Olum ok hasta :(

Offf kıyamam çok üzüldüm okuyunca bütün ilginizi ona verin oldumu gerçektende o varken ne pc ne tv hepsinden uzak durun sizin bile ilgilendiğinizi bilmesin bilhassa çocuklar anneler pcde olunca ürperiyorlar onlarda birçok haber duyuyorlar ,korkuyorlar ve endişeleri var..Zamanla doktorların yardımı sizin sevginiz ilginizle aşılabileceğini umuyorum...Bol bol sarılıp yanına yatın ve rahatlatıcı şeylerdende konuşun özellikle birlikte geçirdiğiniz çok güzel hatıraları ve yine birlikte gülümseyin hayata..
Gelmiş geçmiş olsun inşallah dualarım sizlerle.. a.s.

geçmiş olsun !!! çocuğun hasta olması çok zor bolbolmorel ver o günlerde geçer!!!

evet o gece önce benim yatagimda uyumayi denedik, elini tutayim basini oksuyordum masaj yapiyordum , sIkIliyodu istemiyordu

babasiyla aralari iyi, bazen haftada bazen 2 haftada bir gider babasina okul tatillerinden bir hafta filan kalir, babasinin oldugu sehirdede arkadaslari var oraya gidincede cani sIkIlmiyor

iste simdiye kadar hersey normal di oglumda aniden böyle olunca büyük sok yasadikmafoldumben yani gercekdende bir günde oldu
oglum biraz cekingen biridir öyle cok fazla konusmazdi yabancilarla
normal bir cocuktu iste elimi tutmaz öpürtmeyi istemezdi ben bebek degilimki artik derdi arada zorla öperdim filan iste, arkadaslariyal takilmayi bizle oturup konusmaya tercih ederdi
ama hastalandi aniden u dönüsü yapti cok konusuyor , sanki ben cocugumda oda annem yada babasi cocukda o babasi gibi ögütler veriyor söyle yap böyle yap diye, kendine acayip bir güven geldi, böyle dimdik duruyor emin adimlarla yürüyor

evet babasi dedi oglum hemen cabuk iyiles yilbasinda türkiyeye gidicez seninle, uludaga götürücem seni, istanbulu gezeriz filan dedi sevindi . ama önce bi tedavisini olsun iyice iyilessinde

bide ben pc basinda cok oturuyorsun diye carsamba günü pc sini killere koyduk elinden aldim, okulun bitene kadar da geri vermicem dedim, arada beni laptopla 1-2 saat girersin demistim:gitme: oglum doktorlar ne diyorsa yap biran önce iyiles vericem pc geri , ne istersen alicam sana tamammi dedim tamam anne dedimafoldumben

çok çok geçmiş olsun canım..
benim eşim psikolog akşama gelince onada sorucam bu şekilde şizofren bi durum olurmu diye.ama bence değil.hem ergenlik hemde tv internetle ilgili bi boşluk anlamsızlık yaşıyor..umarım en kısa zamanda tedaviyle olumlu sonuçlar alırsınız..
Allah yardımcın olsun.

allah şifa versin inşallah.aklıma son zamanlarda haberlerde çıkan internetteki oyun yüzünden öldürülen çocuk vardıya onu izleyip etkilenmiş olabileceği geldi.inşallah geçicidir canım.allah yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun.Allahım tez zamanda oğlunuza şifalar versin...Allahım en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallahh..Dua et canım .Rabbim yardım edicektir.Tedavisi var sonuçta inşallahh iyileşicek ( Benimde yegenim vardı 15 yaşında yazdıklarının aynısı yaşıyordu..Hiç düzelmiycek sanıyordukkk..bUrdan yazmam çok uzun olur yaşadıklarını ben gözlerimle gördüm ve tedavi sonrası mucize gibi eski haline döndü .Prof. bile şaşırmıştı tedavıye erken tepkı vermesın

nekadar sürdü canim iyilesmesi, sonradan yasadiklarini hatirlamismiydi, peki o nelerden korkuyordu odami aniden oldu, :gitme:tsk canim

cok tsk ederim canim , aksam gelince bi sor bakalim esin ne dicek:gitme:mafoldumben
4 doktor da ayri ayri konustu oglumla mafoldumben

nekadar sürdü canim iyilesmesi, sonradan yasadiklarini hatirlamismiydi, peki o nelerden korkuyordu odami aniden oldu, :gitme:tsk canim

Ağır ilaçlara başlamıştı ilaca 2 ayda falan tepki vermiştii..Şimdi hala kullanıyor aradan 4 yıl geçti.Doktoru kesmek istemiyorum ilacını her ihtimale karşı...Evet yaşadıklarını bize anlatıyordu ( sokaktakii.tvdeki herkez benim ismimi söylüyor benden konuşuyorlar,,sokakta afişlerde benim ismim yazyor diye ağlayıp korkuyordu ( ..Saçlarını yoluyordu uff ( bir keresinden pencereden atıcam kendi demişti ( sanki bambaşka bir kişiliğe bürünmüştü ..

offfmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

simdi aradim bakicisini sabah 7 gibi kalkmis kahvaltisini etmis ilacini icmis
okula gitmem lazim demis okul cok önemli demis, anneme gidcem demismafoldumben
sürekli odasina gidiyoruz yaninda otururoyuz , ozaman sakinlesiyor dedi
uykuya dalmak istemiyor dedi ama sabah yine 1 saat kadar uyudu dedi
anlatiyoruz söylüyoruz tamam diyor 2 dakka sonra ayni seyleri yine soruyor dedi bakicisi:gitme:senağlama:çok üzgünüm: aradigimi söyleyin,benden cok slm söyleyin onu cok sevdigimi söyleyin dedim:a015: tamam söyleriz dediler
yarin doktor aricak mis beni

