Beni anlıyorsunuzdur o zaman gerçekten çok korkuyorum1 haftadır aynı şeyleri bende yaşıyorum ççok kötüyüm heran biri ensmeden yapışacak gibi önceden sadece sevdiklerimi kaybetmekten korkardım hala korkularım var birde üzerine heran ölecekmişim gibi korku eklendi
İnşallah iyi olurum sağolunölüm Allah'ın emri, er yada geç hepimiz gideceğiz. bundan 100 sene sonra muhtemelen hepimiz topraktayız. önemli olan yaşadğıın anların kıymetini bilmek dünya ve sevdiklerin için en iyisini yapmak tabi kendin için de. sanırım sende psikolojik rahatsızlık varbir doktordan yardım al
çok iyi anlıyorm............ kalbim yerindne çıkacak gibi oluyor evde tek başımayken çok korkuyorum ağla ağla içim çıkıyor kocamın bendne başka kimi var diyorum onu nasıl budünyada tek başına bırakacğm diyorum kocam benden başkasını severmi benm yerimi kimler alır diyorumBeni anlıyorsunuzdur o zaman gerçekten çok korkuyorum
aynı şeyi bende merak ediyorum içime doğuyor sanki vaktimin az kaldığı piskolojktir inşalalhMerak ettiğim acaba olcek miyim de hissediyorum yoksa psikolojik mi
İnşallahaynı şeyi bende merak ediyorum içime doğuyor sanki vaktimin az kaldığı piskolojktir inşalalh
bakin bu burdaki geyik konular gibi birsey degil cok onemli ve insanin hayat kalitesini cok kotu etkiliyor.kafanizi o konudan uzaklastirmaya calisin onu hatirlatacak ne varsa uzak durun.nezaman akliniza gelirse baska bir sey dusunmeye calisin,uyumadan once oluyorsa iyice uykunuz gelmeden yataga gitmeyin ki aradaki boslukta dusunmeyin,sizi anliyorum ben bu sekilde yapiyorum size de tavsiye ederimBen her gün olumu düşünüyorum.Sanki her an olcekmişim gibi
Bilmiyorum ki
Bana özelden yazabilir misiniz acabaValla ben bi ara söyle kurtuldum mesela ben olum konulu haber izleyemiyordum haber izlemeye başladım öyle haberler okumadım eğer olum konuşuluyor bir yerde uzaklaştı ordan birde çalışıyorsun falan çok kurcalar aklını bir ilaç inmiştir ağır bir ilaç o kurtardı beni ama su an evdeyim o yüzden yine nuksetti ama bir dönem geçici olarak kurulmuştur ve inan seni çok iyi anlıyorum ranza da yatıyorum mezar gibi geliyordu bana kalbim sikisiyordu nefes alamıyorum etrafındaki insanlara bakıp olum gibi bir gerçek varken nasıl rahat yaşıyorlar diyordum kendime çok feci depresyonda hep aklımdaydi biri bana bir soru sorsa cevap veremiyordum çok berbat bir duygubu
Namazını düzenli kılarsan vicdanının rahat etmediği bir şeyi yapmazsan zaten huzur bulursun hatta belli bi süre sonra Ölmek istersin. Ölüp Allah'a kavuşmak gerçek Dünya'ya ulaşmak..İçimdeki olum korkusundan hiçbişey yapamıyorumSanki her an olcekmişim gibi hissediyorum uyurken uyanabilcek miyim acaba diye uyuyorum.Hayatımı o kadar engelliyo ki hiçbişey yapamıyorum.Kendimi hep mezarda hayal ediyorum.hepimizin gunahları var ve korkuyorum.bunu neden yaşıyorum?lütfen bunu yasayan varsa bana yardımcı olabilir mi
Bir kaç yıl önce ananem ölmüştü ailedeki en küçüklerden biri Olduğum için belki de biraz çocuk.Herkes bana ve kardeşime ölüm normal bişi korkuyorsunuz değil mi gibi Şeyler söylüyordu.korktugmuzu sanıyorlardı belki de korkmamız gerekiyordu.yasımızda o kadar küçük değildik ve suan Anlamadığım bi şekilde seviniyordum ananem için .herkes gidecekti ha önce ha sonra .Ama şimdi özellikle ini Sınavına geçen sene girdim bu sene ünite başladım ve artık korkuyorum bir Şeylerden.Belki de dünyayla bu kadar bağlantılı olmak Allah'ı unutmak bu korkuyu artırıyor.Namaz kılmaktan iyi insan olup iyi düşünmekten başka çaremiz yok.Bi arkadaş Yazmış ben de çok beğendim ölüm güzel olmasaydı Ölür müydü peygamber.Canım kitap okursan da korkun azalır bence dediğim gibi namazlarında içinde rahatsa bi süre sonra bu fani Dünya'nın çabucak bitmesini bile istersin.İçimdeki olum korkusundan hiçbişey yapamıyorumSanki her an olcekmişim gibi hissediyorum uyurken uyanabilcek miyim acaba diye uyuyorum.Hayatımı o kadar engelliyo ki hiçbişey yapamıyorum.Kendimi hep mezarda hayal ediyorum.hepimizin gunahları var ve korkuyorum.bunu neden yaşıyorum?lütfen bunu yasayan varsa bana yardımcı olabilir mi
Insanlar ölüler ölünce uyanırlar diye bi kitap varmış internetten okuyabiliyor bi bk istersen ben de okuyorum şuanİçimdeki olum korkusundan hiçbişey yapamıyorumSanki her an olcekmişim gibi hissediyorum uyurken uyanabilcek miyim acaba diye uyuyorum.Hayatımı o kadar engelliyo ki hiçbişey yapamıyorum.Kendimi hep mezarda hayal ediyorum.hepimizin gunahları var ve korkuyorum.bunu neden yaşıyorum?lütfen bunu yasayan varsa bana yardımcı olabilir mi
İçimdeki olum korkusundan hiçbişey yapamıyorumSanki her an olcekmişim gibi hissediyorum uyurken uyanabilcek miyim acaba diye uyuyorum.Hayatımı o kadar engelliyo ki hiçbişey yapamıyorum.Kendimi hep mezarda hayal ediyorum.hepimizin gunahları var ve korkuyorum.bunu neden yaşıyorum?lütfen bunu yasayan varsa bana yardımcı olabilir mi
hiç bir şey yapamıyorum demişsin ama bence boşluktan oluyor bu. neyle meşgulsun? okul ? iş ? boş vaktin mi çok acep ???İçimdeki olum korkusundan hiçbişey yapamıyorumSanki her an olcekmişim gibi hissediyorum uyurken uyanabilcek miyim acaba diye uyuyorum.Hayatımı o kadar engelliyo ki hiçbişey yapamıyorum.Kendimi hep mezarda hayal ediyorum.hepimizin gunahları var ve korkuyorum.bunu neden yaşıyorum?lütfen bunu yasayan varsa bana yardımcı olabilir mi
Ben de eskiden 2 yıl öncesine kadar çok korkardım. Şimdi korkmuyorum.İçimdeki olum korkusundan hiçbişey yapamıyorumSanki her an olcekmişim gibi hissediyorum uyurken uyanabilcek miyim acaba diye uyuyorum.Hayatımı o kadar engelliyo ki hiçbişey yapamıyorum.Kendimi hep mezarda hayal ediyorum.hepimizin gunahları var ve korkuyorum.bunu neden yaşıyorum?lütfen bunu yasayan varsa bana yardımcı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?