Ölü gibiyim..

Ya ben yüzüne diyemiyorum siz böyle gerizekalı filan diyorsunuz ya vallahi rahatliyorum yani. :KK70:
Hahahah çok tatlısınız:KK36: Bir sınavdan geçiyorsunuz, eşiniz kul hakkınıza giriyor. Müslümansanız din alimiyle bile görüşebilirsiniz, imam hoca her neyse eşinize fırçayı çekecektir buna emin olabilirsiniz.(hakiki hocaysa tabi) Dinen de kocanın karısına iftirası ciddi bir sebeptir. Doktora da gidin doktor konuşsun. Sonra da suratına tükürün benim yerime de tükürün. Velev ki cidden birileriyle yatmış olun, onun pipisinden kan gelmiyor diye bakir olduğu ne malum? Ay acayip sinirlendim cahil herif

Ya ben yüzüne diyemiyorum siz böyle gerizekalı filan diyorsunuz ya vallahi rahatliyorum yani. :KK70:
Niye demiyorsun desene agzina geleni sayip cekip gitsene.napcakmis seni vuracakmiymis.korkma o esin olacak yaratiktan cek kapiyi anlat ailene.kopar kiyameti bekledigin hata.bu adamla omur gecer mi??? O da senin bilecegin iş...

Benimde bisey olmadı ,ama hic sormadı eşim ,bunu düşünmedi bile .Ne salak insanlar var yaaa .
Sen cok biliyosun git bi doktora sen sor deseydin.Dava bile açarım sana deyin.İftira davası.Siz sustukça üste çıkacak .Yıkın ortalığı çekin gidin ,sen bana inanmıyorsan boşanalım diye.
Sanki kendi bi halt etmemiş .Susmayın .

Canım şimdi nasılsınız anlayamadım ilk geceden sonra bırlıktelık olmadığımı ıkınız arkanızı dönüp yatıyorsunuz ama hala aynı evdesınız ortada kalmak nıye ?

Her erkeğin karakteri farklı , kimisi yetişme tarzı ve dogmalar nedeniyle önyargılı ve agresif yaklaşıyor bu konuda.Lakin siz evlisiniz , tüm bu konulardan önce size sevgisi saygısı ve güveni ön planda olmalı.Zorunuza gidiyor bu davranışı ve sonuna kadar haklısınız da ancak benim tavsiyem karşınıza alarak bu tutumun sizi ne kadar kırdığını , ispata açık olduğunuzu ancak buna gerek duyulmasının bile sizi ne kadar yaraladığını ve o an artık bu konuyu tüm detayları ile konuşarak sonuca varmak istediğinizi belirtmeniz.Sürekli bir ispat konuşması yapmayın , esas olan bu durumun sizde yarattığı olumsuz duygular ve ilişkinize verdiği zarar.Sizinle konuşmak istemezse de konuşmaya zorlamalı , sakin ve açık bir dille düşüncenizi anlatarak sonuca varmalısınız.Eğer hala size aynı yaklaşımla devam ederse yıkılması güç bir duvarı ve sizden önce kendine ciddi bir güvensizliği var demektir.Sevgi bambaşka bir boyuttur , bu bekaret kriterinin hala varolması gerçekten onur kırıcı.

Ya bence o değil siz takıyırsunuz kendi kendinize ispat yoluna girmişsiniz sanki bişey varmış gibi dikkat çekiyorsunuz eşinizin dediği gibi takmayın ya taksa adam olay çıkarır ne biliyim daha saçma şeyler yapar unut sende boşver vijdanın rahatsa devam et boşver

Siz ona bisey ispatlamak zorunda degilsiniz

Benimde kan gelmedi cok sükür esim de sorun etmedi.

