E
emdev
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KIRMIZIdonluKIZ
-
hala hastanede canim
daha tam olarak toparlanamadi, aldigi ilaclardan galiba cok yorgun oluyo
yani 2 gün iyise 3 gün kötü cabuk yoruluyor
2 hafta önce sözde cikicakti, ilacini degistiriyorlar suanda bu yüzden ertelendi
ne yapacagimi bilmiyorum bende, sabirla bekliyoruz:gitme:
cok gecmıs olsun..kendınızı bukarad yıpratmayın..oglunuzun sıze cok ıhtıyacı olacak..lutfen moralınızı yuksek tutun..dualarım sızınle..cok buyuk gecmıs olsun
saol canim arkadasimŞenizcanım arkadaşım ya şimdi gördüm bu konuyu ben...
meğer neler gelmiş başına :teselli:
allah acil şifalar versin, umarım ciddi bir şey de yoktur.
belki de o 4 gün görülen belirtiler arkadaşların dediği gibi stresten veya bu yaşlardaki hayal gücünden kaynaklanıyor olabilir.
bir de doktorlar bazı ilaçları kullanabilmek için tanıyı biraz abartıyorlar canım, bu da aklında olsun
yani şizofreni hastası olmayan birine bir depresyonda kullanmasını istediği ilaç için şizofren teşhisi koyabiliyor.
umarım bir an önce sağlığına kavuşur oğlun canım... kusura bakma ya hiç haberim yoktu, yanında olamadım mafoldumben
saol canim arkadasimŞeniz
bende iste domuz gribi sarkisini söylicektim oglumda bitbox yapacakti istemedi sipa:umursamaz::ecrin_bebek:
bidahakine artık hayatım, oğluşunla düetinizi sabırsızlıkla bekliyoruz tüm KK :asigim:
yasemincim canim üsenmeden uzun uzun yazmissin cok tsk ederima.s.
oglum sizofreni belirtileriyle götürdük hastaneye, 3 aydir orda
doktoruna sordum benim kendim gittigim psyatira sordum oglum sizofren hastasimi simdi diye
herikiside, bu kaniyi koymak öyle kolay degil cok dikkatliyiz sizofren konusunda dediler.
oglumun doktorunun söyledigiyse sizofren tanisini bir hastaya ancak bu positif semptomlarin en az 1 ay sürmesi gerekiyor dedi. oglumun semptomlari 4 gün filan sürdü, bu yüzden ümitliyim. hatta bazen ilaclar bile etki etmeyebiliyormus:gitme: allaha sükürki oglumda ilaclar ise yaradi.
belkide hemen hastaneye götürdügümüz icin hemen ilac tedavisine basladigi icin kisa sürede iyilesti.
bir sene kullanicak ilaclarini sonra yavas yavas birakicak
bu hastane almanyada bu konuda en iyi hastaneymis bikac doktor söyledi, hatta internetde bile okumustum bir ara.
bu bir sene icinde kesinlikle hastaliginin tekrarlamamsi gerekiyormus, doktoru bu yüzden cok titiz davraniyor. hatta hastaneden cikinca doktoru rehabilitasiyona gitsin dedi bir üc ayda orda kalsin dedi.hele bi eve geleyimde bikac hafta sonra giderim anne diyor oglumda, pek istemiyor ama:ecrin_bebek:
stress büyük etken dogru , oglumda hastalandigi dönem cok stressliydi.
her haftasonu eve geliyor ilac saatlerine kendisi cok dikkat ediyor, bende tabiki.
ilerde tamamen eve geldiginde aksatabilir unutabilir cok haklisin burda ben dikkat etmeliyim.
doktoru hasteneden ciktiginda tatile gitsin demis babasina, oda götürücek
bu capa hastenesi hangi il de canim olmasa orayada bi giderlerbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?