önce çok geçmiş olsun çok üzüldüm bir anne olarak derdini veren allah dermanınıda verir yalnız ben bir şeye takıldım allah çok büyük allahtan kork anne demiş size acaba diyorum dini bir tarikatlamı bir alakası oldu yada ne bileyim ona dinle cennet cehennem kavramıyla alakalı kafasının almıyacağı onu korkutacak bişeylermi söylendi belki sizlere saçma gelicek ama ben okuyunca bana bunu çağrıştırdı umarım en kısa zamanda düzelir bende dua edicem siz ve oğlunuz için

ufff ya...
çok üzülüyorum...
oğlunuzun iyileşmesini dört gözle bekliyorum..
Allah yardımcınız olsun...:gitme:

yok canim sanmiyorum ama ben ona oglum korkma allaha dua et sana yardimci olur biran önce iyilesirsin dedim ama ogluma suan ne söylesek cok abartiyo her konuyu ondan tahmini böyle diyo
ufff ya...
çok üzülüyorum...
oğlunuzun iyileşmesini dört gözle bekliyorum..
Allah yardımcınız olsun...:gitme:

aynen canim, temin tel acmadan önce hayal ediyorum oglunuz iyilesti artik normal konusuyor diyecekler diyorum ama arayinca hala ayni diyolar kahroluyorum
biranda bir mucize olsun istiyorummafoldumbeneskisi gibi olsun istiyorum ama istemafoldumben

Geçmiş olsun , en yakın zamanda iyileşsin oğlun inşallah.
Benim kız kardeşim henüz 6 yaşındayken anaokuluna yeni başlamışken stres faktörlü bu tip bişey yaşamıştı canım ama çok benzer değil sizin yaşadığınızla.
Okulda öğretmeni çocuklara el işi dersinde sürekli makas kırarsanız sizi jandarmaya veririm dikkatli kullanın diyip korkutuyormuş zavallı çocukları. Yeni okula başlayıp ısınmaya çalışan henüz 6 yaşındaki bir çocuk için ne kadar yanlış bir davranış.. Her neyse birgün kardeşim ben okula gitmiycem dedi , annem babam dedem halam herkes nedenini sordu , okulun yararını anlattı , arkadaşlarını anlattı ama kardeşim nuh diyor peygamber demiyordu , gitmiycem diyordu sadece. Birgün annemle okulda öğretmeni ziyeret etmeye gittik kardeşimi de alıp tabi bizim haberimiz yok henüz öğretmenin çocukları bu tarz hareketlerle korkuttuğundan bişey mi oldu diye konuşmaya gittik , kardeşim yarı yolda elimizden kaçtı bağırarak eve gitmiş , kalbimiz yerinden çıktı o yolu nasıl koştu eve gitti derken , evde sürekli ağlama krizleri geçirmeye başladı , sürekli yatıyor ufacık çocuk kimseyle konuşmuyor , televizyonla ilgisi yok , tepkisi yok , saatlere takıldı sürekli saatlerin onu rahatsız ettiğini söylemeye başladı tüm saatlerin pillerini çıkartıyordu , sonunda annem babam hemen psikoloğun yolunu tuttu.
Sonradan öğrendik ki öğretmen zaten duygusal olan ve okulun nasıl birşey olduğu hakkında fikri olmayan kardeşimi etkisi uzun yıllar silinmeyecek derecede baskıyla korkutmuş..Doktora anlatmış ben çok korkuyorum , okulda makas kırdım o gün demiş , öğretmenim makası kırdığımı görüp beni jandarmaya vermesin diye cebime attım demiş.
Doktor bi müddet okul ile ilgili hiçbirşey sormamamızı istedi , hiç üzerine gitmedik , ne istiyorsa onu yapmasına izin verdik ve tam 6 ay sonra o okuldan deli gibi korkan çocuk ben arkadaşlarımı özlüyorum dedi ve okula gitmek istedi. Öğretmeni olucak kadını 6 ay süresi içinde defalarca evimize davet ettik , kardeşimi korkularının yersiz olduğunu anlatması için (doktor istemişti bunu) fakat hatasını biliyor olucak ki hiç gelmedi. Neyse halam kardeşimi elinden tutarak 6 ay sonunda arkadaşlarının old. sınıfa tekrar götürdü , öğretmene de kardeşimin stres altında kalmaması gerektiği güzel bir dille hatırlatıldı , utancından heralde kardeşime daha anlayışlı yaklaştı neyseki , 1 ay halamda onunla sınıfta oturdu , sonra halama sen git artık demiş. Neyseki eski haline geri döndü , kardeşim çok zeki biridir bu arada halen de öyle fakat gelin görün ki , o kadar laf cambazı , annemin deyimiyle asi biri okulda öğretmenin karşısında konuşmuyor , lise yıllarında öğretmenine sorardık okulda nasıl diye , öğretmen ağzı var dili yok çok sessiz çok uslu derdi , şaşırırdık hep..
Şimdi iyi , hala çok zeki biri , sadece stres yaşadığında midesinden tut baş ağrılarına kadar inanılmaz etkileniyor.

Umarım senin oğlunda üstesinden gelecek canım.. Dualarım seninle.

canım benim çok üzüldüm allahım sana ve yavruna yardımcı olsun
hiç ümitsizliğe kapılma seni çok iyi anlıyorum benim yavrumda beyin ameleyatı ğeçirdi 6 ay tkzadar önce şükür şuan bi hap bile almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…