Bi 10 15 gün önce buraya yazmıştım yine. Eşimle problemimi. Buraya yazdıktan ertesi gece anlattım eşime.
Kanama olmamasinin sebebinin Damarsiz yerden yirtilmis olabileceğini söyledim. Doktor öyle dedi dedim herkesin yapısı aynı değil dedi dedim.
Alla alla bi sen misin yapısı değişik dedi. Dalga geçer gibi. Ve gerçekten o anda kendimi bi sığıntı gibi hissettim sanki annem babam yok ona mecbur kalmışım gibi.
biraz daha oturdum yanında hiç sesimi çıkarmadım. Sonra ben yapamam dedim bu şekilde bu imalarinla yaşayamam sen benim kocam olmuşsun seninle nasıl bir ömür geçiricem dedim. Bana saçmalama çokta konuşma kapa şu konuyu diye bağırdı. Ben kafama takmamak
için dalgaya alıyorum dedi. Bende dalgaya alacağına sana inanıyorum desen beni rahatlatsan Daha iyi olmazmı dedim. o işler bildiğin gibi değil buna sukret dedi. Ulan ben ne yaptım neye sukredicem allah aşkına ben hiç bişey yapmadım ama niye sana boyun egiyorum niye suçlu gibi gözüküyorum dedim. Cevap vermedi daha takma kafana dedi gitti uyumaya.
Allah aşkına ben bu Adamla ne yapayım doğru düzgün bi konuşmamiz dahi yok gece uyurken bile sirtimiz dönük oluyo evli gibi değiliz asla bişey yaşamıyoruz.
Bırakıp gitsem annem babam kahrindan ölür. Böyle de ben ölüyorum. Benim hayatım bitti ya vallahi hiç umudum yok artık ot gibi yaşıyicam. İki damla kan içim tüm hayatım bitti hemde hiç bişey yaşamadan. Kaç gündür ölü gibiyim ne yemek yapıyorum ne bişey Evime süpürge bile açmadim bu 10 15 gündür böyle bu konuyu açtığım günden beri zaten öncesi de çok normal değildi ama 10 15 gündur safece nefes alıyorum başka hiç bişey yapmıyorum. Koltukta bahtaniye yle yatıyorum aksama kadar telefonda benim gibi birileri varmı diye araştırma yapıyorum. Aklım yerindee değil. Kendime bişey yapmaktan korkuyorum gece olsun uyuyayim istiyorum bidaha uyanmamak istiyorum allahım ben je günah işledim böyle bi adamla yuva kurdum. Rabbim herkese hayırlı eşler Versin. Benim hayatım bitti çocuğum olsun da istemiyorum zaten nasıl olucak bu gidisle. Bu ev üstüme geliyo her eşyamı özenerek aldım şimdi hiç biri gözümde yok kulannamk bile istemiyorum midem bulanıyor. Psikolojim bitti benim tamamen. Aklıma Gençliğim geliyor gençken mastürbasyon yapardım çocukluk işte arkadaşlar yapıyoruz derdi bende öyle başlamıştım yastiga sürtünürdüm ama yıllarca yaptım. Bunun zarar verdiği geliyo aklıma sonra kendime bela okuyorum sen nasıl bunu yaptın diye kendimden utanıyorum. Birsürü şey. Bu Psikolojiye girmeyen anlamaz malesef.

Vay anlayissiz kusura bakma ama ve cahil adam illa kan olmali diye bir kaide yok kaldı ki bu konunun hala bu kadar önemsenmesi çok ilginç neyse o başka mevzu çok özel olacak ama bende de bir gram kanama olmadı hatta ıliskimiz zor oldu iki gün sonra dra gittik neden yapamıyoruz diye bana dedi ki çok az tahriş var ama çok kanaman olur zamana bırakın demişti hiç de bi kanama olmadı düğün gerginliğini vs atınca rahat oldu iliski

Al bu cahili canım bi jinekologa götür ha bisey ispatlamak zorunda değilsin amma utansın sonra da vur kicina tekmeyi

Öyle kendini de suçlama mastürbasyon vs zarar veremez çok masumsun ya sen Allah yardım etsin bu öküzden kurtul ömrünü yer insanın bu konu geçse bile unutulsa bile

Birlikte olmuyor musunuz?

Ben 2 aylık bir evlilik yaşadım. Şahıs nasıl yapacağını bile bilmiyordu. Yapamadı ve kan gelmedi diye surat ekşitti. Doktora gittik hala kızdım ve esnek olduğumu söyledi. Sonra ben yanaştım o kaçtı ben yanaştım o kaçtı. Meğer beyimizin sorunları varmış. Boşuna kendimi suçlu hissettirmişti.

Çözümsüz değil senin durumun. Birlikte doktora gidin. Orda anlatsınlar herkesten kan gelmez. Bana da kan gelmeyeceğini söyledi doktor.

