olmuyor..eşimle olmuyorr....

Eşinize ve size çok üzüldüm.ben eşimi severek evlendim ya aksi olsaydı,bana dokunmasına nasıl tahammül ederdim.sadece insani bir yaklaşımda bulunabilir ancak insan.sonuçta zorla olmuyor malesef.eşinize de yazık ama.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.durumum seninkiyle aynı ama burda istenmeyen taraf benim.benim eşim de senin eşin için hissettiklerini benimçin hissediyor.halbuki beni deliler gibi seviyordu

bende sonuna kadar katılıyorum arkadaşın görüşüne....yalnız şunu da söylemek isterim ki çocuklarınız olmasaydı hemen ayrılın derdim ama siz artık annesiniz ve annelik fedakarlık demektir....bir danışmandan yardım alın yada almayın ama en azından evlatlarınızın hatırı için eşinize şans verin...kaldı ki eşiniz iyi bir adam...ve çocuklarınızın babası... kendinizi eşinize ve evliliğinize motive etmeye çalışın....

Zor yahu.
İşte aşık olmadan yapılan evliliğin sonu.

Hep derim, evet mantık önemli.
Ama aşk ta önemli be...

O olmadan olmuyor.

İnsan böyle bir durumda fikir de veremiyor.
Ortada ufacık çocuklar var.

sevmediğin bir adamla evlenmek büyük hata. bak hem sen üzülmüşsün hem de o adamı boşadığında kullanıp atmış olacaksın. biz bu forumda hep erkeklerin kadınları kullandığına şahit oluyoruz ancak senin durumun tam tersi olmuş. yine de üzücü bir durum.

Acikcasi ben konu sahibinin simarikliktan ziyade,
yaslari birbirine yakin iki cocukla ve monoton hayatindan dolayi depresyonda oldugunu dusundum.

Evlilikte ask, sevgi, saygi , tutku, cinsellik insanin karsisindakine tahammul sinirini arttiran ogelerdir.
Ancak nasil ki bazi erkekler dogumdan sonra eslerinden soguyabiliyorsa, bazi kadinlarda da bu durum gorulebiliyor.
ve konu sahibi bence su an bu durumda...
Zira kendisi de 2. cocuktan sonra bu duruma geldigini belirtmis...

Bu evlilikte siddeti , aldatmayi, hakareti, kufuru gectim, evliligi saglam tutan es tarafindan deger gorme , ilgisizlik, hor gorulme asagilanma da yok,
Ki bence bunlar bile bosanma sebebiyken konu sahibinin durumunda bunlar da yok...

Bu nedenle yasadigi duygusal degisimin gecici oldugunu dusunuyorum ve psikolojik tedavi gormesini istiyorum.
Cunku kendisi su an bunun farkinda degil.
Ne oluyor bana diye su an kendisini sorgulama asamasinda ...
Sahsi gorusum bu evlilik 2 cocugun hatrina kurtarilabilir bir evlilik diye dusunuyorum...

Bende konu sahibinin geçici bir durum yaşadığını düşünüyorum. Şimdi ayrılma kararı alırsa ileride pişman olacağından eminim.

4,5 yıldır hiç istemeden bir evlilik sürdürdüğüne inanmıyorum. Kendi isteği ile evlenmiş bu kadar yıl dayanamazdı. 2 de çocuk yapmış. Onu zorlayan bir durum yokmuş ayrılma kararını çok daha önceden alabilirdi. Şu an monotonluktan sıkılmış ve depresyon yaşadığını düşünüyorum.

Bende evliliğimin 6. yılında depresyon geçirdim. Eşime tamamen farklı bir gözle bakıyordum. Ayrılma kararı almıştım piskiyatrist ve evlilik danışmanı olan birine gittik. O zaman bana dediği şey şimdi ayrılırsan ileride pişman olursun. Beklememi söylemişti, bir müddet ayrı yaşadık durum analizi yaptık eşimin ailesi ile de problemlerimiz vardı. İyi ki ayrılık kararı almamışım, öfke ile kalkıp zararla oturacaktım. Bence acele karar vermemeli. Gerekirse evlilik danışmanına gitsinler, çok faydasını görürler.

