Ölüm ne garip bi hasret

Bugün ölüm yıldönümüydü babamın 20 yıl oldu öleli. çocukken babasız kalmak mı yoksa hiç görmemek mi daha acı diye sorarım bazen...

Evet özledim

Keşke Yanımda olsaydı :(

Hiçbirşey olmasa bile Varlığı yeterdi.

Bunu okuyan her kimse eğer anneniz Babanız hayatta ise gercekten çok şanslısınız.
Allah kimseyi yetim bırakmasın :(
Bazen diyorum ki bemde çok şükür anneö hayatta ama çok korkuyorum annemi de kaybetmektem

6 yıl olacak babamı kaybedeli..telefonumda hala numarası kayıtlı arada acar bakarım babam yazar orda..Keşke sesini duyabilsem diyorum sesine bile hasretim
Özlemi gün geçtikçe artıyor ama ölüm gerçeğini kabul ediyorsun sonunda.ve en güzeli inancımız gereği yok olmadığını ve birgün bulusacagimizi bilmek biraz olsun rahatlatıyor bu yüzden şükrediyorum.
Allah sabır versin babasını annesini kaybeden herkese..mekanları cennet olsun inşallah
Amin inşalşah cennet olur 😓😓

Babam hayatta çok şükür. Ama abim öleli 12 yıl oldu. 12 yazınca komik geliyor, sanki en fazla 2 yıl olmuş gibi. Kızımın teyzesi yok, tek dayısının da sadece mezarını ve resmini görüyor. 2 yaşında yok daha geçen abimin resmini silerken elimden aldı, dayı kızım dedim, eğilip öptü resmi. Hani bardak elinizden kayar, bir an sessizlik olur sonra şangırtıyla kırılıp parçalanır ya, öyle hissettim. Daha önce hiç gözümden bu kadar hızlı yaş akmamıştı. Herşeyin özlemi geçiyor ama sizi bırakıp giden can parçasının özlemi hiç geçmiyor.
Hiç geçmiyor hemde en güzel şey ölüm en acı şeyde ölüm

Her ikisi de siz kaç yaşındaydınız babanız öldügünde
12! Maalesef daha 12 yaşındaydım. Her ikisi de zor evet ama babalı olmak nasıl bir his onu bilip babasız kalmak çok zor geliyor Bazen hiç görmesem daha hissiz olurdum gibi geliyor, öyle bir düşünce işte benimkisi.

"Bacaksız"ıydım ben babamın 33 yaşımdayım ama öyle severdi beni. 164 gün oldu hem korunmaya muhtaç minicik bir kız çocuğu gibiyim, hem de bıraktığı emanetlerine sahip çıkmaya çalışan erkek evlat gibiyim. Babalar gününde 16 haziranda karardı benim dünyam. Tanımak bilmek yetmez, kaybetmeyen anlamaz o acıyı. Nefesi, varlığı, bakışı bile insana ciddi anlamda güç veriyor. "Babam" varken 'dünyayı alt üst ederim' derken kaybedince zaten o dünyanın altında kalıyor insan.
Tek şansım 26 aylık kızım o olmasaydı ben bu acıyla başedemezdim. Aşırı derecede dolu olduğum bir konu, en hassas noktam, yürek yangınım. Babammmm :KK61::KK61::KK61:

Çok değişik bir şey ölüm gerçekten...

Benim de kardeşimi toprağa vereli tam 5 ay oldu.

Merak ediyorum bazen, acaba nasıl bir halde, ölürken ne hissetti, bizi gördü mü, ağlarken acımızı hissetti mi, onu mezarlıkta bırakıp gittiğimizde bize gönül koydu mu, üşüdü mü toprağına yağmur yağdığında diye. Iletişim kuramamak nasıl bir şey hala anlayamadığım zamanlar oluyor. Arada girip whatsapp'ına bakıyorum. Yazsam, ona gitmeyecek, o zaman buz kesiyorum. Keşke diyorum, yılda bir kez de olsa haber alabilseydik sevdilerimizden. Coco diye bir animasyon var, onun gibi olsaydı bari diyorum bazen...

Ölüm değişik bir hasret. Ne güzel demişsiniz... Soğuk bir hasret aynı zamanda. Gülümserken bile insanın içini üşüten, her gece gözlerinden yaşlar akıtan, son nefesini gözünün önünde verdiği hali hatırladığında insanın nefesini kesen, kusma hissi yaşatan bir hasret.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hepimiz bir gün oraya gideceğiz. İnşallah hakkını vererek yaşamış bir halde gider, sevdiklerimize kavuşuruz.

34 yasindayim ama 2 ay önce büyüdüm. Cünkü baba kartalim hayattayken ben hep onun kücük kiziydim, yavru kartaliydim😭😭 Bizi hep korudu kolladi, sardi sarmaladi. Cok fedakarliklar yapti. Sevgisini sonuna kadar hissettirdi. Ve kizlarima da öyle güzel dedeydi ki.. Aahh keske büyüdüklerini görebilseydi. Bir sürü hayalimiz vardi, hepsi yarim kaldi 😭 Canim babam seni cok seviyorum. Cok özlüyorum 😭😭 Rabbim merhametiyle muamele etsin. Cennetinde kavusmayi nasip etsin insallah 😭😭😭

Bacaksız"ıydım ben babamın 33 yaşımdayım ama öyle severdi beni. 164 gün oldu hem korunmaya muhtaç minicik bir kız çocuğu gibiyim, hem de bıraktığı emanetlerine sahip çıkmaya çalışan erkek evlat gibiyim. Babalar gününde 16 haziranda karardı benim dünyam. Tanımak bilmek yetmez, kaybetmeyen anlamaz o acıyı. Nefesi, varlığı, bakışı bile insana ciddi anlamda güç veriyor. "Babam" varken 'dünyayı alt üst ederim' derken kaybedince zaten o dünyanın altında kalıyor insan.
Her kelimesini yasiyorum yazdiklarinizin. Tek cocugum, kizim.. sanki koruma kalkanlarimi aldilar benden. Duruşum bile degisti inanin. Artik sanki daha gucsuzum ama artik sanki daha gucluyum , boyle karisik bir hal.

Ölüm güzel şey, budur perde ardından haber
Hiç güzel olmasaydı ölür müydü peygamber...

Özlemek zor,
özlemek acı,
Hele ki kavuşamayacağını bilirken
Özlemek dinmeyen ince bir sızı...

Babamı özlüyorum,
Kaybettiğim bebeklerimi özlüyorum
Mezarlıklar sevdiklerimle doldu taştı...
Unutmuyorum, unutamıyorum
Her duygu tam da ilk yaktığı aynı yerde duruyor hala
Zaman zaman gözlerim doluyor,
boğazım düğümleniyor,
Kalbim kanıyor,
Konuşamıyorum...

Rabbim dayanma gücü versin 🙏🏻

Biliyormusun senn şuan ne kadar konuşmasanda ölünce fark edersin adı bile yetiyor babanın bence ölüme bırakma bazı şeyleri pişman olursun hayattayken git sarıl öp babanı

31 yaşındayım bir kere yanımda olmadı olmak istemedi :(

On
Öldugumuzde kavuşacağız,senin ne kadar oldu
Benim 7 ay oldu ama en çok ihtiyaö duydugum zaman babama şimdiden arıyorum daha çok ararım meslek sahibş olacagım yanımda olmayacak evlenecegim yanımda olmayacak çocugum olacak yanımda olmayacak ben 21 yaşımdayım bu arada

Back
X