Olum ok hasta :(

çokkk amaa çokkk geçmiş olsunn bu tür hastalıklarla baş etmenin zorluğunu çok iyi biliyorum 10 senedir benim abimde de bi polar bozukluk denen hastalık var 10 yıldır ilaç tedavisinde hastalığı depreştiği zamanlar uykusuzluk şüphe korku oluyo hiç tek kalmak istemiyo çok zor bir durum bizde neler yaşadık bu yüzden allahımm size sabırlar versinnn şafi ismiinin yüzü suyu hürmetine şifalar versin inşlhh...korkmayın sakın siz istemedikten sonra bu hastalık sizi yenemez..oğlunuzun aklına hastalığı getirmemeye çalışın hiç yaşanmamış gibi normal hayatına geri dönsün....
allaha emanet olun opuyorumnanaktan

canim cok gecmis olsun inanki okurken gozlerim doldu. benim kardesimde normalde aktif sicakkanli herkese uyumlu cocuktu. yaz doneminde 12-13 yaslarindayken bahcede filan cok oynuyordu arkadaslariyla yada bisiklete biner gezerdiler. eve geldiginde cocugun gozleri kancanagi gb, gelip yastiklarla kavga ederdi ama bizde ne oluyor diye surekli sorardik. babam cok ilgiyldi surekli takip ederdi arardi sorardi annemde oyle ama megerse karsi apartmanin cocugu kardesimi bodruma goturup dovuyormus . canim kardesimde 1 ay boyunca bize bisi demedi cocuk degsiyordu yavas yavas ve gercekten kardesim cok uyumlu sakindir hic agresif hareketi yoktur ama evde gelip yastiklara vurup tekmeler atardi filan annem o kadar cok dua etttiki icindeki sikintisini bize soylesin diye en snunda gece yarisi anneme olup biteni anlatti valla bende duyunca ne kadar sinirlerim bozuldu . babam diger cocukve babasiyla kavga etti ve mahkemeye verdik onlari. ama Allahlarindan bulsunlar cocugun psikolojisini bozdular annem surekli ozel psikoloklara goturdu. azcik kafasi die tatile cikardi mesgul edicek ugraslar buldu..........canim cok derine in arastik cocuk bisilerden tirsmis olabilir . bizimde hic aklimiza gelmeyen seyler oldu. cocuk bisilerden etkilendi bence sonucta ergenlik yasindaki cocuk. cok uzuldum ama bol bol dua et. cok konus onunla aklini baska seylere yonlendir....hic ama hic kotu gitme olumsuz seyler deme oylede dusunme.. bak gecer gorursun.. ama dedigim gb bence bilinc altinda yyerlesen bisiler vardir.

canım benim amca oğluda benden 2 yaş büyük 24üm ben onda da senin dediğin gibi bişeyler oluyordu hatta o görüyordu birisi bıçakla falan üzerine yürüyormuş korkuyordu odasını değiştirdiler doktor ne dedi tam bilmiyorum uzaktayım ama onun çok şükür geçti senin oğlunda atlatır sıkıntı etmeyin canım bolca dua edin kesin korkmuştur birşeylerden Allah yardımcınız olsun

arkadaslar yorumlariniz icin cok tsk ederim
cok büyük moral oluyo
simdiye kadar o ilk gün olduguyla kaldi tekrarlamadi allaha sükür
yalniz aldigi agir ilaclar toparlanmasini uzatiyor
simdi ilacini degistirdiler haftasonu eve geldi bütün gün uyudu:1shok:
dün aradim nasi hala uyuyonmu bütün gün diye yok dedi ilaci azaltmislar
daha iyiyim diyor
hastaneden bi ciksa kendine gelecek ama sabir artik
her haftasonu hastaneye ugurladiktan sonra icim parcalaniyor gizli gizli agliyorumsenağlamamafoldumben

Umarım en kısa zamanda düzelir evladınız...

Geçmiş olsun a.s.

çok geçmiş olsun,allah şifalar versin,hiç üzülmeyin düzelmiş oğlunuz ne güzel,bi de hastaneden çıkıp yanınızda olunca herşey daha da düzelir umarım...tekrar geçmiş olsun...

canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede evladınız sağlıklı bir şekilde evinize yanınıza döner.

canım ncelikle çok çok geçmiş olsun,konuyu açalı 4 ay olmuş inşallah oğlun tedavide yol katetmiştir,ilaçlarla birlikte manevi ilacı yani duayı hiç ihmal etmemek lazım sen de bol bol oku oğluna da okut,Rabb'im şifasını versin inşallah...

allah acil şifasını versin cnm.sayfaların tümünü okuyamadım belki daha evvel yazan olmuştur.şu sıralar çok revaçta bir film var onu izleyen bir çok insanda panik atak şizofreni gibi rahatsızlıklar başgösteriyormuş.bir çok ülkede yayından kaldırıldı.hatta ingilterede sinema koltuğunda bir genci ölü buldular.bizde gidecektik evde tek başıma kalamam bir daha diye gitmedik korkudan.izleyen bir arkadaşımda manik depresif oldu.paronormal activity filmin adı.ordada genç bir çiftin başına bir takım olaylar geliyor ve olmayan varlıklar tarafından rahatsız ediliyorlar ve eve kamera koyup olayları gözlemliyorlarmış gidenlerden duydum.bilgisayarını alıp bir bilgisayarcıya baktırın bakalım son olarak nelere bakmış ne izlemiş ne yapmış etmiş anlaşılır..en azından deneme yanılma yoluyla gitmessiniz olayların üstüne..naçizane bir fikirdi umarım işinize yarar.dua edicem bende oğlun için,rabbim tez vakitte şifasını verir inşallah...

yok canım ya,evet söylentiler var ama film o derece abartılacak birşey değil,reklam sadece onlar...ruhlu ölülü cinli perili diğer filmlerden farklı değil yani.Ama beni etkiler derseniz izlemeyin tabi.

canım ne kadar duyarlısın ki hemen çocuğunu götürmüşsün ve bir an önce tedaviye başlanmış.bu o kadar önemli ki.ilaçlarla ve terapi ile kontrol altına alınabiliyor ve sonra yaşamına daha sağlıklı devam ediyor fakat sen de biliyorsunsur şu anda tamamen iyileşebilen bir sorun değil şizofreni...ama oğlun o kadar şanslı ki senin gibi duyarlı bir annesi var ve hayat onun için sandığın kadar zor olmayacak bu yüzden...Geçmiş olsun...

ben izledim o filmi okadar korkulacak bir film degil, biraz abartmislar, hatta canim bile sIkIldi izlerken, saol canim

saol canim,elimden geldigi kadar hep yardimcisi olucam tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…