Kendini kapana sıkışmış gibi hissetmene gerek yok yani. He baktın hala güvensiz hala anlamıyor. O zaman düşünürsün. Sıkma canını sakın

Uzuldum
Bi 10 15 gün önce buraya yazmıştım yine. Eşimle problemimi. Buraya yazdıktan ertesi gece anlattım eşime.
Kanama olmamasinin sebebinin Damarsiz yerden yirtilmis olabileceğini söyledim. Doktor öyle dedi dedim herkesin yapısı aynı değil dedi dedim.
Alla alla bi sen misin yapısı değişik dedi. Dalga geçer gibi. Ve gerçekten o anda kendimi bi sığıntı gibi hissettim sanki annem babam yok ona mecbur kalmışım gibi.
biraz daha oturdum yanında hiç sesimi çıkarmadım. Sonra ben yapamam dedim bu şekilde bu imalarinla yaşayamam sen benim kocam olmuşsun seninle nasıl bir ömür geçiricem dedim. Bana saçmalama çokta konuşma kapa şu konuyu diye bağırdı. Ben kafama takmamak
için dalgaya alıyorum dedi. Bende dalgaya alacağına sana inanıyorum desen beni rahatlatsan Daha iyi olmazmı dedim. o işler bildiğin gibi değil buna sukret dedi. Ulan ben ne yaptım neye sukredicem allah aşkına ben hiç bişey yapmadım ama niye sana boyun egiyorum niye suçlu gibi gözüküyorum dedim. Cevap vermedi daha takma kafana dedi gitti uyumaya.
Allah aşkına ben bu Adamla ne yapayım doğru düzgün bi konuşmamiz dahi yok gece uyurken bile sirtimiz dönük oluyo evli gibi değiliz asla bişey yaşamıyoruz.
Bırakıp gitsem annem babam kahrindan ölür. Böyle de ben ölüyorum. Benim hayatım bitti ya vallahi hiç umudum yok artık ot gibi yaşıyicam. İki damla kan içim tüm hayatım bitti hemde hiç bişey yaşamadan. Kaç gündür ölü gibiyim ne yemek yapıyorum ne bişey Evime süpürge bile açmadim bu 10 15 gündür böyle bu konuyu açtığım günden beri zaten öncesi de çok normal değildi ama 10 15 gündur safece nefes alıyorum başka hiç bişey yapmıyorum. Koltukta bahtaniye yle yatıyorum aksama kadar telefonda benim gibi birileri varmı diye araştırma yapıyorum. Aklım yerindee değil. Kendime bişey yapmaktan korkuyorum gece olsun uyuyayim istiyorum bidaha uyanmamak istiyorum allahım ben je günah işledim böyle bi adamla yuva kurdum. Rabbim herkese hayırlı eşler Versin. Benim hayatım bitti çocuğum olsun da istemiyorum zaten nasıl olucak bu gidisle. Bu ev üstüme geliyo her eşyamı özenerek aldım şimdi hiç biri gözümde yok kulannamk bile istemiyorum midem bulanıyor. Psikolojim bitti benim tamamen. Aklıma Gençliğim geliyor gençken mastürbasyon yapardım çocukluk işte arkadaşlar yapıyoruz derdi bende öyle başlamıştım yastiga sürtünürdüm ama yıllarca yaptım. Bunun zarar verdiği geliyo aklıma sonra kendime bela okuyorum sen nasıl bunu yaptın diye kendimden utanıyorum. Birsürü şey. Bu Psikolojiye girmeyen anlamaz malesef.
Çok üzüldüm ama yol yakınken ayrılmak en iyisi galiba çocuk olmadan yada son kez konuş bana güvenmiyorsan bitsin bu iş de

Birlikte olmuyor musunuz?

Ben 2 aylık bir evlilik yaşadım. Şahıs nasıl yapacağını bile bilmiyordu. Yapamadı ve kan gelmedi diye surat ekşitti. Doktora gittik hala kızdım ve esnek olduğumu söyledi. Sonra ben yanaştım o kaçtı ben yanaştım o kaçtı. Meğer beyimizin sorunları varmış. Boşuna kendimi suçlu hissettirmişti.

