Olum ok hasta :(

canım benim çok üzüldüm inan ne kadar zordur bir anne için kimbilir Allah yar ve yardımcın olsun
biz doktor değiliz bilimden ilimden de anladgımız bildigimiz kadar konusmak haddimiz değil elbet ama
bana da şizofrenden ziyade başka birşey gibi geldi açıkcası anlattıkların
ergen erkeklere bitakım varlıklar görünüp musallat olabiliyor
benim arkadaşımın erkek kardeşi de benzer şekilde bişeyler yaşıyor
aşagı yukarı oglunla aynı yaştalar doktor ergenlik diyor ama okutunca biraz rahatlıyormuş o da
ama sanırım eskiye oranla biraz daha hafiflemiş korkuları insallah darısı senin ogluna
genellikle çocuklar hamileler bebekler savunmasız insanlar ya da ruhsal boşlugu olanlar uğrayabiliyor bu hale
bol bol dua okuyun bulduğunuz iyi alim hocalara okutun ama para için olan üfürükçülere değil aman ha
benim teyzem senelerdir o ismi lazım olmayan illetle boğusuyor artık hayatının bir parcası oldu
hani bazen insanın aklı almıyor kabul etmiyor hemen strese pskolijıye baglıyoruz
açıklamasında bilime dayanan bişeyler arama ihtiyacı duyuyoruz ya
aslında dışardan bakmakla yaşamak çok farklı
ve bu farkı yaşayan cidden işin diğer boyutunu da görebiliyor
çocuklugumdan beri teyzemin bin değişk haline şahit oldum korkarak üzülerek
ani krizler geçirirdi o da korkardı bişeylerin onu izlediğini söylerdi
kah ağlama kah gülme krizlerine tutulur başka bir kişiliğe bürünürdü
bazen de manevi uhrevi bir boyuta geçerdi alakasız konuşurdu
gitmediği doktor kalmadı inanın kaç ayrı şehirde hep pskolojılk dendi ne sebep ne sonuç bulundu
bunun yanısıra bidünya hocaya gitti şifaya sebep olur umuduyla
bazen iyi olurdu bazen azıtırdı ama en azından tehlikeli hali kalmadı ki eskiye nazaran
canına kasta varabılıyordu onda çünkü
diyecegım o ki hiç endişe etme muhtemelen senin oğluşun da genç bir erkek henüz sabı oldugundan böyle bişey yaşıyor olabilir
hemen kötüye yorma ama tedbiri de bırakma bol dua bol rahatlatıcı şeyler ve tabiki tıbbın yardımı da..
umarım geçicidir canım ve tez vakiite hepiniz kurtulur rahatlarsınız hayırlısıyla
inanmak kabul etmek herkesin kendi fikri elbet ben yaşadıgım şahit oldugum şeylerden yola çıkarak yazdım umarım yardımcı olabilmişimdir bir parça olsun

tsk ederim canim okudum ,yaninda tasiyo ayetelkürsiyi, baska hocalarada götürücem

ınşallahh canım,sakın ihmal etme,sorunun hayırlı şekilde son bulucak görüceksin....
eğer sağlam biri bulursan bir iki tedavi yeterli olur inşallah,tabi ilkinde bile kurtulabilir oğlunuz allahın izniyle... rabbim kurtarsın onu....

selametle...

Canım benim çok geçmiş olsun..İnşallah geçici bi şeydir..Dualarım seninle:teselli:

Cnm bence hiç üzülme düzelecek bişey bu. Şükret haline. Ben 2 gün önce otobste hüngür hüngür ağlayan bi kadın gördüm. Sordum niye ağlıyorsunuz die. Bana dediki ablamın oğlu 3.kattan düştü 2 omurıliğide kırılmış. Çocuk daha 15 yaşındaymış. Güvercini tutacam die düşmüş ve felç olma riski varmış. Düşünsenize o yaştaki çocuğun birdaha hiç yürüyemiycek olmasını, psikolojisi muhakkak bozulur çocuğun. Hayatı boyunca yatağa mahkum kalmak ne demek hiç düşündünüz mü?? Ben o an düşündüm ve ağladım. Sizde şükredn halinize oğlunuza iyi bakın eminim düzelecektir

