demek ki boşanmış anne baba çocukları aynı görüşteBir evlilikte mutluluk yoksa ben çocukların rahat mutlu bir yaşam geçireceğine inanmıyorum.
Anne ve babanın birbirlerine davranışları,uzaklaşmaları zamanla çocukların da dikkatini çekecektir.huzursuz bir ailede çocuklar daha mutsuz olurlar.tecrübeyle sabittir.boşanan anne ve babanın çocuğuyum ve daha küçücükken anneme boşan diye yalvardığımı bilirim.
Boşandıktan sonra daha huzurlu bir hayat yaşadık annemiz gayette iyi yetiştirdi bizi.baba kavramı herzaman olacaktır.boşanmaları demek babadan kopma demek değildir.zamanla çocuklar da neyin onlar için daha iyi olacağını göreceklerdir.
Kaldı ki hiçbir şey hissetmediğin bir eşle hayat geçirmek gerçekten çok acı bir durumdur. sürekli pişmanlık duymak üzülmek ne size ne de çocuklarınıza bir yarar sağlamayacaktır. imkanınız varsa eğer çocuklarınızla birlikte yeni bir hayat kurmanızı tavsiye ederim.
yaşayan bilir uzaktan yorum yapmak herkes için kolaydır. en iyisini siz bilirsiniz yine de..
Allah yardımcınız olsun...
demek ki boşanmış anne baba çocukları aynı görüşte
konu sahibi arkadaşım ayrılmış biri olarak sana tavsiyem bu şartlarda ayrılık olmaz her evlilikte büyük aşk olacak diye bişey yok üstelik iki küçük çocuğun var anne baba yanına sığamazsın çalıştığın özel işten aldığınlamı ev tutup geçnidireceksin hadi yaptın diyelim ayrılmış biri olarak ne gözle bakacaklar şiddet yok aldatma yok tembellik yok sen biraz iş ortamından etkilenmişsin galiba aklını başına topla çocukların senden önce gelir
bu ne demek..milletin ne gözle bakacağını düşünüp hayatına yön mü versin ? kim kötü yanında oluyor da bir karar verdiğinde söz hakkına sahip olabileceklerini sanıyorlar..çok yanlış düşünceler bunlar..evlilik şu saydığınız 3 şıkla yürümez.iyi insan diye o kişiyle mutlu olmak zorunda da değil kimse bence...
Arkadaslar
yorumlarinizi okudum gercekten ne kadar duygusal yazilar yani mantigin islenmedigi kararlar genelde sansa kalan kararlardir!!
1. Bir insanla anlasmiyorsan birbirine zarar vermeden ayrilmasi lazim!
2. Iki insan ayrilmayi düsünüyorsa cocuklardan cok kendinelerini düsünmeleri lazim. Ben mutlu ve huzurlu olmadigimda Cocuklarimada mutsuzluk veriyorum. Yani bende mevcut olan birsey pozitiv veya negativ aynisi cocuklarda yasiyor.
3. Önemli olan ayrilmak degil önemli olan cocuklara iyi bir Anne baba olmak lazim!!
4. Sakin duygusal bir karar vermeyin. Duygusal verilen bir karar sansa kalmis bir karardir bilimsel ve tercübesel bir yani yoktur.
5. Güzel bir hayat varken neden mutsuz bir hayat sürdürüm, bunun bana ve etrafima hic bir faydisi olmaz..
6. Hayatimin Mutlulugunu neden baskalarin eline veriyim hayatimin lideri benim ben karar vermem lazim.!!!
7. Her kararin bir pozitiv birde negativ yani vardir bunu kimse degistiremez. Önemli olan verdigim karar gelecegime umut vermesi.
hayır boşanmış insana ne gözle bakılıyomuş ki
artık 80 lerde türk filmi kafasından çıksa şu toplumda insanlar bi nefes alsa yaw
ben de boşandım, benim annem de boşandı zamanında
bize kime ne gözle baktı bilemem ama gelip suratıma bişey diyecek kadar delikanlı çıkmadı henüz
ha adamın biri sana açık öğretim kuyruğunda bakışının değişmesi mi bütün bu dullukla igili önyargının nedenine gözlemi bakılıyor kolay lokma diye sizi elde edemesede size bakışları bile değişiyor açıköğretim bürosunda kimliğimi değiştirirken neden diye sorduğunda adam soyadı değişikliği deyince boşanmamı dedi evet dedim o an bakışları değişti yiyecek gibi kimse acı şekilde tecrübe etmesin ben asla pişman değilim ayrıldığıma ama boşanmış bayan olmak kolay değil kimse oturduğu yeden gaz vermesin arkadaşa üstelik iki çocukla üstelik özel bi işte çalışarak asgari ücretle annem babam kabul etmez demiş ne yapacak o çocuklara kim bakıp bi hayat kuracak iki çocukla sanıyormuki aşık olup tekrar evlenecek hadi evlendi üvey baba iyi olacakmı allah aşkına biraz realist şeyler yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?