Olmuyorsa Olmuyor mudur?

Bunu gerçekten seni seven ve incitmekten korkan,üzerine titreyen biriyle karşılaştığında şükrederek anlayacaksın.Kimse kimseden üstün Degil,senden de kıymetli degil.Yol ver gitsin.
Cok haklısınız sorun bende bu yol verme gücünün olmaması sanırım. Neden güçsüzüm bilmiyorum ama inanın düşündükçe delirecek gibi hissediyorum. Ailemi üzüyorum. Takıntımdan kurtulmalıyım ama nasil? Peofesyonel yardim sart mi?

Şöyle söyliim sosyal medyadan her arkadaşlık isteğini kabul ederim ben,eşim dahil alay ederler benimle ni bak kimdir nedir diye,yeminle çok önemli bi konu değil bence,kimisi de sonra siliyor ki aşağı yukarı hep ayni takipçi sayım var,birisi bu kadar beni sorgulasa bi korkardım heralde orası yalan bi dünya gerçek değil ki bu kadar mesaiyi cidden hakediyor mu,ayrıca biraz saygınızı yitirmişsiniz sanırım bi süre kendinizi ilişki devam etse de etmese de geri çekin

Ne geride kalabiliyorum ne de temelli gidebiliyorum. Aralarda kaldim kendi kendime düşünüp üzülüyorum kendi kendimi heba ediyorum..

Olmuyorsa olmuyor.

Zorladıkça daha da olmuyor.

Sonuç aynı: Olmuyor.

Benzer şeyi bende yasamistim. Erkek arkadaşınızın biraz olgunlaşması gerekiyor dört yıllık ilişkide sevgi hemen biter mi bilmem ama sanmiyorum. Kendi haline bırakın eğer gerçekten seviyorsa illaki geri dönecektir .. Kendinizi boşuna uzmeyin.. Dualarim sizinle

Önceden de ayrılmıştı aniden yine konuşmamıştı aylarca. Yipratiyor bu sekilde gerek yok ki engellemeye konuşmak anlasmak varken... Sanırım anlaşmak da anlaşılmak da barışmak da istemiyor.
Sizin ilişkiniz düzeldi mi peki?

Sonra yazmıştı şuan devam ediyoruz bi daha yapmadı ondan sonra. Ara sıra aksaklık elbette olur çünkü ilişki yurutuyorsunuz mükemmel olması çok zor. Ona zaman verin ve kendinizi ona gore ayarlamayin. Şöyle yaparsam kızar falan demeyin. Siz rahat bırakın eğer olacağı varsa emin olun ne kadar zor olsa da oluyor.

Kaç yaşındasınız merak ettim cidden. Yani böyle şunu ekleyemezsin bunu ekleyemezsin muhabbeti ergence değil mi? Kırmak değil amacım ama böyle ilişki şekli olmaz. İkinizin de olgunlaşması lazım ve bence buna birbirinizi artık hayatlarınızdan çıkararak başlamalısınız.

25 ve 27

Ona yaptırmak istediğiniz şeyleri kendiniz yapmazsanız adam haklı tabiki.

ergenler gibi diyorsun ama sosyal medyaya bu kadar takılmak bu sebepten birbirini bunaltmakta bana ergence geliyo.

belki böylesi hayırlıdır?

Çok özür dilerim profil fotosu ve sözü görünce pek konuya odaklanamadım :) gece gece sağlam kahkaha attım yani

Ne oluyor bu karşı cinsle arkadaş olunca ? Benim erkek arkadaşlarım var konuştuğum keza eşimin de kız arkadaşları var beni tanıştırıp sohbet ettiğimiz ne bu böyle bi ilişki olunca hayatın tüm merkezi siz oluyormuş gibi haraketler gerçekten anlamıyorum zaten böyle ilişkide yürümez evlilikte

Ona yaptırmak istediğiniz şeyleri kendiniz yapmazsanız adam haklı tabiki.

ergenler gibi diyorsun ama sosyal medyaya bu kadar takılmak bu sebepten birbirini bunaltmakta bana ergence geliyo.

belki böylesi hayırlıdır?

Elimden birsey gelmiyor bekliyorum sadece. Tek istediğim daha fazla üzülmemek özellikle de beni umursamayan birisi için...

Reactions: KV_
Birsey olmuyor da acayip kiskaniyorum iste ne bileyim

Birsey olmuyor da acayip kiskaniyorum iste ne bileyim
Benim yerimde olsan kafayı yersin herhalde eşim bar işletiyor ve gelen kadınları kızları görmelisin ona rağmen bende tık yok çünkü biliyorum ki yapmak isteyen insan kapalı bir kutuda da olsa yapar

Benim yerimde olsan kafayı yersin herhalde eşim bar işletiyor ve gelen kadınları kızları görmelisin ona rağmen bende tık yok çünkü biliyorum ki yapmak isteyen insan kapalı bir kutuda da olsa yapar
Cok haklısınız da ne bileyim önceden de ayrıldık ama bunaltiyorum demek ki ayrilinca da kafami taslara vuruyorum :)
Simdi izlemem gereken yol nedir? Beklemede mi kalmalıyım? Yoksa restine rest çekip ben de konusmamali miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…