kizlar coook tsk ederim dualarimiz kabul oluyo galiba
simdi aradim yine bakicisini, ögleden beri hep beraberiz daha sakin dedi hatta resim filan boyadik sinan stuttgartin haritasini cizdi, bana tek tek heryeri tarif etti uzun süre beraber oturduk dedi, cooook sevindim bir senedir harita cizmiyordu oglusum önceden cok cizerdir en büyük hobbisiydi cok severdi saatlerce cizerdi, yerinde oturamiyordu bes dakka bile sürekli gidip geliyordu hep bir hareket icindeydi bu hastaligi basladigindan beri, yine 15 dakkada bir eve gitmek istiyorum demis ama oglusum zaten hic sevmezdi hastaneleri daha önce ameliyat oldugundada öyleydi hep eve gidelim derdi
biraz olsun rahatladim, demekki ilaclari fayda etmeye basladimi dedim bakicisina dur hemen evet demem ama daha sakin kesin dediopuyorumnanaktan:Saruboceq:
simdi ilacini vermisler yatma vakti geldi demisler yatagindaymi biraz dan uyur dedi bakicisi:Saruboceq:

Bak ilk muspet haber gelmis bile canim..cok sukur..biraz olsun icin rahatalamistir insallah...hersey duzelicek Allahin izniyle.

Çok şükür, çok sevindim adınıza...
İnşallah yaşadığı şeyi çabucak atlatacaktır çok hızlı bir ilerleme kaydetmiş bile...
Allah bir an önce geçmiş etsin..

cok tsk ederim canlarim daha iyiyim rahatladim dün ve evelsi gün agzindan sürekli takip ediliyor lafai eksik degildi ama sürekli, bugün ögleden beri hicccc dememis, bikere bile dememis kaydirigubbakcemile5 dualarimiz kabul oluyoooo:Saruboceq::Saruboceq: Allahim cooook büyük sükürler olsun:Saruboceq:

dualarım oğluşunla cnm sen metin ol staj yeriylede konussaydın keske belki bişi olmuştur söyleyemiordur benim kuzenimde ünv gittiğinde 1 ay sonra hastalandı aynı senin tarif ettiğin şeyleri söylüyordu bak yine gördüm fln diodu tv bakmam diodu sonra kaldığı yurtta bazı şeyler olmuş onları anlattı bana ve anneme kendi annesine korktuğu için anlatmamış ve bu kız 20 yasında büyük yani 1 hafta hastanede yattı ağlama nöbetlerine giriodu ama suan iyi cok sükür umarım oğluşunda biran önce iyileşir

cok sükür canim cok sevindimkaydirigubbakcemile5
duygulandim bi an yaa:gitme:

dualarimiz kabul oluyor sanirim, umarim cok daha iyi olur, bunu cidden kalpten diliyorum...:1hug:

çok sevindim ya..
Allaha şükürler olsun...:Saruboceq:
daha da iyi olacak inşallah herşey...
Allah yardımcınız olsun..

cok sükür canim cok sevindimkaydirigubbakcemile5
duygulandim bi an yaa:gitme:

dualarimiz kabul oluyor sanirim, umarim cok daha iyi olur, bunu cidden kalpten diliyorum...:1hug:

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
biraz olsun rahatladim allahima sükürler olsun:Saruboceq:

Oh çok şükür Allahım...Dualarım sizinle...Rabbim kuzunuza şifa verecek elbet...O duaları kabul eden Rabbim,bizi de işitir ınşallah...
bak düzeliyor işte,demek ki geçici bir olaymış!!çok şükür..Daha da iyi olacak:)
Paylaş bizimle e mi canım:)

inan ki bu ufacık bir değişiklik bile çok büyük bir gelişmedir
bütün dualarım sizinle benimde bu yaşta oğlum var inan ki
her an aklımdasınız inşallah Allahın izniyle oğlun iyileşecek
bu geçici bir dönem bence içini ferah tutmaya çalış iyi şeyler düşün
bütün bunların geçeceğini oğlunun yine eskisi gibi olacağını düşün
iyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun

ınşallah daha daha iyi olur..Sevindim..
Tekrar acil şifalar..Duaları aksatma derim.
Yasin,Ayet-el kürsi,felak,nas hepsi çok güzel dualardır..

insallah böyle devam eder gercekten cok üzüldüm bugün hep aklimdaydi insallah en kisa zamanda hersey eskiye döner

Canım çocuğun beynini mi yıkamaya kalktılar acaba

Çünkü bazen böyle şeyler yaşanıyor...

Sen sorsan da söylemez zaten onu birileri bir şeylerle de korkutmuş olabilir

Seni dinleriz,izleriz gibi cümleler de kurmuş da olabilirler

Çocuğu alıp bence tatile çıkın orda sakin sakin konuşun

Bir anlık bir şey değildir bu okuldaki arkadaşlarını da takip edin derim..

Allah şifasını versin canım yaaa çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…