- 23 Ocak 2018
- 454
- 565
- 18
- Konu Sahibi Edwbelstefela
Hahahah çok tatlısınızYa ben yüzüne diyemiyorum siz böyle gerizekalı filan diyorsunuz ya vallahi rahatliyorum yani.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah çok tatlısınızYa ben yüzüne diyemiyorum siz böyle gerizekalı filan diyorsunuz ya vallahi rahatliyorum yani.![]()
Niye demiyorsun desene agzina geleni sayip cekip gitsene.napcakmis seni vuracakmiymis.korkma o esin olacak yaratiktan cek kapiyi anlat ailene.kopar kiyameti bekledigin hata.bu adamla omur gecer mi??? O da senin bilecegin iş...Ya ben yüzüne diyemiyorum siz böyle gerizekalı filan diyorsunuz ya vallahi rahatliyorum yani.![]()
++Burada bile "yırtılırsa kanar" diyen var. Bir erkeğin suphelenmesine sasirmadim açıkçası.
Böyle bir video var konuyla ilgili. Türkçe altyazı seçip izleyebilirsiniz.
Benim de kanamamıştı.
Bi 10 15 gün önce buraya yazmıştım yine. Eşimle problemimi. Buraya yazdıktan ertesi gece anlattım eşime.
Kanama olmamasinin sebebinin Damarsiz yerden yirtilmis olabileceğini söyledim. Doktor öyle dedi dedim herkesin yapısı aynı değil dedi dedim.
Alla alla bi sen misin yapısı değişik dedi. Dalga geçer gibi. Ve gerçekten o anda kendimi bi sığıntı gibi hissettim sanki annem babam yok ona mecbur kalmışım gibi.
biraz daha oturdum yanında hiç sesimi çıkarmadım. Sonra ben yapamam dedim bu şekilde bu imalarinla yaşayamam sen benim kocam olmuşsun seninle nasıl bir ömür geçiricem dedim. Bana saçmalama çokta konuşma kapa şu konuyu diye bağırdı. Ben kafama takmamak
için dalgaya alıyorum dedi. Bende dalgaya alacağına sana inanıyorum desen beni rahatlatsan Daha iyi olmazmı dedim. o işler bildiğin gibi değil buna sukret dedi. Ulan ben ne yaptım neye sukredicem allah aşkına ben hiç bişey yapmadım ama niye sana boyun egiyorum niye suçlu gibi gözüküyorum dedim. Cevap vermedi daha takma kafana dedi gitti uyumaya.
Allah aşkına ben bu Adamla ne yapayım doğru düzgün bi konuşmamiz dahi yok gece uyurken bile sirtimiz dönük oluyo evli gibi değiliz asla bişey yaşamıyoruz.
Bırakıp gitsem annem babam kahrindan ölür. Böyle de ben ölüyorum. Benim hayatım bitti ya vallahi hiç umudum yok artık ot gibi yaşıyicam. İki damla kan içim tüm hayatım bitti hemde hiç bişey yaşamadan. Kaç gündür ölü gibiyim ne yemek yapıyorum ne bişey Evime süpürge bile açmadim bu 10 15 gündür böyle bu konuyu açtığım günden beri zaten öncesi de çok normal değildi ama 10 15 gündur safece nefes alıyorum başka hiç bişey yapmıyorum. Koltukta bahtaniye yle yatıyorum aksama kadar telefonda benim gibi birileri varmı diye araştırma yapıyorum. Aklım yerindee değil. Kendime bişey yapmaktan korkuyorum gece olsun uyuyayim istiyorum bidaha uyanmamak istiyorum allahım ben je günah işledim böyle bi adamla yuva kurdum. Rabbim herkese hayırlı eşler Versin. Benim hayatım bitti çocuğum olsun da istemiyorum zaten nasıl olucak bu gidisle. Bu ev üstüme geliyo her eşyamı özenerek aldım şimdi hiç biri gözümde yok kulannamk bile istemiyorum midem bulanıyor. Psikolojim bitti benim tamamen. Aklıma Gençliğim geliyor gençken mastürbasyon yapardım çocukluk işte arkadaşlar yapıyoruz derdi bende öyle başlamıştım yastiga sürtünürdüm ama yıllarca yaptım. Bunun zarar verdiği geliyo aklıma sonra kendime bela okuyorum sen nasıl bunu yaptın diye kendimden utanıyorum. Birsürü şey. Bu Psikolojiye girmeyen anlamaz malesef.
Çok üzüldüm ama yol yakınken ayrılmak en iyisi galiba çocuk olmadan yada son kez konuş bana güvenmiyorsan bitsin bu iş deBi 10 15 gün önce buraya yazmıştım yine. Eşimle problemimi. Buraya yazdıktan ertesi gece anlattım eşime.
Kanama olmamasinin sebebinin Damarsiz yerden yirtilmis olabileceğini söyledim. Doktor öyle dedi dedim herkesin yapısı aynı değil dedi dedim.