Çözümsüz değil senin durumun. Birlikte doktora gidin. Orda anlatsınlar herkesten kan gelmez. Bana da kan gelmeyeceğini söyledi doktor.

Kendini kapana sıkışmış gibi hissetmene gerek yok yani. He baktın hala güvensiz hala anlamıyor. O zaman düşünürsün. Sıkma canını sakın

Bu doktor olayını açtığımdan beri yani bi 15 gün oldu sanırım. yakinlasma anlaminda hiç birşey yok. Ondan öncesi tabi oluyordu bu doktorun yirtik olduğunu söylediğimden beri uzak.

Canım şimdi nasılsınız anlayamadım ilk geceden sonra bırlıktelık olmadığımı ıkınız arkanızı dönüp yatıyorsunuz ama hala aynı evdesınız ortada kalmak nıye ?

4 aylık evliyiz yeni 4 ay oldu canım. Biz gelmeyince kan esnek olma üzerinde durduk hep. Yani internette öyle diyordu. Doktora gitmeye de yanasmadi. Sonra ben ablamla gittim doktora ondan habersiz. Doktor yirtigin var dedi ama kanama olmadı diyince olabilir herkesin yapısı bir değildir dedi. Bende bunun üzerine burda konu açtım zaten bana çoğu kisi eşine söyleyirtik olduğunu filan dedi. Bende söyledim işte 15 gün oluyor sanırım o gün bana dediği şu ee bi senin yapın mi değişik. O günden beri çok kötüyüz bi muhabbet sohbet yok. Ondan öncede kötüydük çok mükemmel değildik ama bu kadar iletisimsizlik yoktu en azından

Vay arkadas ne zarmis ya. Adam sen ben böyle bir birliktelik yasamadim desen bile sana inanmiyor kafayi zarla yemis. Bu b*k beyinliyle evli kalıp omrunu mu curuteceksin. O zar farklı bir sekilde de yirtilmis olabilir. Sen kendini niye baskalarina kanitlamaya calisiyorsun hele hele kocan olmus olan kit zekaya? Yapmayin Allah askina bu kadar mi değer veriyorsunuz kendinize? Kimseye bisi olmaz herkes hayatina devam eder korkmayin, ama o mahlukatin yanında kalmayin.

Bu öyle bir zihniyet yapısı ki değişmesi çok zor. Yapacağınız en büyük hata, suçlu gibi davranmak olur. Eşiniz bence çok vicdansız biri, şu geldiğiniz hale bakın ya. Resmen depresyona girmişsiniz. Ne için? Zar için. Gerçekten çok çok üzücü. Eşinizin zihni resmen çürümüş!

Hemen silkelenin ve kendinize gelin. Kendinizden emin olun, onu alın karşınıza konuşun son kez. Bu tavırlarını sürdürmeye devam edecekse gideceğinizi söyleyin. Siz de gerçekten oturun ve bu durumu değerlendirin. Çünkü bu şekilde psikolojiniz git gide bozulacak. Biraz güçlü ve kararlı olma zamanıdır yoksa önünü alamazsınız.

Kusura bakmayın ama kocanızda bahanemi arıyor ne.Bırakın kızlık zarını bir bayanın hiç ilişkiye girip girmediğini erkek anlar zaten.öyle ilk geceden kim lap diye almışki bin türlü sıkıntı çektik çoğumuz.Ayrıca çok çeşidi var kızlık zarlarının bazılarının doğumda tam yırtıldığını herkes bilir.Tam kapalı olan var kenarları çok tırtıklı olan süzgeç gibi olan vs...O yırtılmayıda kocanız yapmıştır demekki tam yırtılmadı ve öyle kaldı aklı selim birinin kocanızla konuşması nı gerekirse ikna edip birlikte doktorun açıklama yapmasını isteyin.Ne kadar çirkin bir itham siz sakın alttan almayın belliki eşiniz biraz cahil alttan aldıkça acabaları çoğalır.Bir an önce konuşulup birlikte doktora gitmeniz.

Benim arkadasim da evlendi ve kanaması olmadı. Kocası hiçbir problem yapmadi. Cok mutlu yaşıyorlar yani. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsin. Kocan bi değişik kafadaymış ama inş değişir allah büyüktür canım dua et. İnş düzelir herşey

Back
X