru yazmışsın canım benim,anlatamadığım o kadar çok şey var ki buraya yazamayacağım çocuklarım var ellerinizden öper çok başarılı bir kızım bir oğlum var.
Kadinlik gururunun kirilmasindan incinecek bir kadinin net sekilde kendisini bosamak isteyen adama yalvaracagini dusunmuyorum, yanlis miyimHaklısınız çok yüz göz olduk,ilkinde ayrılmak isteyen bendim evet ama hiçbir düzeltme çabası göstermeden kolayı seçip giden yine oydu,eşimin gözünde değersiz,önemsiz olduğumu görmek ayrılma noktasına getirmişti. amacım blöf yada tehdit değildi,Çünkü o kadar çok kez kadınlık gururumu kırmıştı ki kırılan ben suçlu haksız olan yine ben konumuna düşmekden bıkmıştım.
İnşallah alışırım bunca yıldan sonra her ne kadar eşimin haksız olduğunu bilsemde anılar,yaşanmışlıklar,hayal kırıklıklarım,emeklerim,giden gençliğim hiç alışamıcakmışım gibi