bu kadını anlayabileceğimizi düşünmüyorum hanginiz kocanızın size dokunmasından tiksindiğiniz halde onla yatmak zorunda kalıyorsunuzda şımarıklık diyorsunuz
deli gibi aşık olup evlenmediniz mi hala herşeyi yapsada boşanmayanlar acaba gerçekten çok mu çaresiz yoksa o pis beş para etmez kocalarına içten içe hala aşıklar mı
yada kocasıyla tutkuyla öpüşemeyen kaç tane kadın var aranızda da aman canım senınkı şımarıklık diyorsunuz bana garip geldi.
bu saydıklarının hiçbirisi "benim açımdan" iki çocuğu babasız büyütmeye sebep olamaz sevgili mlkctk.. kaldı ki arkadaş töre, baskı, zorunlukla değil kendi isteğiyle evlenmiş.. elbette hayatını yola koymak isteyebilir, farklı bir aşk, farklı bir hayat isteyebilir.. ama hangisi çocuklarının gelişiminden daha önce gelir, tartışılır.. biz buna hayat görüşü ve yorum farkı diyelim
bu kadını anlayabileceğimizi düşünmüyorum hanginiz kocanızın size dokunmasından tiksindiğiniz halde onla yatmak zorunda kalıyorsunuzda şımarıklık diyorsunuz
deli gibi aşık olup evlenmediniz mi hala herşeyi yapsada boşanmayanlar acaba gerçekten çok mu çaresiz yoksa o pis beş para etmez kocalarına içten içe hala aşıklar mı
yada kocasıyla tutkuyla öpüşemeyen kaç tane kadın var aranızda da aman canım senınkı şımarıklık diyorsunuz bana garip geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?