- 29 Nisan 2019
- 1.164
- 3.421
- 83
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen diyorum ki bemde çok şükür anneö hayatta ama çok korkuyorum annemi de kaybetmektemEvet özledim
Keşke Yanımda olsaydı![]()
Hiçbirşey olmasa bile Varlığı yeterdi.
Bunu okuyan her kimse eğer anneniz Babanız hayatta ise gercekten çok şanslısınız.
Allah kimseyi yetim bırakmasın![]()
Amin inşalşah cennet olur6 yıl olacak babamı kaybedeli..telefonumda hala numarası kayıtlı arada acar bakarım babam yazar orda..Keşke sesini duyabilsem diyorum sesine bile hasretim
Özlemi gün geçtikçe artıyor ama ölüm gerçeğini kabul ediyorsun sonunda.ve en güzeli inancımız gereği yok olmadığını ve birgün bulusacagimizi bilmek biraz olsun rahatlatıyor bu yüzden şükrediyorum.
Allah sabır versin babasını annesini kaybeden herkese..mekanları cennet olsun inşallah
Hiç geçmiyor hemde en güzel şey ölüm en acı şeyde ölümBabam hayatta çok şükür. Ama abim öleli 12 yıl oldu. 12 yazınca komik geliyor, sanki en fazla 2 yıl olmuş gibi. Kızımın teyzesi yok, tek dayısının da sadece mezarını ve resmini görüyor. 2 yaşında yok daha geçen abimin resmini silerken elimden aldı, dayı kızım dedim, eğilip öptü resmi. Hani bardak elinizden kayar, bir an sessizlik olur sonra şangırtıyla kırılıp parçalanır ya, öyle hissettim. Daha önce hiç gözümden bu kadar hızlı yaş akmamıştı. Herşeyin özlemi geçiyor ama sizi bırakıp giden can parçasının özlemi hiç geçmiyor.
Hep eksik bende gece öp meden asla yatmazdım bu yüzden her gece aklıma geliyo öpmek çok güzel miş megerBen dee .hala oturmus tv seyrediyor,gazete okuyor gibi hissediyorum bazen ama yok. Anilar ölmüyor ve anlar hep eksik
Her ikisi de siz kaç yaşındaydınız babanız öldügündeBugün ölüm yıldönümüydü babamın 20 yıl oldu öleli. çocukken babasız kalmak mı yoksa hiç görmemek mi daha acı diye sorarım bazen...
Benim gibi sizde yenisiniz biz daha çok özleyecegiz3 ay oldu özledim ozledimmmmm, orda kavuşucaz
12! Maalesef daha 12 yaşındaydım. Her ikisi de zor evet ama babalı olmak nasıl bir his onu bilip babasız kalmak çok zor geliyor Bazen hiç görmesem daha hissiz olurdum gibi geliyor, öyle bir düşünce işte benimkisi.Her ikisi de siz kaç yaşındaydınız babanız öldügünde
Öldugumuzde kavuşacağız,senin ne kadar olduBenim gibi sizde yenisiniz biz daha çok özleyecegiz
Böyle kötü şeyler düşünmeyin. İyi düşünün iyi olsun. Dua edin Allah başınızdan almasınBazen diyorum ki bemde çok şükür anneö hayatta ama çok korkuyorum annemi de kaybetmektem
Her kelimesini yasiyorum yazdiklarinizin. Tek cocugum, kizim.. sanki koruma kalkanlarimi aldilar benden. Duruşum bile degisti inanin. Artik sanki daha gucsuzum ama artik sanki daha gucluyum , boyle karisik bir hal.Bacaksız"ıydım ben babamın 33 yaşımdayım ama öyle severdi beni. 164 gün oldu hem korunmaya muhtaç minicik bir kız çocuğu gibiyim, hem de bıraktığı emanetlerine sahip çıkmaya çalışan erkek evlat gibiyim. Babalar gününde 16 haziranda karardı benim dünyam. Tanımak bilmek yetmez, kaybetmeyen anlamaz o acıyı. Nefesi, varlığı, bakışı bile insana ciddi anlamda güç veriyor. "Babam" varken 'dünyayı alt üst ederim' derken kaybedince zaten o dünyanın altında kalıyor insan.
Korku bende de oluyor ne yalan Söyleyeyim.Bazen diyorum ki bemde çok şükür anneö hayatta ama çok korkuyorum annemi de kaybetmektem
Biliyormusun senn şuan ne kadar konuşmasanda ölünce fark edersin adı bile yetiyor babanın bence ölüme bırakma bazı şeyleri pişman olursun hayattayken git sarıl öp babanı
Benim 7 ay oldu ama en çok ihtiyaö duydugum zaman babama şimdiden arıyorum daha çok ararım meslek sahibş olacagım yanımda olmayacak evlenecegim yanımda olmayacak çocugum olacak yanımda olmayacak ben 21 yaşımdayım bu aradaÖldugumuzde kavuşacağız,senin ne kadar oldu