Alla alla bi sen misin yapısı değişik dedi. Dalga geçer gibi. Ve gerçekten o anda kendimi bi sığıntı gibi hissettim sanki annem babam yok ona mecbur kalmışım gibi.
biraz daha oturdum yanında hiç sesimi çıkarmadım. Sonra ben yapamam dedim bu şekilde bu imalarinla yaşayamam sen benim kocam olmuşsun seninle nasıl bir ömür geçiricem dedim. Bana saçmalama çokta konuşma kapa şu konuyu diye bağırdı. Ben kafama takmamak
için dalgaya alıyorum dedi. Bende dalgaya alacağına sana inanıyorum desen beni rahatlatsan Daha iyi olmazmı dedim. o işler bildiğin gibi değil buna sukret dedi. Ulan ben ne yaptım neye sukredicem allah aşkına ben hiç bişey yapmadım ama niye sana boyun egiyorum niye suçlu gibi gözüküyorum dedim. Cevap vermedi daha takma kafana dedi gitti uyumaya.
Allah aşkına ben bu Adamla ne yapayım doğru düzgün bi konuşmamiz dahi yok gece uyurken bile sirtimiz dönük oluyo evli gibi değiliz asla bişey yaşamıyoruz.
Bırakıp gitsem annem babam kahrindan ölür. Böyle de ben ölüyorum. Benim hayatım bitti ya vallahi hiç umudum yok artık ot gibi yaşıyicam. İki damla kan içim tüm hayatım bitti hemde hiç bişey yaşamadan. Kaç gündür ölü gibiyim ne yemek yapıyorum ne bişey Evime süpürge bile açmadim bu 10 15 gündür böyle bu konuyu açtığım günden beri zaten öncesi de çok normal değildi ama 10 15 gündur safece nefes alıyorum başka hiç bişey yapmıyorum. Koltukta bahtaniye yle yatıyorum aksama kadar telefonda benim gibi birileri varmı diye araştırma yapıyorum. Aklım yerindee değil. Kendime bişey yapmaktan korkuyorum gece olsun uyuyayim istiyorum bidaha uyanmamak istiyorum allahım ben je günah işledim böyle bi adamla yuva kurdum. Rabbim herkese hayırlı eşler Versin. Benim hayatım bitti çocuğum olsun da istemiyorum zaten nasıl olucak bu gidisle. Bu ev üstüme geliyo her eşyamı özenerek aldım şimdi hiç biri gözümde yok kulannamk bile istemiyorum midem bulanıyor. Psikolojim bitti benim tamamen. Aklıma Gençliğim geliyor gençken mastürbasyon yapardım çocukluk işte arkadaşlar yapıyoruz derdi bende öyle başlamıştım yastiga sürtünürdüm ama yıllarca yaptım. Bunun zarar verdiği geliyo aklıma sonra kendime bela okuyorum sen nasıl bunu yaptın diye kendimden utanıyorum. Birsürü şey. Bu Psikolojiye girmeyen anlamaz malesef.
Birlikte olmuyor musunuz?
Ben 2 aylık bir evlilik yaşadım. Şahıs nasıl yapacağını bile bilmiyordu. Yapamadı ve kan gelmedi diye surat ekşitti. Doktora gittik hala kızdım ve esnek olduğumu söyledi. Sonra ben yanaştım o kaçtı ben yanaştım o kaçtı. Meğer beyimizin sorunları varmış. Boşuna kendimi suçlu hissettirmişti.
Çözümsüz değil senin durumun. Birlikte doktora gidin. Orda anlatsınlar herkesten kan gelmez. Bana da kan gelmeyeceğini söyledi doktor.
Kendini kapana sıkışmış gibi hissetmene gerek yok yani. He baktın hala güvensiz hala anlamıyor. O zaman düşünürsün. Sıkma canını sakın
Canım şimdi nasılsınız anlayamadım ilk geceden sonra bırlıktelık olmadığımı ıkınız arkanızı dönüp yatıyorsunuz ama hala aynı evdesınız ortada kalmak nıye ?
Kusura bakmayın ama kocanızda bahanemi arıyor ne.Bırakın kızlık zarını bir bayanın hiç ilişkiye girip girmediğini erkek anlar zaten.öyle ilk geceden kim lap diye almışki bin türlü sıkıntı çektik çoğumuz.Ayrıca çok çeşidi var kızlık zarlarının bazılarının doğumda tam yırtıldığını herkes bilir.Tam kapalı olan var kenarları çok tırtıklı olan süzgeç gibi olan vs...O yırtılmayıda kocanız yapmıştır demekki tam yırtılmadı ve öyle kaldı aklı selim birinin kocanızla konuşması nı gerekirse ikna edip birlikte doktorun açıklama yapmasını isteyin.Ne kadar çirkin bir itham siz sakın alttan almayın belliki eşiniz biraz cahil alttan aldıkça acabaları çoğalır.Bir an önce konuşulup birlikte doktora gitmeniz.Bi 10 15 gün önce buraya yazmıştım yine. Eşimle problemimi. Buraya yazdıktan ertesi gece anlattım eşime.