[QUOTE="bEtty_A, post: 38660281, member:
öyle bir açıklama yapmadı bende sormadım soracak halimde yoktu.aklımada gelmedi.benim eşim düşmedi müdahale ettiler belki ondandır.bilmiyorum rahimle ilgili bir şey demediler..kendimi hazır hissetmiyorum zaten şuan.doğumdan sonra 40.gün adet oldum her şey normal şuanda.[/QUOTE]
Tabi ne zaman hazır hissederseniz o zaman düşünüyosunuz yeni gebeliği .. Benim gibi durumda olanlar da bir an evvel artık yeni güzel şeyler duymak istiyor .. Gebeliğimin 3.ayında başladım ben kötü şeyler duymaya, hastalığa ait bilgiler okudum hiçbi şans olmadığını bilebile canına kıymak istemedim. Trizomi 18 di bebeğim .. Sonra 6.aya kadar gitmediğimiz prof kalmadı hep kötü şeyler hep ağlamaklı günler vs nasıl olduğumu tahmin bile edemezsiniz, hep bi umut belki yaşar diye düşünüp bekledim öyle .. Ve bebeğim ve ben risk altına girmeye başladık artık iyice onun durumu kötüleştikçe benim vucudum da kötüye gidiyordu, en son artık 6.ay bittiğinde kalp atışlarının da gittikçe zayıfladığı gelişimimde tamamen duyduğunu öğrendik ve daha bi sürü şeyler öğrendik tabi .. Yani demem o ki aylardır 4 aydır yaşıyorum ben bu acıları bu psikolojiyi, burda kimimiz hiçbişey olmadan bi anda kaybetti bebeğini onlar için bu yıkım daha zor belkide .. Bense bekledim hep bekledim ama sonuç o hastaneden bomboş geri dönüş .. Kendime ve bebeğime söz verdim ben asla isyan etmedim etmicem de bi an evvel kendime gelip yeni bebekle acımı dindirmeye çalışıcam, oğlumun kardeşini Allah ne zaman uygun görürse o zaman yollicak inanıyorum ben buna .. çok zor bi süreç ama ben bu şekilde atlatmaya çalışıyorum buradaki birçok arkadaşımda öyle düşünüyor, kiminin bekleme süresi var beklemek zorunda tabi ama ben kendimi hazır hissediyorken vucutta hazırsa bekleme sürem yoksa neden olmasın ki zaten hemen olucak diye bişey yok Allah bilir orasını .. Kusura bakmayın uzun oldu biraz :) Kendinizi ne zaman hazır hissederseniz Allah yakın zamanda sağlıklı bi bebek verir inşallah ..