Olum ok hasta :(

belkide ergenlik bunalimina girdi depresyon yasiyor ondan böyle korkulari var, zaman göstericek bikac gün daha gecsinde:Saruboceq:

Rabbim ins en kisa zamanda sifasini versin sizi cok iyi anliyorum
oglunuzun bu donemi tamda ergenlik donemi
sizinde anlattiginiz gibi belkide staj yaparken birden kaldiramayacagini falan hissetti
ergenlikde oluyor boyle seyler ins iyilesecektir dualarim sizinle sizde kendinizi birakmayin onun size cok ihtiyaci var

çok geçmiş olsun
ergenliğe girme yaşı olduğundan onunla ilgili bişey olabilir
veya belki de bişeylerden kötü etkilenmiştir son zamanlarda
umarım psikiyatrik bir problem oktur

Öncelikle çok geçmiş olsun, tüm dualarım sizinle... Daha fazla veriye ulaşmak için bilgisayar geçmişine ulaşmaya çalışın derim, tüm konuşma kayıtları, girdiği siteler, döktürme imkanınız var mı acaba? Ben ağır bir psikolojik travma geçirdiğini düşünüyorum, çocuk şok edici birşeylere tanık mı oldu acaba? Daha fazla bilgiye ulaşmak için nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz?

Çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin.:Saruboceq: Çok fazla telaşlanmayın. Bir korku geçirmiş olabilir veya bazı çocuklar ergenliği zor geçirirler.

çok geçmiş olsun, üzmemeye çalışın kendinizi.
kısacık ufacık bir süreçtir umarım bu, biran önce eski sağlığına kavuşur umarım.

Cok gecmis olsun sizofrene benziyor gercekten.. Allah acil sifalar versin.. sizofreni hastalariyla yasamak cok zordur.. ilaclarini icer gibi yapip hayatta icmezler.. kendilerini hasta olarak kabullenemezler.. egerki doktor ilac yazarsa bizzat kendiniz icirin ilaclarini.. cok zor bi durum.. Allahim acil sifalar versinn a.s.

bencede arkadaşların dediği gibi çocuk birşeylerden etkilenmiş olabilir
bizlerde zaman zaman etkilenip başka bir kişiliğe bürünüveriyoruz
hele ki bu daha çocuk ve ergenliğe giriyor birşeylerin etkisinde
kalmış olabilir bir arkadaşın dediği gibi o yaşlarda arkadaşlar arasında
cinler periler ruh çağırmalar falan çok konuşulur bunlardan etkilenmiş olabilir
lisedeyken arkadaşlar bu tür şeyleri çok konuşurlardı ve ben bu yaşa geldim
hala karanlıktan çok korkarım arkamda biri varmış gibi hissederim bunlar bu
dönemin zor günleri inşallah atlatır sen içini ferah tut bol bol dua et
geçecek bu bir geçiş dönemi bocalama dönemi düzelecek
bütün dualarım senin ve oğlunun olsun

ya çok üzüldüm.ne diyeceğimi de bilmiyorum.
umarım geçici bişeydir.bence de bilgisayar kayıtlarına bi bakın.belki sorunun kaynağına ulaşabilirsiniz bu şekilde..
Allah yardımcınız olsun..
çok geçmiş olsun..
oğlum iyileşti diye de konu açın olur mu?hepimiz merak ederiz çünkü...
tez zamanda iyi haberlerinizi bekliyoruz..

nerden başlıycamı bilemedim arkadaşım....sanki benim oğlummuş gibi içim acıdı seni çok iyi anlıyorum ALLAH yardımcınız olsun ......her şeyin çözümü var tedavisi var dualarımız seninle delikanlı bu zor günleri atlatacak buna inanıyorum ...sen güçlü durmalısın şuan onun ağlayan bir anneye değil güçlü ve kararlı bir anneye ihtiyacı var lütfen kendini bırakma lütfenmafoldumben

BU PC OYUNLARI YÜZÜNDEN DAHA KAÇ ÇOCUK YARA ALACAK......BU OYNADIĞI OYUN GTA YANİ İNANIN ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK SAKINCALI ......LÜTFEN ANNELER ÇOCUKLARINIZIN PC OYUNLARINI YAKINDAN TAKİBE ALIN,ÇOCUĞUNUZUN HAL VE HAREKETLERİNİ TAKİP EDİN ...EĞERKİ SİNİRLENİYOR KENDİ KENDİNE KONUŞMAYA BAŞLIYORSA HEMEN OLAYA EL KOYUN VE PC Yİ UZAKLAŞTIRIN.........................................

