- 12 Kasım 2014
- 135
- 25
- 123
- 38
- Konu Sahibi kardelen_91
-
tamam canım sağolcanım benım baya oldu 4 ay olacak bu ayın 12 sınde doktor rahım toparlanmıs demıstı 2 ay yeterlı dıyor bazı doktorlar ama doktoruna bı danıs ıstersen tekrar yok canım kuruluk olmadı bende yanı hıc yasamadım
Canım senin ilk adetin kaç gün sürmüştü benm 2.gün bugün aşırı yoğun kanama var yine eskisi 3 4 gün mü sürer acaba merak ediyorum ..canım benim ilk adet biit işte dr üç adet demişti.bende acaba ikinciden sonra başlasam mı diyorum ama eminde olamıyorum bi sıkıntı olur diye kararsızım yani bi akıla ihtiyacım var psikolojikmen istiyorum.birde bende ilişki esnasında kuruluk oluyor hiç olmazdı biz yeni başladık gerçi ondan mı doğumdan mı bilmiyorum sen böyle bişeyle karşılaştınmı acaba
Ayy inşallah sağlıkla hayırla gelmiştir bebişin :)
ıns canım bılmıyorum ıste pazar gunu test yapayım dıyorum bıraz daha zaman gecsın saglıklı olsun da tek ıstedıgım bu[/QUOTE
İnşallah canım yap sen test yinede :)
canım 5 gün çok aşırı yoğundu hatta o gün dr a gittim adet olmuşsun dedi çok yoğun dedim ilk adet o yüzden , normal dedi.bana yasmin verdi kanama düzenleyici olarak kanamam azalarak 4 gün daha sürdü ve şükür bitti.benim normaldede 5-6 gün sürerdi.bakalım ikinci adet nasıl olacakCanım senin ilk adetin kaç gün sürmüştü benm 2.gün bugün aşırı yoğun kanama var yine eskisi 3 4 gün mü sürer acaba merak ediyorum ..
Tamam canım sağol, benimde bu yoğunlukta devam ederse doktora gidiyim o zaman ..canım 5 gün çok aşırı yoğundu hatta o gün dr a gittim adet olmuşsun dedi çok yoğun dedim ilk adet o yüzden , normal dedi.bana yasmin verdi kanama düzenleyici olarak kanamam azalarak 4 gün daha sürdü ve şükür bitti.benim normaldede 5-6 gün sürerdi.bakalım ikinci adet nasıl olacak
Tamam canım sağol, benimde bu yoğunlukta devam ederse doktora gidiyim o zaman .
git canım bencede gerçi ben yasmini kanamam durunca bıraktım dr 21 gün dedi ama
ölü doğum yapmış olupta ne kadar süre içinde anne olan var acaba?
canım senin ne kadarlıkken sonlandırıldı dr bana 3 ay dedien az 6 ay beklemek gerekiyor dedi doktorlar bana.ama bilemiyorum tabi hemen olur mu olmaz mı
canım senin ne kadarlıkken sonlandırıldı dr bana 3 ay dedi
en az 6 ay beklemek gerekiyor dedi doktorlar bana.ama bilemiyorum tabi hemen olur mu olmaz mı
normal doğumsa neden 6 ay dedi dr canım benimde 5 aylıktı normal doğumdu dr 3 ay dedi[/QUOTE][QUOnTE="bEtty_A, post: 38649982, member: 506823"]6aylıktı normal doğum yaptm
benimde 6 aylık normal doğumdu, hiç korunma vermedi, psikoloji ve rahmin durumuyla mı alakalı acaba, adetini ol gel dedi bana ilaç falan vericekmisiniz korunma için dedim hatta hayır hiç gerek yok korunmana sadece moralini yüksek tutmaya çalış rahmin falan çok iyi durumda bi kaç aya hamile kLırsın demişti. Bende o yüzden güçlü olmaya çalışıyorum eskisi gibi değilim yani, şimdi ilk adetimi oldum bitsin gidicem kontrole ve kısmetse yumurta takibini yapıcak doktorum onun kontrolünde hamile kalmak istiyorum bi an evvel .. Tabi Allah ne zaman uygun görürse .. Gelsinde ne zaman gelirse gelsin, Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin ..[/QUOTE]normal doğumsa neden 6 ay dedi dr canım benimde 5 aylıktı normal doğumdu dr 3 ay dedi
Ben de 39+5 gunluk bebegimi kaybettim kizlar ocak ayinda. Cok zor gunlerdi. Her seyi hazirdi bekliyoduk. Kiyafetlerini bile dolaba yerlestirmistik ki kaybettik. Sancilarim baslamisti. 5 dk da bire inmisti ki hareketleri kesildi. Nasip. Bana doktor 6 ay korun dedi ben 4 ay sonra hamile kaldim cok stresliydim. Psikolojim hazir deildi sanirim. 9 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum. Simdi yine hamileyim. Ins bu sefer saglikla huzurla kucagima alirim yavrumu
Allah yardımcın olsun canım .. İnşallah sorunsuz gebelik geçirir bebeğini alırsın kucağına .. Stres en büyük etken dimi, bende bazen korkuyorum yeni gebelil olursa nasıl tepki veririm acaba nasıl davranırım diye bu yüzden hep güçlü olmaya çalışıyorum kendimi yeni gebeliğe hazırlamaya çalışıyorum psikolojik anlamda ..Ben de 39+5 gunluk bebegimi kaybettim kizlar ocak ayinda. Cok zor gunlerdi. Her seyi hazirdi bekliyoduk. Kiyafetlerini bile dolaba yerlestirmistik ki kaybettik. Sancilarim baslamisti. 5 dk da bire inmisti ki hareketleri kesildi. Nasip. Bana doktor 6 ay korun dedi ben 4 ay sonra hamile kaldim cok stresliydim. Psikolojim hazir deildi sanirim. 9 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum. Simdi yine hamileyim. Ins bu sefer saglikla huzurla kucagima alirim yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?