- Konu Sahibi KIRMIZIdonluKIZ
-
Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm arkadaşım.Bence siz en iyisi oğlunuzuda alıp şöyle bir kaç haftalığına seveceği bir yere tatile götürün.Şuanki çevresinden uzakta ,kafasını boşaltıp eğlenmek isteyeceği bir yer ayarlayın.İyi gelebilir belki
evet o gece önce benim yatagimda uyumayi denedik, elini tutayim basini oksuyordum masaj yapiyordum , sIkIliyodu istemiyorduGerçekten çok üzüldüm, ama en zor yaşında zaten oğlun ergenliiğe giriyor, şizofrense ki inşallah değildir drların dediği gibi tedaviyle halledersiniz inşallah.. anne çok önemli canım oğlun evdeyken bırak işini gücünü eğlenin dans edin müzik dinleyin resim yapın ne bileyim sıkıntı yaptığı şeyleri atmasına negatif enerjisini boşaltmasına yardımcı olur... Allah şifa versin canım oku bolbol, Allah dermansız dert vermez atlatırsınız inşallah kendini de çok yıpratmamaya çalış ki fiziksel ve manevi olarak ayakta durabilesin, oğlun güveni sadece sende bulur unutma beraber uyumayı da deneyin bi süre yalnız bırakma geceleri bence.. hatırlasana minicik bebekkende senin kokun ona güven veriyordu inan hala öyle canım.. .geçicek sabır arkadaşım
babasiyla aralari iyi, bazen haftada bazen 2 haftada bir gider babasina okul tatillerinden bir hafta filan kalir, babasinin oldugu sehirdede arkadaslari var oraya gidincede cani sIkIlmiyorcanim birde aklima geldi hani sizofreniyle alakali o tanidigim kisi ilk oldugu zamanlar mesela tv izlerken onlari yönettigini düsünüyordu mesela atiyorum o kisi haber sunuyor bir kelime diyor o kisi sey saniyordu ben istedim ben dedirttim gibi ama böyle biranda bu noktaya gelmedi tabi böyle dedigm gibi karanlikta oturma,icine kapiliydi falan filan sonra daha cok gösterdi ama cocugun dedigine göre 2-3 gün önce baslamis kesin onu rahatsiz eden birseyler var insallah hallolur..
ergenlik sorunuda olabilir bu arada babasiyla iliskileri nasil hani ona cok büyük özlem filan mi duyuyor yada babasi ilgili mi sen ilgili bir annesin babasi nasil belki babasindan dolayi böyle birsey olmus olabilir hani düsünecem diye bilemiyorum cok gecmis olsun
Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm arkadaşım.Bence siz en iyisi oğlunuzuda alıp şöyle bir kaç haftalığına seveceği bir yere tatile götürün.Şuanki çevresinden uzakta ,kafasını boşaltıp eğlenmek isteyeceği bir yer ayarlayın.İyi gelebilir belki
carsamba gecesinden beri oglum bunalima girdi. tuhaf tuhaf konusmalari, biri bizi takip ediyor tv kötü bilgisayar kötü fis leri pirizlerden cekmeler.persembe iyice kontrolden cikti psikolog cagirdik, acil hastaneye ambulansla götürüldüsenağlama bir gece kaldi gittim konustum doktorlarla oglumla, iyi görünüyordu anne eve gitmek istiyorum ben iyiyim biseyim yok dedi. doktor gidin ozaman bir deneyin dedi haplarinida aldik geldik eve.
bütün gece 1 dakka bile uyumadi bende uyumadim korkuyorum diyordu.
sizofreni belirtileri dedi doktorlarsenağlama kahroluyorum icim yaniyo, avazim ciktigi kadar bagirmak istiyorum, yavrum benim ya hic iyilesmesse böyle kalirsa diye deli olucam nerdeysemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Allah yardımcınız olsun.Allahım tez zamanda oğlunuza şifalar versin...Allahım en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallahh..Dua et canım .Rabbim yardım edicektir.Tedavisi var sonuçta inşallahh iyileşicek( Benimde yegenim vardı 15 yaşında yazdıklarının aynısı yaşıyordu..Hiç düzelmiycek sanıyordukkk..bUrdan yazmam çok uzun olur yaşadıklarını ben gözlerimle gördüm ve tedavi sonrası mucize gibi eski haline döndü .Prof. bile şaşırmıştı tedavıye erken tepkı vermesın
çok çok geçmiş olsun canım..
benim eşim psikolog akşama gelince onada sorucam bu şekilde şizofren bi durum olurmu diye.ama bence değil.hem ergenlik hemde tv internetle ilgili bi boşluk anlamsızlık yaşıyor..umarım en kısa zamanda tedaviyle olumlu sonuçlar alırsınız..
Allah yardımcın olsun.
nekadar sürdü canim iyilesmesi, sonradan yasadiklarini hatirlamismiydi, peki o nelerden korkuyordu odami aniden oldu, :gitme:tsk canim
Ağır ilaçlara başlamıştı ilaca 2 ayda falan tepki vermiştii..Şimdi hala kullanıyor aradan 4 yıl geçti.Doktoru kesmek istemiyorum ilacını her ihtimale karşı...Evet yaşadıklarını bize anlatıyordu( sokaktakii.tvdeki herkez benim ismimi söylüyor benden konuşuyorlar,,sokakta afişlerde benim ismim yazyor diye ağlayıp korkuyordu ( ..Saçlarını yoluyordu uff ( bir keresinden pencereden atıcam kendi demişti ( sanki bambaşka bir kişiliğe bürünmüştü ..
offfmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
simdi aradim bakicisini sabah 7 gibi kalkmis kahvaltisini etmis ilacini icmis
okula gitmem lazim demis okul cok önemli demis, anneme gidcem demismafoldumben
sürekli odasina gidiyoruz yaninda otururoyuz , ozaman sakinlesiyor dedi
uykuya dalmak istemiyor dedi ama sabah yine 1 saat kadar uyudu dedi
anlatiyoruz söylüyoruz tamam diyor 2 dakka sonra ayni seyleri yine soruyor dedi bakicisi:gitme:senağlama:çok üzgünüm: aradigimi söyleyin,benden cok slm söyleyin onu cok sevdigimi söyleyin dedim:a015: tamam söyleriz dediler
yarin doktor aricak mis beni
yok canim sanmiyorum ama ben ona oglum korkma allaha dua et sana yardimci olur biran önce iyilesirsin dedim ama ogluma suan ne söylesek cok abartiyo her konuyu ondan tahmini böyle diyoönce çok geçmiş olsun çok üzüldüm bir anne olarak derdini veren allah dermanınıda verir yalnız ben bir şeye takıldım allah çok büyük allahtan kork anne demiş size acaba diyorum dini bir tarikatlamı bir alakası oldu yada ne bileyim ona dinle cennet cehennem kavramıyla alakalı kafasının almıyacağı onu korkutacak bişeylermi söylendi belki sizlere saçma gelicek ama ben okuyunca bana bunu çağrıştırdı umarım en kısa zamanda düzelir bende dua edicem siz ve oğlunuz için
ufff ya...
çok üzülüyorum...
oğlunuzun iyileşmesini dört gözle bekliyorum..
Allah yardımcınız olsun...:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?