Zaman zaman hepimiz böyle düşüncelere kapılabiliyoruz,,,
Bir süre eşinden ve evinden ayrı kalarak, gerçekte ne hissettiğini anlayabilirsin,
Sırf iyi diye mi evlendin sen bu adamla ? Hiç hoşlanmadın mı sana çekici gelmedi mi?
Sevgi öneli cnm evlilikte herşey maddi durum içkisi kumarı yok..değil zaten olmamalı erkek diye minnet duyduğumuz şeyler aslında zaten insalık namına yapmaması gereken şeyler..anlayış fedakarlık ve en önemlisi seni nasıl hissettirdiği çok çok önemli ama günümüzde artık aman iyi adam ne yapayım çekeyim gitsin zaten ben insanmıyımki ne istediğimi bileyim???toulum yapısı sayesinde ne yazııkki..nasıl mutluysan elindeki imkanlar doğrultusunda ki çünkü çocularında varmış öyle davran karanını ver..hakkında hayırlısı cnm..
Bir psikologla görüşseniz.. Sürekli kendinizi olumsuz olarak dolduruyorsunuz gibi...
Zamanla eşizde size katılır,belki eskisinden de güzel olur her şey..
Okuduklarımla eşinize üzüldüm..yazık.. Başka bir ilişkinin acısına yara bandı olmuş... ee yarada iyileşmiş artık..
Bunu ben de düşünüyorum zaman zaman.. Ama düzeltmek için değil, çocuklarımla ayrı hayat kurma yolunda nasıl bir rota çizebilirm diye çözüm bulmak için. Eşime de kendime de üzülüyorum ben de
ben eşinize haksızlık ettiğinizi düşündüm siz belki evlenmek için evlendiniz fakat eşiniz mutluluk için evlenmiştir.sizin ondan tiskindiğinizi hissediyorsa içeriden çok acı çekiyordur kesinlikle..
anne ve babası yokmuş tümüyle ailesine adanmış birisi belki siz ayrılık düşünüyosunuz oysa gelip gecici bir soğukluk diye görüyodur durumu...
bence siz ayrılmaya çoktan karar vermişsiniz sadece en az zararla nasıl kurtarırım hesabı içindesiniz.ailenizden destek olsa bugün bitireceksiniz yani.
eğer bu kadar çekilmesse her şeyi göze alıp bitirin ozaman..
yine de şüpeleriniz varsa bir süre ayrı kalın gözden geçirin herşeyi.zaten bir ilişkide sevgisizlik girmişse araya herşey göze batar olmuştur.olumlu yönleri bile olumsuz gelir....
flört döneminde sizi hırpalayan aldatan birisi olsaydı eşiniz acaba daha mutlumu olacaktınız merak ediyorumm öylesimi cazip geliyor.
kusura bakmayın ama ben anlamıyorum sizi yaa.. bir insan sevmediği, etkilenmediği , onları geçtim emin olmadığı birisiyle neden evlenir... evlilik bu kadar kolay değil ki. Ben 21 yaşındayım. talibim çıksa aklım çıkıyor ya yapamazsam diye. yapmayın allah aşkına ya. yazık günah o çocuklara. madem kafana koydun ailene de açıklama yapabilirsin. sen bu yolu seçmişsin. devamı zaten gelir.rabbim yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?