Olum ok hasta :(

benim bir önemrim var :kedi:
şizofrenlere hipnoz yapılabiliniyorsa (ki hiç bir fikrim yok) bir deneyin...
o çarşamba gecesi öncesi ne oldu diye sorduğunda doktor hipnoz olduğundan herşeyi söyler. yani nelerden etkilendiği çıakr ablacım ortaya. yani mesela kötü bir şeye şahit oldu (öldürme yaralama) bunu direk söyler.. ücreti hakkında kesin bi şey söyleyemem ama bunun yararı olabilir diye dşündüm..
Allah yardımcınız olsun.

Kizlar aglamayin artikzemuszemus
Yarin oglumu gidip aliyorum bitti artik cikiyor , 5 ay olucak nerdeyse ama gecti bitti gittiopuyorumnanaktanhihoyyyt allahima sükürler

Sizin adınıza çok sevindim.Çok geçmişler olsun.ınşallah bir daha hiç tekrarlanmaz bu gü günler sizin ve oğlunuz için hiç yaşanmamış gibi olur.Yüce rabbim daima güldürsün . Mutlu sağlıklı güzel bir ömür versin inşallah yavruna. Vatama millete dinimize hayırlı bir evlat olur inşallh.

Rabbim bir daha yaşatmasın gülüm çok çok üzüldüm
ama şükür çıkıyormuşsun
sen ihmal etme gülüm arada bol bol nas felak ve ayetel kürsi oku oğluna Rabbim şafi olan ismi hürmetine onu koruyup kollayacaktır
inşallah bu konuda bir daha sıkıntı yaşamazsın tatlım

eveeet 3 gündür oglum artik evinde:Saruboceq:hihoyyyt
bol bol geziyo arkadaslariyla, nesesi yerinde hersey eskisi gibizemuszemus
iyi dilekleriniz icin coook tsk ederim kizlar, allahim hepimizin yavrusunu bagislasin saglikli uzun ömürler versin amiiin:Saruboceqpuyorumnanaktan

Ne güzel umarım hep böyle devam eder...
zemuszemus Gözünaydın
Allah başınızı bozmasın...

ydenı gördum konuyu bebekten dolaayı gıremıyorum pek
bastan sona salya sumuk okudum
cok buyuk gecmıs olsun allah bıdaha yasatmasın gerıde kalsın bu gunler

Gözün aydın canım. Umarım daha yaşamazsınız.
Bu arada onu sıkıştırma ama arkadaşlarına ve takıldığı çevreye dikkat et canım. Ne olur ne olmaz.

çok sevindim
birlikte sağlıklı, uzun ömürler inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…