Ölü doğum sonrası Tekrar anne olmak isteyenler.

çoğumuz aynı acıyı yaşadık bende çok acı çektim doğum öncesinde,doğum sırasında,sonrasında tarif etmek imkansız.doktor peşinde şehir şehir gezdim en iyisini aradım taradım hepsi aynı şeyi anlattı.herkes acısını farklı şekilde dindirmeyi istiyor tabiki.benimde aklıma geliyor başka bir bebekle acımı dindirebilir miyim diye çok düşünüyorum.ya yine aynı şey olursa diye de korkuyorum.çok düşük bir ihtimal ama yinede insanın aklını kurcalıyor.zaten onun acısı dinmeyecek o başkaydı.zamanla alışacaz belkide bilmiyorum.biraz daha zamana ihtiyacım var.Allahm aynı acıları tekrar yaşatmasın inşallah.[/QUOTE]
Amiiin. Hastane hastane dolasmak da zor. Benim gibi her sey normalken pat die kaybetmek de ama yine sizinki her an beklemek de zor olsa gerek. Allah yasatmasin...
ben bu bebegimle daha da toparlanirim sanirim. Ins Allah nasip eder

[QUOTE="bEtty_A, post: 38668499, member:

çoğumuz aynı acıyı yaşadık bende çok acı çektim doğum öncesinde,doğum sırasında,sonrasında tarif etmek imkansız.doktor peşinde şehir şehir gezdim en iyisini aradım taradım hepsi aynı şeyi anlattı.herkes acısını farklı şekilde dindirmeyi istiyor tabiki.benimde aklıma geliyor başka bir bebekle acımı dindirebilir miyim diye çok düşünüyorum.ya yine aynı şey olursa diye de korkuyorum.çok düşük bir ihtimal ama yinede insanın aklını kurcalıyor.zaten onun acısı dinmeyecek o başkaydı.zamanla alışacaz belkide bilmiyorum.biraz daha zamana ihtiyacım var.Allahm aynı acıları tekrar yaşatmasın inşallah.[/QUOTE]

Öyle canım herkesin derdi aynı .. Bende çok korkuyorum yine tekrarlarsa yasa başka bi durumla karşılaşırım diye ama böyle düşünerek daha da çıkmaz yola girmekten korkuyorum o yüzden hem doktorumla görüşüyorum sürekli eşim ailemde yanımda herzaman, onlarla konuşup rahatlıyorum kafamdan atıyorum kötü düşünceleri .. Sonuçta Allah ın dediği olucak biz naparsak yapalım ne kadar beklesek de beklemesek de .. Allah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı evlat versin inşallah ..

Amiiin. Hastane hastane dolasmak da zor. Benim gibi her sey normalken pat die kaybetmek de ama yine sizinki her an beklemek de zor olsa gerek. Allah yasatmasin...
ben bu bebegimle daha da toparlanirim sanirim. Ins Allah nasip eder[/QUOTE]

inşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini.Allahım korusun ikinizide

Öyle canım herkesin derdi aynı .. Bende çok korkuyorum yine tekrarlarsa yasa başka bi durumla karşılaşırım diye ama böyle düşünerek daha da çıkmaz yola girmekten korkuyorum o yüzden hem doktorumla görüşüyorum sürekli eşim ailemde yanımda herzaman, onlarla konuşup rahatlıyorum kafamdan atıyorum kötü düşünceleri .. Sonuçta Allah ın dediği olucak biz naparsak yapalım ne kadar beklesek de beklemesek de .. Allah hepimize sağlıklı gebelik sağlıklı evlat versin inşallah ..[/QUOTE]

amiiinnn inşallah.Allahım güç kuvvet versin inşallah hepimize

Kan pıhtılasması olarak belirledi doktor ama inanasım gelmiyor hiç.1 ay oldu kaybedeli daha lohusaym
Merhaba.nasil oldun canim ? Ben baska bi doktora gorundum o bana pihtilasma testi yapti. Onda mhtfs 1298AC heterozigot cikti. Sanirim bende de pihti sorunu var. Sanirim benim bebeklerim de o sebeple vefat ettiler senin faktorun neydi. Yani oyle bi durumda hamilelik bu kadar bile ilerleyebiliyormus oyle mi. Bize bi doktor sonuc pozitif bile olsa dusuk sebebi o olabilir ama oludogum cok gec bi haftada olmus pihti sebp degildir dedi ama bakalim persembe ne dicek doktor

