- 4 Nisan 2010
- 6.268
- 26.773
- 1.073
- Konu Sahibi KIRMIZIdonluKIZ
-
çok üzüldüm Allah yardımcınız olur inşallah.aniden mi başladı bu hareketleri canım.önceden varmıydı belirtileri
allah insallah hep iyi olmayi nasip etsin...cook gecmisler olsunn....Kizlar aglamayin artikzemuszemus
Yarin oglumu gidip aliyorum bitti artik cikiyor , 5 ay olucak nerdeyse ama gecti bitti gittiopuyorumnanaktanhihoyyyt allahima sükürler
Kizlar aglamayin artikzemuszemus
Yarin oglumu gidip aliyorum bitti artik cikiyor , 5 ay olucak nerdeyse ama gecti bitti gittiopuyorumnanaktanhihoyyyt allahima sükürler
cenem olumunekankayizsmile aminnnnCanım benim, çok şükür, Allah bir daha yaşatmasın, bi güzel sarıl kuzucuğuna :1hug:
oh oh çok şükür,Rabb'im bir daha yaşatmasınhihoyyythihoyyyt
Sizin adınıza çok sevindim.Çok geçmişler olsun.İnşallah bir daha hiç tekrarlanmaz bu gü günler sizin ve oğlunuz için hiç yaşanmamış gibi olur.Yüce rabbim daima güldürsün . Mutlu sağlıklı güzel bir ömür versin inşallah yavruna. Vatama millete dinimize hayırlı bir evlat olur inşallh.
Rabbim bir daha yaşatmasın gülüm çok çok üzüldüm
ama şükür çıkıyormuşsun
sen ihmal etme gülüm arada bol bol nas felak ve ayetel kürsi oku oğluna Rabbim şafi olan ismi hürmetine onu koruyup kollayacaktır
inşallah bu konuda bir daha sıkıntı yaşamazsın tatlım
eveeet 3 gündür oglum artik evinde:Saruboceq:hihoyyyt
bol bol geziyo arkadaslariyla, nesesi yerinde hersey eskisi gibizemuszemus
iyi dilekleriniz icin coook tsk ederim kizlar, allahim hepimizin yavrusunu bagislasin saglikli uzun ömürler versin amiiin:Saruboceqpuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?