Evliliklerde zaten aşk zamanla sevgiye, bağlılığa dönüşüyor.
Eşin yol arkadaşın, dostun, sevgilin oluyor.
Ve tabiki cinsellik bunun içinde önemli bir yere sahip.
Tiksinmek çok büyük bir kelime, eğer gerçekten bu duygu varsa ama bunun dışında
herşey yolundaysa spesifik çözüm yolları aramak lazım.
Nasıl öfke terapisi, bağımlılık tedavisi görmemiz gerekiyorsa cinsellik içinde gereken uzman yardımı alınmalı.
ayrıca içinizdeki tutku eksiğini eşinize yönlendirerek tanımlıyorsunuz.
Belli ki sizin bu konuda sorununuz var, bunu çözmeye yönelik bir adım atmazsanız gerçekten evlilik içinden çıkılmaz bir hal alacak.
Umarım sizin ve evlatlarınız için en doğrusunu yaparsınız.
Eşiniz için bir şey diyemiyorum çünkü bu durumda en mağdur olan o

son yorumları okudum arkadaşlarla hemfikirim.ben eşinize ve çocuklarınıza üzüldüm.insanız sıkılıp bunalabiliriz ama sırf ilgisinden bunaldığınız için boşanmayı düşünmeniz biraz acımasız değilmi.
kocalarından ilgi alaka görmeyen kadınlar var.hatta neler çekiyorlar eşleriyle belki ayda belki yılda bir beraber oluyorlar ama eminim bunu düşünmüyorlardır.
sizse hafta bir diyorsunuz.istemeyn kadın hiç istemez .
bence birilerine danışın çok dua edin ve eşinize ailenize bağlanın .boşanmış çocuklu kadının hayatı çok zor.
üstelik elle tutulur bi sebeb de yok.bence siz farklı arayışlar içindesiniz.ayakda durma girmi kendini kanıtlama peşindesiniz.

konuyu ılk gordugum andan berı yorum yapıp yapmama konusunda gıdıp gelıyorum ama yazayım artık
oncelıkle benım en merak ettıgım ınsan kategorısıne gırıyorsunuz soyle kı ben daıma merak ederdım bır kadın nasıl anne olduktan sonra evlatlarının onune gecırebılır kendını dıye....anlatamadım sanırım soyle soyleyeyım evlatlarınız var ulkemız sartlarında ıyı bır yasamınız ornek esınız var yanı rabbımın bır sekılde lutfuna mazhar olmussunuz su forumu bır dolasın bakın neler var kı bunlar sadece ınternete ulasabılenler bırde duymadıgımız gormedıgımız neler var ınsanlar neler yasıyor soze ben ben dıye baslayan ınsanlardan nefret ederım kendımden ornek verecek degılım ama ınanın ben neler yasadım sırf evlatlarım ıcın nelere dayandım sadece ben mı su ısıkları yanan evlere bır bakın ıclerınde neler yasanıyor kımbılır hangı kadınlar ne cıleler cekıyor nelere katlanıyor ne ıcın evlat ıcın emın olun evlat ıcın
bırkacgun evvel yasanan bır olayı aktardılar tam 4 cocuklu kadın cocuklarını bırakıp bır adamla kacıp gıtmıs neymıs sevmıyormus artık kocasını cocukların en kucugu 2 yasında o kadını elıme verseler herhalde oldururdum 2 yasında bebegın b.klu bezıne degısmem ben hıcbır erkegı evlatlarımın tırnagına degısmem ama hanım asık olmus eee ask bu saygı duymalıyız degıl mı sakın yanlıs anlamayın sıze boyle yaparsınız demıyorum ama mantık aynı once sızın hıslerınız ask mesk duygularınız onemlı ya hanı bu ugurda ornek bır es ve babadan edeceksınız kendınızı ve evlatlarınızı nasıl oluyorda yavrularınızın onune gecıyor bu duygularınız onu anlamıyorum
sonuc olarak kardesım seytana lanet getırın allaha sıgının esınızın guzel yonlerını kendınıze tekrarlayın gozunuzde buyutun ve ayrıldıgınız o psıkopat kısılıklı kısıyle evlenmıs olsaydınız eger neler yasardınız bır dusunun tasavvur edın bakalım rabbım hıcbır kımseyı seytana uydurmasın bızlerı de uydurmasın allah yardımcınız olsun
neden cennet annelerın ayagı altında denılıyor oyle kolay mı annelık
bu dunyanın bırde obur tarafı var rabbım dese kı ey kulum ben sana bır es verdım dovmedı sovmedı ezıyet etmedı evlatlar verdım saglıklı sıhhatlıydı duzen verdım ev verdım yerınde olmak ısteyen mılyonlarca kul vardı daha neden durmadın kendını atese attın ne cevap vereceksınız

bi süre cocuklarınızı da alıp baska biryere gidin.eğer hala böyle hissediyorsanız durum vahim.ama eşinize alışkanlık bile olsa bir duygu hissedersiniz.maceranın fazlası da zaradır unutmayın. 2 çocuk annesisiniz eşinizden önce onlara karşı sorumluluklarınız var

eğer isterseniz bana özelden mesaj yazın size bir numara vereyim ve kendisi ile konuşun yaşam kocu olan biri ve bilge biri eminim size en mantıklı şeyi söyleyecektir bende üzüldüm açıkçası ama ne olursa olsun üzgün bir anne iyi bir anne olamaz ayrılın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…