- 3 Ocak 2015
- 483
- 352
- 88
- 36
- Konu Sahibi kardelen_91
Sen de baya buyuk kaybetmissincanım başımız sağolsun benim de bebeğim 38+2 de kaybettim. senin bebeğinin ölüm sebebi belli miydi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen de baya buyuk kaybetmissincanım başımız sağolsun benim de bebeğim 38+2 de kaybettim. senin bebeğinin ölüm sebebi belli miydi?
Allah yardımcın olsun canım .. İnşallah sorunsuz gebelik geçirir bebeğini alırsın kucağına .. Stres en büyük etken dimi, bende bazen korkuyorum yeni gebelil olursa nasıl tepki veririm acaba nasıl davranırım diye bu yüzden hep güçlü olmaya çalışıyorum kendimi yeni gebeliğe hazırlamaya çalışıyorum psikolojik anlamda ..
Ahhhh caniiiiimmmKan pıhtılasması olarak belirledi doktor ama inanasım gelmiyor hiç.1 ay oldu kaybedeli daha lohusaym![]()
Malasef canım ilk bebeğimz di bu acınin gerçekten tarifi çok zor. Ama burda sizlerle konuşup paylaştıkça az da olsa rahatlıyorum.
[QUOTE="bEtty_A, post: 38660281, member:
öyle bir açıklama yapmadı bende sormadım soracak halimde yoktu.aklımada gelmedi.benim eşim düşmedi müdahale ettiler belki ondandır.bilmiyorum rahimle ilgili bir şey demediler..kendimi hazır hissetmiyorum zaten şuan.doğumdan sonra 40.gün adet oldum her şey normal şuanda.
amin canm Sağolasın Allh ım kımseye evlat acısı yaşatmasın. Hayır bn çok gitmek istedim ama mezarlıpa izin verilmedi Gitmeme biraz zamn geçsin öyle diyorlar meleğim sadece hayalimde.
Ben Seni cok iyi anliyorum. Cok zor bi aci. Cok zor zamanlar. Hamile bile gormek istemiyorsundur biliyorum. Bebeginin kiyafetlerini ne yaptin. Adi neydi canim. Esin sana destek oluyor mu. Isyan etme sakin. Cok dua etHele bibebek gördüğümde yüreğim yanıyor anlatamam.Kimse beni anlamıyomus gibi geliyor tek burda bakıyorum kk da bnm gibi olanmelek annelerını görünce yazdıklarını okuyunca içim rahatlıyor azda olsa.
Dogumda gormedin mi canim
ben seni cok iyi anliyorum. Onunla ayni bebekler insanin icini acitio. Ustelim benim ablamin kizi ile benim oglumun arasi 1 hafta. Onu gordukce icim parcalaniyo. Simdi yuruyo o. Benim oglum da yurucekmis diorm. Onu sevdikce annemler benimki de burada olacakti ikiz gibi olacaklardi diyorum. Ama hayirlisi buymus. Ya hasta olsaydi da yuruyemeseydi falan die aklima getiriyorum. Ne yapalim. Ins sefaatine nail oluriz
Ben Seni cok iyi anliyorum. Cok zor bi aci. Cok zor zamanlar. Hamile bile gormek istemiyorsundur biliyorum. Bebeginin kiyafetlerini ne yaptin. Adi neydi canim. Esin sana destek oluyor mu. Isyan etme sakin. Cok dua et
Biz goremedik defnedilislerini yavrularimizin. Olsun hayirlisi. Onlar bizi cennette taniyip cagiracaklar ins. Ben de kiyafetlerini kaldirdim. Ins bebegim olursa giydirmek cok istiyorum. Benim bi tane kizim var 4.5 yasinda. Allah ona ve karnimdakine omur versin. Pazartesi kalp atislarini duymak umidiyle gidecegm ins duyabikirimKıyafetlerı duruyo Cnm bi kaçını dagıttık ama digerlerine kıyamadımEn büyük destekcim eşim oldu zaten onunla avundum ona sarıldım hep bu ilk bebeğimiz oldugu için boşlukta kalmıstım sağolsun herkes tesellı ettı elinden geldiği kadar. Meleğim in ismi fatıma oldu o isimle çağırmıslar defnederken.
Senin sezeryan mi oldu canimKıyafetlerı duruyo Cnm bi kaçını dagıttık ama digerlerine kıyamadımEn büyük destekcim eşim oldu zaten onunla avundum ona sarıldım hep bu ilk bebeğimiz oldugu için boşlukta kalmıstım sağolsun herkes tesellı ettı elinden geldiği kadar. Meleğim in ismi fatıma oldu o isimle çağırmıslar defnederken.
Ozelde mi devlette mi dogum yaptin canim. Dogumdan sonra odada yalniz miydin bebekli birileri de var miydi? Ben yan odalardan gelen bebek aglama seslerini hala unutamiorm. Bi bebek aglasin ama yenidogmus bebek. Hala o anlari hatirliorm.Kıyafetlerı duruyo Cnm bi kaçını dagıttık ama digerlerine kıyamadımEn büyük destekcim eşim oldu zaten onunla avundum ona sarıldım hep bu ilk bebeğimiz oldugu için boşlukta kalmıstım sağolsun herkes tesellı ettı elinden geldiği kadar. Meleğim in ismi fatıma oldu o isimle çağırmıslar defnederken.
Ozelde mi devlette mi dogum yaptin canim. Dogumdan sonra odada yalniz miydin bebekli birileri de var miydi? Ben yan odalardan gelen bebek aglama seslerini hala unutamiorm. Bi bebek aglasin ama yenidogmus bebek. Hala o anlari hatirliorm.
Ama simdi simdi toparlandim cok sukur. Hatta bi arkadasin dogumuna hayirli olsuna bile gidebildim ve etkilenmedim cok.
En son aciyi kis girince yasadim. Kis bebekleri bana oglumu hatirlatti.
Allah hayirlisini versin