Hanife cnm bende
40 haftalik bebegimi kordon dolanmasindan kaybettim bindebir oluyor oda bize denk gelmis sanirim.sendemi sezeryan oldun korunma suren bittimi

Hanife cnm bende

40 haftalik bebegimi kordon dolanmasindan kaybettim bindebir oluyor oda bize denk gelmis sanirim.sendemi sezeryan oldun korunma suren bittimi
canım ben kendimi tek sanıyordum araştırdım böyle bebek kaybeden yok doktorlarda öyle diyor hiç görülmemiş bi durum diyorlar tan olarak yazarmısın nasıl bebeğini kaybettiğini eğer sakıncası yoksa tekrar hamilesin sanırım hayırlı olsun 7 ay ara az bi süre değil inşallah sorun yaşamazsın

maalesef sezeryan canım

Bebegini kaybedenler Allah yardimciniz olsun. Bizi biz anlariz ancak. Sezeryan olmak daha da zor olmustur eminim...allah bi daha hicbirimize yasatmasin

28 kasim cok yeni...acisi taze olanlar icimi daha da burkuyor. Benim 16 ocakta tam 1 sene olacak. Tabi insan hala dusunuyor. Dun bile agladim ama hafifledi cok sukur acilarim. Sizin de hafiflicek ins. Yeniden bebeklerimiZ olursa saglikla daha da toparlariz ins. Bana da dua edin yarali anneler ins bu bebegim yasar saglikla huzurla

Slm kizlar ben daha yeni uye oldum buraya.. ilk de siz yaziyorum.. icimi dokmek istiyorum size (( oncelikle bas sagligi diliyorum.. biliyorum kolay degil ama Rabbim aldi mukvati buyuk olacak.. kalbimizi bozmayalim ins... ben pco hastasiyim yasim 32 oldu 15 yildir anne olmaya calisiyorum ilk denemem kolifinle oldu 2002 yillinda dunyalar benim olmustu bi gece birden sanciladim erken dogdu ve öldü (( sonra o esime asilma yaptik milyonda bi olan oldu hem gebe kaldim hem dis gebe olmusum ikisi ayni anda kürtaş oldum ama hala hamileyim derken disgebe mis onuda alirken patladi ben ölümden döndüm (( derken kocam beni yari yolda birakti bosandik.. asilamadan sonra bi kere tup bebek denedik yine olmadi sonra bosandik.. ben inatla bidaha denemek istedim acele ettim ewlenmek icin ewlendim onda da sperm dusuktu.. benim pco arti kg aldim.. biz direk tup bebek yaptik baya bi yumurtadan ikisi konuldu biri tutmus o bebek de 12 haftalik oldu kalp atmadi onuda aldilar.. benim piskoloji bitti noldu onunlada bosandim (( uzun oldu kizlar ama icimi dokmek istedim kusura bakmayin..

Bunun uzerinden de 6 yil gecti.. simdi bi aylik ewliyim.. ilk defa asik oldum.. o hic ewlenmemis ama Allahin hediyesi bana :) cok sukur.. persembe kadin dr terminim var kontoll icin.. sonra laserle bakacak cunku yolun biri yok dis gebelikden dolayi.. iki tup var.. bakacak o bir yolu acik mi diye eger aciksa bi alti ay korma dedi.. delecek disini tuplerin.. eger kapali ise direk tup bebek... benim icinde dua edin olurmu.. 15 yil hic kolay olmadi zar zor halime oluyorum bide bunlar oldu ( Rabbim simdi yuzumuze bakar ins... Saolun kizlar simdiden.. bi rahatladim icini doktum

İNŞALLAH CANIM

allah yardıncın olsun

rabbimiz zaten bize bakıyor hiç şüphen olmasın. o bizi deniyor ne tepki vereceğiz diye. herkes bi şeyler yaşıyor. amaç bizim ceennete layık insanlar olmamız. inşallah her şey gönlüne göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…