Olum ok hasta :(

Geçmiş olsun. Yazdıklarınızdan yaklaşımınızın son derece sağduyulu olduğu farkediliyor. Hastalığın her şekli sıkıntılı. Bu badireyi oğlunuzla birlikte atlatacağınıza inanıyorum. Allah şifalar versin..

kırmızılım duyunca çok üzüldüm inan canım benim yaa

çok geçmiş olsun, Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah

son gelişmeler neler, nasıl oldu, oğlun, inşallah daha iyicedir

çok gecmiş olsun açil şifalarrr
dua edeceğim oğluna burdakı bütün kk e girenlerde dua iste
canım şifasınıda allah verirr bak göreceksin

Son düzenleme:
bugün hastaneye gittim, doktoruyla konustuk 2,5 saat konustuk, cok konustuk kafam allak bullak di zaten dahada yoruldum herseyi konustuk hastaligi hakkinda ilaclarin yan etkisi hakkinda , ufakligina dogumuna kadar gecirdigi hastaliklar bisürü sey

suan sizrofen tanisi koymuyoruz dedi doktor, suan da yasadigi psychotische Episode imis (psikolojik bunalim galiba) bu ataktan sonra 2 kere daha böyle ataklar olursaymis ozaman sizrofen tanisi konulacakmis simdi degil dedi
odasinda 24 saat bakicisi varmis hic yalniz birakmiyorlarmis korkulari artmasin diye
sabah miki maus dergisinden korkmus , temin geldigimde bakicisini aradim miki maus defteri okudu uzun süre dedifisfisfis
sakinlestirici ve ilaclarini veriyorlarmis yemesi iyimis
burda uzun süre kalirsam sonra eve gidersem aileden biri olmicam diye korkuyorum demis doktora
suan göstermiyorlar oglumu, beni görüp üzülmesin diye duygulari kabarmasin diye
MR, EEG EKG, kantahlili,basdan ayaga checkup, idrar tahlilinden uyuysturucu madde kullanmismi arastirilacak ama simdi degil önce sakinlesmesi gerekiyormus
iste böyle yorgunum bitkinim heryanim agriyo

Canım benim yaaa, Allah sana dayanma gücü versin. İnşallah atlatacaksın bu günleri.
Dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden, dualarımız seninle ve oğlunla.

kırmızı donlu bacı tekrardan geçmiş olsun, ben de konunu takip edenlerdenim.
konuyu ilk okuduğumda acaba kimlik bunalımı falanmı demiştim, bilmesem de en korktuğum şeydir şahsen gurbetçi olmak. orda doğup büyüsen bile etrafındakiler tarafından ne olursa olsun farklı olduğun yüzüne vuruluyo..

ama dikkat ettim, doktorların size bu kadar vakit ayırması çok güzel, baya da ilgileniyolar. yurtdışında böyle oluyo demekki. haline şükret bacım. tez zamanda eski haline döner inşallah oğlun.. bir daha da böyle şeyler yaşamazsınız..

canim benim ya keske imakaniniz varsa calismiyorsaniz izin durumu filan bence türkiyede doktora götürün inanin bende avusturyadayim almanyayi bilmiyorum ama burda bu durumlarda türklere cok iyi davranilmiyor bircok tanidigim kisiye depresyon tanisi konuldu ve akla hayala alinmayacak ilaclar ve etkileri uyusuk dolanma hatta gözleri bir noktada kisileri gördüm bir tanidik bu durumdaydi ve burda senelerce yatti aldigi ilaclardan cocuklariyla ilgilenemedi cünkü yari baygin geziyordu o kisi yazin türkiyeye gittiginde 3 ay doktora gitti bütün herseyi yaptirdi sebep olan sey cok farkli birseymis ve verilen ilaclarin tedaviyle alakasi yokmus bilmyiorum orasi nasil ama burada durum bu hatta benim annemde kasinti vardi hicbir sekilde tedavi ve arastirma yapilmadan ilaclar verildi gittigi cilt doktoru sadece dediki sen burayi sevmiyorsun git türkiyeye alisamamissin buraya yani ne mantik kendi sanki psikolog ya da bu konuda uzman yani ben burdaki doktorlara hic güvenmiyorum..benim kardesimde tansiyon probelmi var 14 yasinda yüksek tansiyon vardi ve doktr böbreginin birinin dogustan büyük oldugunu söyledi panik yaptik türkiyeye götürdük prof bir doktordu bunu diyen doktoru tanimak isterim dedi hicbir seyi yok dedi..ya illaki birseyi var cocugun psikolojik olarak ama bu ne iyce arastirilsin ve insallah sizofreni degildir cok zor bir durum bilmiyorum Allah yardimciniz olsun

ALLAH şifa versin arkadaşım inşallah çabucak iyileşir
ne güzel bilinçli bir aileye sahip emin ellerde
rabbim bizi evlatlarımızla imtihan etmesin

çok geçmiş olsun kırmızılım
yeni gördüm konuyu çok üzüldüm
Allah acil şifalar versin
valla bu tür şeylerde söylenecek kelime bulamyorum
tez zamanda eskisi gibi olur inş offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…