çok uzuldum..gecmis olsun..umarım hersey biran önce yoluna girer..teşhis umarım yanlıştır..sizin iciniz kan ağlasa bile maalesef dim dik durmanız lazım..sabırlı olmanız lazım..az çok biliyorum bu hastalığı annemin yakın bir arkadasinın cocuğu aynı hastalığa sahip..umarım Allah tan geçici bir durumdur..Allah size sabır versin..
online oynanan bir çok oyun hakkında bilgim var..o yüzden oyundan kaynaklandığını sanmam ama yinede belli olmaz tabii..daha çok girdiği internet sitelerini araştırsanız belki daha faydalı olur..bizlerin bilmediği çok tehlikeli siteler olabiliyor..belki orada gordugu bir seyden etkilenmiş olabilir..veya arkadaşlarıyla görüşün..belki onlardan bir bilgi alabilirsiniz..
tekrar gecmis olsun Allah acil şifalar versin..güçlü olmaya çalışın..

Canım ALLAH her verdiği zorlukta kolaylık verir,okuduğumda çok üzüldüm insan evlat sahibi olunca daha iyi anlıyormuş birden içim yandı,oğluna ve size çok geçmiş olsun inan ne diyecegimi bilemedim

bitanem canım ailede böyle bi rahatsızlık geçiren biri var mı? benim amcam şizofren hastası. askerde şiddetli dayak yemiş ondan sonra ortaya çıktı. ama belirtileri hiç senin oğlunun ki gibi değil, sadece çok sinirli ve kavgacı bir tavır sergiliyormuş. ilaçlarını kullandığında son derece iyi ama hastalığını kabul ettirmek zor. bu arada hastalığından sonra evlendi bir kızı var. Allahım sabır versin, şifa versin. ama çok büyük ihtimalle geçici bişey bak görüceksin. o yaşlarda bende herşeyden etkilenip korkuyordum, bi film izlemeştim bi süre oyuncak bebeklerimden korktum içinden şeytan çıkabilir diye hepsini attım:) senin de oğlun bi şeylerden etkilenmiş olabilir. geçicek Allahın izniyle:Saruboceq:

canim türk kanallarini birlikte izliyorsaniz eger belki haberledeki olaylardan etkilenmistir..mesela sacma olabilir ama hani pc den kötü seyler var temizlemem lazim dedigi seyden su cagirisimi yaptim ben bu aralar biliyorsun erzurumdaki cocugun cok iyi pc bildigi o yüzden öldürüldügüfilan gibi cikmisti ilk basta ve bakarsan hemen hemen ayni yas grubundalar ve bundan korkmus olabilir hani etkilenmis gibi mesela,benim babamin bir tanidigi (babam o zamanlar yalnzken biz daha gelmemistik) oturdugu evde vefat etmis ve babam cok etkilenmis korkmus depresyona girmis ölecem korkusu basmis mesela o zaman evde bicok kisi varmis ama sadece babamda böyle olmus sonra sükür gecti iyi simdi belki biri birsey dedi birsey oldu..
benim tanidigim birinde sizofreni var ama öyle biranda ortaya cikan birsey degil sanirim mesela cok icine kapaliydi oda kucuktu o zamanlar karanlikta oturuyordu cikmiyordu,üstünü basini degistirmiyordu birde doktorada bunu söylemis sürekli mastürbasyon yapiyormus yani ona sizofreni teshisi konuldu sanirim babaannesi ve amcasindada oldugundan dolayi daha olma ihtimali yüksekti...
yani birseylerden korkmus gibi geliyor ya biri cidden skistirdi ortamdan bunaldi birde ergenlik cagidnaki cocuk böyle disa vurabilir belki.
ama dua okuyun bol bol felak,nas,ayetel kürsü Allah acil siflar versin insallah bisyi yoktur ya

kıyamam ben ona Allah acil şifalar versin kırmızı donlu bacım.. üstteki arkadaşın dediği biraz mantıklı geldi bana, hakkaten o çocuğun ölümüyle ilgili şeyler daha aydınlanmadı.. senin oğlun da bilgisayarda iyiyse, salağın biri de komiklik olsun diye netten çocukları tehdit eden bişi yazdıysa falan etkilenmiş olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…