• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ölüğün Körü-Ankara Mutfağı

Yöresel Yemekler
Hdhdhhdj sesli güldüm buna 🤣🤣
Bugün ben bende değilim efenim, gecenin köründe yüksek sesle evdekileri uyandırdırtttttıysam affola.😌

Yalnız, tarifinizin üzerinde bir nane cooosslatması beklemedim değil.

Şimdiden sizden affımı diler, zeytindalımı uzatırım efenim.
IMG_6960.webp

Hem nazara da iyi geliyormuş, şimdi kem gözlüler falan geliverir, hazırda dursun.😌

Bugün ben bende değilim efenim, gecenin köründe yüksek sesle evdekileri uyandırdırtttttıysam affola.😌

Şimdiden sizden affımı diler, zeytindalımı uzatırım efenim.Eki Görüntüle 3687539

Hem nazara da iyi geliyormuş, şimdi kem gözlüler falan geliverir, hazırda dursun.😌
Kız salça cozlattım işte, yemeği de bilmiyorum ki tam olarak ne cozlatılır, tarifde ne varsa onu cozlattım 🤣

Şimdiden sizden affımı diler, zeytindalımı uzatırım efenim.Eki Görüntüle 3687539

Marihuana sandım bi an.

Kız salça cozlattım işte, yemeği de bilmiyorum ki tam olarak ne cozlatılır, tarifde ne varsa onu cozlattım 🤣
Bende tarifi bilmiyorum efenim, ama nanenin yağda kızıştırılmasının önemini öğrenmiş bulunmaktayım.
Her şeyin aroması onda saklı diyollaa.🤣🤣

Yemek ismini görünce cok güldüm. Ben Çankırılıyım ikinci memleket zaten Ankara.
Babanneme sürekli seslendigimde “babannnneeeeeeeeeeeee nerdesin” dediğimde bana direkt “ölllüüüğünnnnn körü” diyordu😂 büyükbabamda amcalarıma derdi. Çok sık yeriz hele cevizli mükemmel oluyor ellerine saglık @accessdenied 🤌🏼🤌🏼🤌🏼🤌🏼🤌🏼
Sanadamı öyle derlerdi yaa bende çok duydum bizimkilerden yakınız ondan benziyoruz sanırım 😍😁

Ellerine sağlık accesim aşçım çok güzel olmuş mikemmel görünüyor keza tadıda öyle 😍🧡🫂

İlk kez duydum bu yemeği, güzelmiş bir gün denerim. Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş. Erişte kesmek de kolay değildir.

:kk77:
Keşke ekrana çatal kaşıkla dalabilme teknolojisi gelse,
En güzel ben yerdim, en çok ben,

Erişte alıp, ölüğün körü yapma perileri geldi

Back
X