- Konu Sahibi Edwbelstefela
-
+ Beceriksiz, eşcinsel diye de adını cıkarırdım. Bu dilden anlarlar cunku
bence hata sizde. neden ezik büzük duruyorsunuz yanında?? suçlu gibi durmayın. özgüveniniz gelsin. geçin yatağınıza yatın. rutin hayatınıza dönün. asıl siz onu aşağılayın tersleyin. çok vıdı vıdı yaparsa da kovun gitsin evden.
yanına ilişip merhamet, sevgi falan istemeyin. ha bir de lütfen çalışın, şayet çalışmıyorsanız
Düğün bitti. Gerdek gecesi kv, elti, görümceler biz de çarşaf adeti var dediler bana.
Neden dedim, bekaret meselesi dediler.
Öncelikle bu mesele, kocamla benim aramda. Bana güvenmiyorsa evlenmeyecekti. Kocamla aramdaki mahremiyet sizi ilgilendirmez.
Ayrıca zar diktirme diye bir operasyon var, hiç duymadınız mı dedim.
O şokla defolup gittiler, çarşaf falan kalmadı akıllarında.
Özetle, kabahatin yokken neden ezik duruyorsun?
Güven olmadan evlilikte mutlu olmak mümkün değil. Gün gelir seni aldatır, zaten bakire değildin, sen de beni aldattın der, üste çıkar.
Boşan, hergün ölmekten iyidir.
Evlendigim den beri çalışmıyorum. Düğün işleri filan çok yoğun du ayrıldım işten. Bi kaç ay geçsin girerim dedim ama işte
Siz kendinize ediyorsunuz ne ediyorsanız.
Sürekli bir açıklama çabası, doktora gitmeler, ikna turları, nabız yoklamalar.
Eşinize bu cesareti siz veriyorsunuz.
Neden?
gerçekten anlamıyorum neden böyle pasif pasif durduğunu
nasıl kendine böyle davranılmasına izin veriyorsun
benim himende kanamam oldu mu olmadı mı bilmiyorum
sanırım tahriş kaynaklı bi sürü kere kanama yaşadım ama yara da varmış benim rahim ağzımda belki de o kanadı
ama kalkıp da eşim bunu bana soramaz
hem erkekler kadının asıl bundan sonra başkasıyla beraberlik yaşamadığını nereden bilecekler ki? ortada zar da yok
asıl ondan sonra endişe etsinler bence
yahu al git doktora eşini en azından ne zaman bozuldugu daha önce cinsel ilişkiye girmediğin hepsi bellidir bunların senin eşin tam bir ö....z kusura bakma ayrıa adam sana imada bulunmuyor senden emin kafana takma demiş ne için bu kadar mahvediyorsun hayatını.Bak canım ben herşeyimle kendimden eminim seninle istediğin Dr giderim ilerde başıma kalkacaksan emin olmak için benle Dr.geleceksin de.Ya işte bişey olmayacağını biliyorum ama öyle bi haldeyim ki kendime kızmaya başladım resmen ya. Sanki hersey benim suçum gibi
Bi 10 15 gün önce buraya yazmıştım yine. Eşimle problemimi. Buraya yazdıktan ertesi gece anlattım eşime.
Kanama olmamasinin sebebinin Damarsiz yerden yirtilmis olabileceğini söyledim. Doktor öyle dedi dedim herkesin yapısı aynı değil dedi dedim.
Alla alla bi sen misin yapısı değişik dedi. Dalga geçer gibi. Ve gerçekten o anda kendimi bi sığıntı gibi hissettim sanki annem babam yok ona mecbur kalmışım gibi.
biraz daha oturdum yanında hiç sesimi çıkarmadım. Sonra ben yapamam dedim bu şekilde bu imalarinla yaşayamam sen benim kocam olmuşsun seninle nasıl bir ömür geçiricem dedim. Bana saçmalama çokta konuşma kapa şu konuyu diye bağırdı. Ben kafama takmamak
için dalgaya alıyorum dedi. Bende dalgaya alacağına sana inanıyorum desen beni rahatlatsan Daha iyi olmazmı dedim. o işler bildiğin gibi değil buna sukret dedi. Ulan ben ne yaptım neye sukredicem allah aşkına ben hiç bişey yapmadım ama niye sana boyun egiyorum niye suçlu gibi gözüküyorum dedim. Cevap vermedi daha takma kafana dedi gitti uyumaya.
Allah aşkına ben bu Adamla ne yapayım doğru düzgün bi konuşmamiz dahi yok gece uyurken bile sirtimiz dönük oluyo evli gibi değiliz asla bişey yaşamıyoruz.
Bırakıp gitsem annem babam kahrindan ölür. Böyle de ben ölüyorum. Benim hayatım bitti ya vallahi hiç umudum yok artık ot gibi yaşıyicam. İki damla kan içim tüm hayatım bitti hemde hiç bişey yaşamadan. Kaç gündür ölü gibiyim ne yemek yapıyorum ne bişey Evime süpürge bile açmadim bu 10 15 gündür böyle bu konuyu açtığım günden beri zaten öncesi de çok normal değildi ama 10 15 gündur safece nefes alıyorum başka hiç bişey yapmıyorum. Koltukta bahtaniye yle yatıyorum aksama kadar telefonda benim gibi birileri varmı diye araştırma yapıyorum. Aklım yerindee değil. Kendime bişey yapmaktan korkuyorum gece olsun uyuyayim istiyorum bidaha uyanmamak istiyorum allahım ben je günah işledim böyle bi adamla yuva kurdum. Rabbim herkese hayırlı eşler Versin. Benim hayatım bitti çocuğum olsun da istemiyorum zaten nasıl olucak bu gidisle. Bu ev üstüme geliyo her eşyamı özenerek aldım şimdi hiç biri gözümde yok kulannamk bile istemiyorum midem bulanıyor. Psikolojim bitti benim tamamen. Aklıma Gençliğim geliyor gençken mastürbasyon yapardım çocukluk işte arkadaşlar yapıyoruz derdi bende öyle başlamıştım yastiga sürtünürdüm ama yıllarca yaptım. Bunun zarar verdiği geliyo aklıma sonra kendime bela okuyorum sen nasıl bunu yaptın diye kendimden utanıyorum. Birsürü şey. Bu Psikolojiye girmeyen anlamaz malesef.
Neden hala o evdesiniz
Size inanmayan bir adamla neden hala evlisiniz
Sizi iki damla kana indirgemiş bir budala öküze neden hala dert anlatmaya çalışıyorsunuz
Ayrıca mastürbasyonun bu durumla bir ilgisi yok gereksiz takıntı yapmışsınız
O sizden bekledigi iki damla kan ,eşinizin beynine gitse iyi olur.
Nerden biliyormuş da bir sende mi öyle oluyor diyor. Sadece kanlamı anlaşılıyor bu ayrıca zamanla genişler orası o kadar dar olmaz acımaz. Madem bu kadar tecrübeli bundan da anlaması gerekirdi. Kime ne anlatçan ya adam tecrübeden dem vuruyor. Birde üste çıkıyor seni kendinden şüphe ettiriyor, hayattan soğutuyor.
Psikolojik şiddet bildiğin bu. beraber gidin dr a sonrada o bakir olmadığı için ve seni bu kadar üzdüğü için boşanmak iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?