- Konu Sahibi KIRMIZIdonluKIZ
-
tsk ederim canim okudum ,yaninda tasiyo ayetelkürsiyi, baska hocalarada götürücem
heee bide sordum bakicisina hic takip ediliyoruz filan dedimi yine diye bikere bile dememishihoyyyt
Canim cok gecmis olsun.
Sizofreni hastaligida diger psikolojik hastaliklar gibi tedaviyle tamamen yok olabilir.
Ama sizofreni hastaligi mi acaba diye düsünme, cünkü endise bozukluguda olabilir.
Anneme endise bozuklugu teshisi konulmustu yaklasIk bir yil önce. Tuhaf hareketleri oluyordu zaman zaman, hic annem degilmis gibi. 2-3 üc ay ardindan siddetli bir bas agrisi basladi. Su an Allah'a sükür cok iyi, tedaviyle düzeldi, yani tamamen kendinde, ama bas agrilari devam ediyor, onada migren olabilir diyorlar, yeniden bir MR cektirecegiz.
Ben seni coook cok iyi anliyorum, o kadar zor o kadar zorki, anlattigin insanlar senle beraber üzülsede aslinda senin ne yasadigini bilmiyorlar, yasamayan bilemez. Cekenede bakanada cok zor, ama geciyor canim, hepsi geciyor. Sabredeceksin, ogluna iyileseceksin diyeceksin sürekli ona moral olur bu. Hatta sen cok iyisin dahada iyi olacaksin dedigin zaman, hasta oldugunu düsünmeyecek bile.
Annemi hastaneye kaldirdigimizda ayni sekilde sürekli beni eve götürün diyordu. Birseyleri ogluna anlatmaniz, onun tekrar size sorular yöneltmesi, gitmek istemesi hepsi cok normal.
Sen olaya sizofreni diye bakma, endise bozuklugu/korku'da olabilme ihtimali cok yüksek.
Sonucta daha cocuk, birseylerden etkilenmis olabilir.
Allah acil sifalar versin canim benim, dua edecem oglun icin, Rabbim acil cok acil sifalar versin, hepsi gececek güven bana.
Bak ilk muspet haber gelmis bile canim..cok sukur..biraz olsun icin rahatalamistir insallah...hersey duzelicek Allahin izniyle.
Çok şükür, çok sevindim adınıza...
İnşallah yaşadığı şeyi çabucak atlatacaktır çok hızlı bir ilerleme kaydetmiş bile...
Allah bir an önce geçmiş etsin..
heee bide sordum bakicisina hic takip ediliyoruz filan dedimi yine diye bikere bile dememishihoyyyt
çok sevindim ya..
Allaha şükürler olsun...:Saruboceq:
daha da iyi olacak inşallah herşey...
Allah yardımcınız olsun..
cok sükür canim cok sevindimkaydirigubbakcemile5
duygulandim bi an yaa:gitme:
dualarimiz kabul oluyor sanirim, umarim cok daha iyi olur, bunu cidden kalpten diliyorum...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?